- 22 Mayıs 2018
- 158
- 240
- 18
- Konu Sahibi Melekknazi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendinin terslemesine bende pek anlam veremedimCidden vicdanli insanlarsiniz ama kargodan alirken kimse gormyecekmi koyde ? Inaniyorsunuz hemen ... konu sahibi sende bilerek insanları kandiriyrosan yaziklar olsun ...kac defa konu actin insanlar cirpindi ama sen bireysel basvuruyla yollayan yollasin diyorsun...bir defasinda bez otekinde elbise istiyrosun ... biz de ne zorluklarla yasadik kimseye gidip para istemedik...hadi istediniz diyelim bu kadar insan yazdi terslediniz.bebegi icin isteyen hangi kadin tersler bu kadar yapmayin
Geçen sefer de konu açtığında insanlar sürekli onu ezikleyip aşağılamış küçük düşürmüş,o da bu yüzden terslemiş.Suveyla
Tek dersiniz çocuğunuza yetmek mi yoksa bir daha evlenemeyeceğinizi düşünmekten boşanamamak mı .. önceliklerinizi belirleyip öyle konu açın .nacizane..Bosanma davasi acmadm bosansam bile cocuk var evlenmiycem bidaha
Bende dedim kendisine bebek kıyafeti göndereyim diye. Ihtiyacı olan kişinin böyle davranması garip, yoksa bende ilk başta üzülmüştüm, cidden yardima ihtiyacı olan bir insan böyle davranmaz.Terslemeden once kac tane uyelik acti biliyormusunuz? Bebegim icin bez istesem oturup milleti terslemem ...kargoya istiyor adin ne diyorsun soylemiyor ..kac kisi yardim edelim dedi ... insanlar kandirilmak istemiyor
Adı Berivan değildi.Ah Mardinli Berivan Soysal ah tabii gerceksen
Yazacak cok sey var ancak isinize gelmeyince hemen beddua mode on oluyor.
En iyisi ufaktan sagdan sagdan gideyim.
Rica etsem önceki konularının linkini atabilir misiniz?Adı Berivan değildi.
Geçen sefer de konu açtığında insanlar sürekli onu ezikleyip aşağılamış küçük düşürmüş,o da bu yüzden terslemiş.Suveyla
Nicklerini unuttum ama birisi sevgi21 idi sanırımRica etsem önceki konularının linkini atabilir misiniz?
2. Üyelikler hemen banlanıyor ve 2.üyelik diye yazılıyor. Her neyse. Özelden yazınca gayet güzel konuşuyor benimle.Terslemeden once kac tane uyelik acti biliyormusunuz? Bebegim icin bez istesem oturup milleti terslemem ...kargoya istiyor adin ne diyorsun soylemiyor ..kac kisi yardim edelim dedi ... insanlar kandirilmak istemiyor
Bence olusturulmamali
Bu uye de sanirim tanidik, defalarca uye oldu ve yardim istedi
Daha once benzer konularda kadin bosandim dogum yapicam dedi, ne ortada bosanma varmis baska sitede satarken yakalandi
Bir digeri sut parasi diye mahalledeki ikizlere topladi kredi borclarini odemis..
Resmi kurumlara yonlendirebiliriz..
Ama bu site yeterince tecrube etti diye dusunuyorum.
Evet ailesi internet alacagina bez alsin o zaman.asagilamak degil bu mantikli cozumler uretilmis ama hicbiri itibar gormemis.mazlum insana elbet acinir yardimda edilir.ama internet imkani her sartla olursa olsun varsa o cocuk bezsiz kalamaz kalmamali .ben bu kadar sinirlendiysem kimbilir ne demek istedigimi anlayanlar ne kadar ofkeli .acitasyon yapmaya gerek yok.bu ulkede devlet var bezde verir mama da verir.ama uyaniklik yapana hicbisey vermezBen hanımefendiyle konuştum,zor durumda olduğu çok belli. Ayrıca o hanımefendiyi tanımadan nasıl dileniyor vs diyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Sizinde çocuklarınız var bu kadar acımasız olmayın. Belki ailesi evden dışarı çıkarmıyor,belki kardeşinin annesinin telefonundan giriyor,belki kocası deli belalı dövdü anasına yolladı korkuyor boşanamıyor,belki çocuk gelin? Belki belki belki biz bu hanımefendiyle yaşamıyoruz bu hanımefendi bize derdini anlatıyor. Acımasız olmaya ezmeye ne gerek var? Ayrıca "dileniyor" sözcüğü buram buram aşağılama küçük görme kokuyor. Lütfen yapmayın,yapmayalım.
Hmm peki.Evet ailesi internet alacagina bez alsin o zaman.asagilamak degil bu mantikli cozumler uretilmis ama hicbiri itibar gormemis.mazlum insana elbet acinir yardimda edilir.ama internet imkani her sartla olursa olsun varsa o cocuk bezsiz kalamaz kalmamali .ben bu kadar sinirlendiysem kimbilir ne demek istedigimi anlayanlar ne kadar ofkeli .acitasyon yapmaya gerek yok.bu ulkede devlet var bezde verir mama da verir.ama uyaniklik yapana hicbisey vermez