• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadslr yeni dogmus kiz bebegm var esimn yuzundn ailemn yanina geldm 1 sedir burdaym ?

Iki secenek var.

1. Bosanacaksin - Nafaka ve tazminat almaya calisman lazim. Ama bana bosanmak istemiyorsunuz gibi geldi. Madem öyle "esiniz" denilen kisi sigortasi varsa calisiyor demektir neden size cocugu icin para vermiyor. Siz cocugunuzu bilincsizlikten,caresizlikten yoksa bencillikten mi magdur ediyorsunuz?

2. Calismaya baslayacaksiniz. Temizlik su bu Allah ne verecekse artik.

Mune Mune böyle konularda yardımcı olmamızın bir yolu var mı ?
Para olarak değil, malzeme olarak göndermek istesek site aracılığıyla mı yollamak gerekir ?
Yardıma ihtiyacı olanlar için bir bölüm oluşturulamaz mı ?

Para olarak değil, malzeme olarak göndermek istesek site aracılığıyla mı yollamak gerekir ?

Bence olusturulmamali
Bu uye de sanirim tanidik, defalarca uye oldu ve yardim istedi
Daha once benzer konularda kadin bosandim dogum yapicam dedi, ne ortada bosanma varmis baska sitede satarken yakalandi
Bir digeri sut parasi diye mahalledeki ikizlere topladi kredi borclarini odemis..
Resmi kurumlara yonlendirebiliriz..
Ama bu site yeterince tecrube etti diye dusunuyorum.

Bence olusturulmamali
Daha once benzer konularda kadin bosandim dogum yapicam dedi, ne ortada bosanma varmis baska sitede satarken yakalandi
Bir digeri sut parasi diye mahalledeki ikizlere topladi kredi borclarini odemis..
Yalancii ben ney
Bence olusturulmamali
Yalanci ben kiyafet toplayip satmismiyim ne diyorsun sen?

Sitedekiler bana ulassa ben durumumu ispatlarim zaten

Mardin mi son kararın mı :halay:

Geçende zorla yazdı
Ama şubeye istedi kargoyu öyle hatırlıyorum
Ben bu Üyeye inanıyorum
Ama kendini ifade edemiyor
Geçende de böyle ters ters yazıyordu

evet bende inanıyorum ama yardım göndermek isteyenler için köye gelmesinler dedi.
buradan belediyeyi aramıştı hatta biri görevliler gidip bakacaktı ne oldu acaba?

Senin bize yansıtmadığın başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Yoksa nedir bu kadar gizlilik merakı. Bez bile alamadığın bir çocuğun var ama yok napıcan neredeyim yok evlenmicem alakasız alakasız cevaplar. Şuan atar yapma lüksün yok herşeyden herkesten önemli bir bebek var ortada.

evet bende inanıyorum ama yardım göndermek isteyenler için köye gelmesinler dedi.
buradan belediyeyi aramıştı hatta biri görevliler gidip bakacaktı ne oldu acaba?
Yetkili biri kiyaft icin basvurmustu beni aradilr gittim bi poset bebek kiyafeti aldim normalde o kisi basvurmasa sigorta oldugu icin kimse bisey vermiyordu simdi farkettim kiyafetten cok bez onemliymis

Evlenme tamam kimse evlen demiyo ama boşanmamak niyedir? Hem çocuğun için bisiyler istiyosun hem de yardım alabilmek için gereken boşanmayı gerceklestirmiyosun. Elin kolun bağlı olsa hadi neyse..

Tam olarak detaylı anlatır misin ?
Neden köye gittin mesela.
Esinle neden ayrıldın ?
Ailenin durumu iyi değilse en azından çalışmana neden müsade etmiyorlar ?
Taşıma suyla değirmen nereye kadar dönecek ki ? Sana kesin ve süreklilik arzeden çözümler lazım.

Evlenme tamam kimse evlen demiyo ama boşanmamak niyedir? Hem çocuğun için bisiyler istiyosun hem de yardım alabilmek için gereken boşanmayı gerceklestirmiyosun. Elin kolun bağlı olsa hadi neyse..
Benim ailem bosanmama izin vermiuor dogulu oldugumuz icin bosansam koy yeri herkes arkamdan konusur cocukta var ortada

Back
X