- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
benim donmuşumda yok onun için en baştan başlıycam belki öbür ay başaşrız doktorla konuşup, inşalah bu sefer dondurulmuşlarımda olur...Tabi ki hayırlısı. Normalde bir daha ki adet döneminde çağırıyorlar ama ben tekrar Mart gibi başlamayı düşünüyorum, donmuşlarımız var zaten.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.benim donmuşumda yok onun için en baştan başlıycam belki öbür ay başaşrız doktorla konuşup, inşalah bu sefer dondurulmuşlarımda olur...
Dediğim gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek.inşalaalh yaa bakalım doktor ne diyecek yarın 12. günüm genede bir test yaptırırımm umutsuz olsada.........
İnşallah bi dahaki sefer tutar hayırlısı neyse o olsun hakkimizda.[/QUOTE]Doktorum ilaclarimi birakmami birkaç gün içinde adet olacagimi söyledi.adetin bittikten sonra muayene ye gel dedi tekrardan dosyani inceleyip neden tutmadigina bakalim dedi.gitcem bakalim..
Insanin psikolojisi bozuluyor haklisin bende cok etkilenmistim..doktor konusunda cok haklisin canim insan birsey sormaya cekiniyor..insallah guzel sonuclar alirsin..[/QUOTE]doktor biraz ters olduğu için sormaya çekiniyorum bide bagirmasin kavga çıkar orda devleti biliyosun insanlara nasıl davraniyolar en iyisi yapmamak ameliyattan sonra yaparım olmazsa sonuçları paylasicam hemen inşallah güzel sonuçlarla geliriz doktordan çok zor insan boşuna yipranmiyomus ben bu yaşıma kadar böyle doktora gitmedim şimdi daha iyi anliyorum.
Canım bende bugün 3. tüp bebek denememizin negatif sonucunu aldım.Her şey Allahın işi yapılacak tek şey bol bol dua etmek ama ümidin kesme ben ocakta 4. denemeyi yaptırcam allahın izniyle.Merhabalar.bende bu ayin 4unde ilk tüp bebek denemesi oldu.transferim yapildi.iki tane 3uncu günü embriyosu transfer edildi.ve bugün tahlil verdim.ancak dun dayanamayıp test yaptirmistim ve negatif cikmisti.fakat doktorum yarin tekrar yaptir diyince yaptim fakat olumsuz...çok kotu bi durum neden tutmadi diye düşünüyorum ve çok uzuluyorummmbenim gibi olan var mi yaa...
Bende ocak 20 gibi başlayacağım ilaçlara ama devir verdi eksik is d vitaminim önce bunu tamamlayalım uremeyi etkiler dedi. Filip asit tüp bebeğe karar verdiğimiz gün başladım, bebegin iyi gelişimi için önemli hatta ilk olusumunda etkisi büyükmüşben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen
su an bende hazirlama asamasindayim ocak sonu toplama we transfer yapilcak inanin dusunmekten cildirmak uzereyim ne olacak nasil olacak tutar mi? Tutmayanlara da allah sabir wersin rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin..Benim'de ilk tüp bebek denememdi. Ben 25 kasımda transfer olmuştum. Hamile olduğuma sevinemeden kanamam başladı ve maalesef düşükle sonuçlanması gerekti. Lütfen pozitif olun iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun.
Amin. Ben hep iyi düşündüm oldu ama kaybettim,nasipte yokmuş demek ki. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.O
su an bende hazirlama asamasindayim ocak sonu toplama we transfer yapilcak inanin dusunmekten cildirmak uzereyim ne olacak nasil olacak tutar mi? Tutmayanlara da allah sabir wersin rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin..
Amin. Ben hep iyi düşündüm oldu ama kaybettim,nasipte yokmuş demek ki. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.
Merhaba umarim guzel sonuclar almissinizdir zor seyler yasananlar ama hepimiz bu sorunla ugrasiyoruz rabbim yardim etsin ben sonucunuzu merak ettim? Cunku cogu insanin ilk seferde olmuyor bende ocak sonu yaptiriyorum umutlarim azaliyor amaMerhaba ilk defa bu siteye cevap yazıyorum. Paylaşmadan edemedim. Bugün transfer sonrası 12. günüm. Sabah kan verdim, 1-2 saat sonra sonuları alacağım inşallah. Benim ilk tüp bebek denemem, 35 yaşındayım. 1 tane oğlum var 2006 doğumlu. İnsan 2. çocuk için de tüp bebek yaptırır mı demeyin nolur...Hep dua ettim özellikle hiç çocuğu olmayan arkadaşlar için canı gönülden...Benim oğlum normal yollarla oldu, sezeryan ile doğum yaptım. Amerika'daydık o zaman. Orada sezeryan en son çare...Neyse çok uzatmayayım normal doğum diye 40 haftalıkken gittim hastaneye kordon dolanması sonucu sezeryan oldu. Hiç niyetimde yoktu Allah biliyor. Sonra uzun bir süre ara verdik. Oğlum 1. sınıfa başlayana kadar. Sonra korunmayı bıraktık. 2 yıl boyunca farklı doktorlara gittim eşimde sorun var dediler. Varikosel operasyonu geçirdi. Sonra bir doktor rahim filmi çekelim dedi. Çok zor bir şey, anestezisiz olmayın derim, ben masadan kalkamadım. Sonra baktık ki sağ tüpüm kapalı. Sezeryan sonucu olabilir dediler. Her gittğim doktor tüp bebek tavsiye etti. Yaşımdan dolayı. Eşimin sperm kalitesi düzeldi çok şükür. Pazartesi 4 yumurta toplandı. Perşembe transfer yapıldı. Tek embriyo. Diğerleri tutmadı. 9. gün gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Üzüldüm çok(( Bakalım bugün dananın kuyruğu kopacak :) Yazdıkça rahatladım inanın...Aslında karnımda 3. gün sonrası hep bir şeyler hissettim. Gaz da olabilir tabi :))) Rabbim 'Ol' derse olacak inşallah. Her insan bir mucize... Herkesi çok öpüyorum. Dualarımdasınız.
Merhaba umarim guzel sonuclar almissinizdir zor seyler yasananlar ama hepimiz bu sorunla ugrasiyoruz rabbim yardim etsin ben sonucunuzu merak ettim? Cunku cogu insanin ilk seferde olmuyor bende ocak sonu yaptiriyorum umutlarim azaliyor ama
Benim ilk bebegim olucak daha once tatmadim o duyguyu siz cogunu halletmis sayiliyorsunuz bence umudunuzu kaybetmeyin ama gercekten kimse korunmasin artik cocuk cok zor ele geciyor aklim olsaydi hic korunmazdim neyse kismet artk cok sewindm sizin adiniza insallah saglikla kucaginiza alirsinzBugün çok rahatım çok şükür içime bir ferahlık geldi. Sonucum pozitif fakat bhcg miktarı düşük, dün üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Doktorum Cuma günü tekrar tahlil istedi. Normal hayatına devam et, eğer değer 2-3 katına çıkarsa kurtarır dedi. Sürekli forumlarda yazılanları okudum. Meğer sadece 12. gün sonucuyla olay bitmiyormuş. Keseyi görüp kalp atışını duyana kadar belirsizlik var. Sonra da 5 aylık falan bebeklerini kaybedenleri okudum. Velhasıl, Görelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler. Transfer sonrası doktorum yiyecek ekmeği varsa yaşar demişti. Ve ilk hamileliğimde ne kadar her şeyden bir habermişim. Kendiliğinden kolayca olmuştu. Öğrendiğimde zaten 6 haftalık hamileydim. Şimdi ise daha 3 haftalık olan bir bebeğin yaşamına şahit oluyorum...
Umutlarını kaybetme canım, benim tanıdığım iki kişinin ilk denemede olan bebekleri var. İkisi de geçen yıl doğdu maşallah. İkinci çocukları tüp bebekle oldu. İkisinin de ilk çocuklar normal. Arkadaşın biri şeker ve tansiyon hastası. Ya bir de böyle bir şey var artık. 2. çocuk kısırlığı çok yaygın. Herkese tavsiyem (ben bilemedim...) eğer birden fazla çocuk istiyorlarsa çok ara vermesinler. Sonra yaş ilerleyince sıkıntılar olabiliyor.
Duaya devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?