• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadslr yeni dogmus kiz bebegm var esimn yuzundn ailemn yanina geldm 1 sedir burdaym ?

Bebeginize bakabilecek bir aile büyüğünuz varsa iş arayin bence kimseye muhtaç olmayin bide sosyal hizmetlere gidin yardmci olurlar ya

Yetkili biri kiyaft icin basvurmustu beni aradilr gittim bi poset bebek kiyafeti aldim normalde o kisi basvurmasa sigorta oldugu icin kimse bisey vermiyordu simdi farkettim kiyafetten cok bez onemliymis
Ama canım sende hep kıyafet istemiştin o yüzden demekki öyle yaptılar
Elbette bez önemli ve çok pahalı haklısın
Dur bakalım bizim personelden Mardin’de yaşayan çok
Bu bayram yaklaşıyor
Gidecek olanlar mutlaka vardır
Sen özelden ayrıntı yaz bana

Tam olarak detaylı anlatır misin ?
Neden köye gittin mesela.
Esinle neden ayrıldın ?
Ailenin durumu iyi değilse en azından çalışmana neden müsade etmiyorlar ?
Taşıma suyla değirmen nereye kadar dönecek ki ? Sana kesin ve süreklilik arzeden çözümler lazım.
evet bende inanıyorum ama yardım göndermek isteyenler için köye gelmesinler dedi.
buradan belediyeyi aramıştı hatta biri görevliler gidip bakacaktı ne oldu acaba?
Burda ptt acilmis ev adresimi vermek istemiyrdm

Burda ptt acilmis ev adresimi vermek istemiyrdm
Bak anlıyorum seni ama ne oldu da bu kadar çaresiz kaldın ?
Tamam madem ailen boşanma diyor ama neden seni yanında tutuyorlar hala.
Boşanmaya karşı olan kişi, kızını kocasının yanına gönderir çünkü genel olarak gösterdikleri tavır bu.
Annen çocuğa baksa, sen de şehir merkezinde is bulup çalışşan olmaz mı ?
Çünkü sana gönderilecek bez sana sürekli yetmeyecek, kalıcı çözüm için bir iş bulman şart.

Nerde oturuyorsun ev.adresini vermek zorunda degilsin.bu senin hakkın. Ama burda yardimci olmak.isteyenler varken bebegin icin bi cozum yolu bulmalisin

Koy yeri zaten senin annenlerde neden oturduğunu biliyor.
Bosaninca mi konusmayacaklar ?
Ne saçma düşünceler.
Koyde
Bak anlıyorum seni ama ne oldu da bu kadar çaresiz kaldın.
Boşanmaya karşı olan kişi kızını kocasının yanına gönderir çünkü genel olarak gösterdikleri tavır bu.
Annen çocuğa baksa sen de şehir merkezinde is bulup çalışşan olmaz mı ?
Çünkü sana gönderilecek bez sana sürekli yetmeyecek, kalıcı çözüm için bir iş bulma şart.
esim kotu bi
Nerde oturuyorsun ev.adresini vermek zorunda degilsin.bu senin hakkın. Ama burda yardimci olmak.isteyenler varken bebegin icin bi cozum yolu bulmalisin
Mardin

Bak anlıyorum seni ama ne oldu da bu kadar çaresiz kaldın ?
Boşanmaya karşı olan kişi, kızını kocasının yanına gönderir çünkü genel olarak gösterdikleri tavır bu.
Annen çocuğa baksa, sen de şehir merkezinde is bulup çalışşan olmaz mı ?
Çünkü sana gönderilecek bez sana sürekli yetmeyecek, kalıcı çözüm için bir iş bulman şart.
benim esim kotu bi insan gitmem cozum degil ki cocugun dogdugundan haberi yok ama bosanmakta oyle kolay degil ben boyle daha iyiym bosansamda evlenmiycem zaten

Ya 1 senedir kocan olmadan çocuğunla zaten anne evindesin çocuk var boşanamam diyorsun bir mahkemeye bakar şu an ne farkediyor ki zaten boşanmış gibisin ailen kabul etmiş yanına almış da 1 senedir boşanmana mı izin vermiyor konu komşu laf eder diye boşanmayıp nafaka almıyorsunuz çocuğunuzun rızkını almıyorsunuz bunlar bahane çocuğunuzu düşünmeniz lazım yardımla nereye kadar?

Yetkili biri kiyaft icin basvurmustu beni aradilr gittim bi poset bebek kiyafeti aldim normalde o kisi basvurmasa sigorta oldugu icin kimse bisey vermiyordu simdi farkettim kiyafetten cok bez onemliymis

evet bunu söyledik hatta size.
darkmore darkmore a adresinizi verseydiniz gelip yardıma uygun bulunursanız bez yardımıda yapılacaktı.
önemli olan bez dedik kaç kere.

Benim durumumu anliyamazsinz benim burda psikolojim bozuldu insanlarin dedikodusundan bide bosansam daha kotu gozle bakarlar

evet bunu söyledik hatta size.
darkmore darkmore a adresinizi verseydiniz gelip yardıma uygun bulunursanız bez yardımıda yapılacaktı.
önemli olan bez dedik kaç kere.
Iste benim akilsizligim bi kac parca kiyafet alsam cozulucek saniyordum ama bez cok pahaliymis bizimkiler bi defa alsa ikinci sefer soylenirler cunku onlarinda gucu yok

Çocuk yapmadan önce Türkçe kursuna gitseydiniz keşke. Hiç bir şey anlamadım yazdığınızdan. Çocuk yapmayı bilip ana dilimi bilmiyorumu kabul etmiyorum.

Back
X