- 3 Nisan 2014
- 36.202
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi Melekknazi
pardon mardin miş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet galibamalatyaydı galiba.
Mardin mi son kararın mıpardon mardin miş.
Bosanma davaniz bu kadar mi uzun sürdü?Gittim hatta yardim icin para basvurusu yaptim cikmadi esimin uzerine sigortali oldugum icin vermediler ancak bosaninca diyorlar
Mune böyle konularda yardımcı olmamızın bir yolu var mı ?
Para olarak değil, malzeme olarak göndermek istesek site aracılığıyla mı yollamak gerekir ?
Yardıma ihtiyacı olanlar için bir bölüm oluşturulamaz mı ?
Yalancii ben neyBence olusturulmamali
Bu uye de sanirim tanidik, defalarca uye oldu ve yardim istedi
Daha once benzer konularda kadin bosandim dogum yapicam dedi, ne ortada bosanma varmis baska sitede satarken yakalandi
Bir digeri sut parasi diye mahalledeki ikizlere topladi kredi borclarini odemis..
Resmi kurumlara yonlendirebiliriz..
Ama bu site yeterince tecrube etti diye dusunuyorum.
Yalanci ben kiyafet toplayip satmismiyim ne diyorsun sen?Bence olusturulmamali
Bu uye de sanirim tanidik, defalarca uye oldu ve yardim istedi
Daha once benzer konularda kadin bosandim dogum yapicam dedi, ne ortada bosanma varmis baska sitede satarken yakalandi
Bir digeri sut parasi diye mahalledeki ikizlere topladi kredi borclarini odemis..
Resmi kurumlara yonlendirebiliriz..
Ama bu site yeterince tecrube etti diye dusunuyorum.
Sitedekiler bana ulassa ben durumumu ispatlarim zatenMune böyle konularda yardımcı olmamızın bir yolu var mı ?
Para olarak değil, malzeme olarak göndermek istesek site aracılığıyla mı yollamak gerekir ?
Yardıma ihtiyacı olanlar için bir bölüm oluşturulamaz mı ?
Hayır hayır sen değilYalancii ben ney
Yalanci ben kiyafet toplayip satmismiyim ne diyorsun sen?
Bi daha evlenecek misiniz dememis mi kimse, ne alakasi var su an..Bosanma davasi acmadm bosansam bile cocuk var evlenmiycem bidaha
Mardin mi son kararın mı
Geçende zorla yazdı
Ama şubeye istedi kargoyu öyle hatırlıyorum
Ben bu Üyeye inanıyorum
Ama kendini ifade edemiyor
Geçende de böyle ters ters yazıyordu
Hiç bilmiyorum konusu kapanmıştı banlıydıevet bende inanıyorum ama yardım göndermek isteyenler için köye gelmesinler dedi.
buradan belediyeyi aramıştı hatta biri görevliler gidip bakacaktı ne oldu acaba?
Yetkili biri kiyaft icin basvurmustu beni aradilr gittim bi poset bebek kiyafeti aldim normalde o kisi basvurmasa sigorta oldugu icin kimse bisey vermiyordu simdi farkettim kiyafetten cok bez onemliymisevet bende inanıyorum ama yardım göndermek isteyenler için köye gelmesinler dedi.
buradan belediyeyi aramıştı hatta biri görevliler gidip bakacaktı ne oldu acaba?
Benim ailem bosanmama izin vermiuor dogulu oldugumuz icin bosansam koy yeri herkes arkamdan konusur cocukta var ortadaEvlenme tamam kimse evlen demiyo ama boşanmamak niyedir? Hem çocuğun için bisiyler istiyosun hem de yardım alabilmek için gereken boşanmayı gerceklestirmiyosun. Elin kolun bağlı olsa hadi neyse..