İlk bebeğimizdi ilk hayallerimiz umutlarımız onunla birlikte hepsini kaybettimşimdi hamile değilim çok korksamda çok istiyorum anne olmak içimdeki acı başka türlü geçmeyecek çünkü biliyorum doktorum 6ay korunun dedi ama şimdi 3. Adetim yeni bitti bu ay başlıcaz denemeye inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütebileceğimiz kolay hamilelik geçirip sağlıklı hayırlı doğum yapacağımız evlatlar versin..aminÇok geçmiş olsun canım. Homozigıt daha fazla kan pıhtılaşması sebebi heterezigota göre yani 4g / 4g benimki ve pıhtılaşma fazla. senin ilk Bebeğin bundan öldü şimdi yine hamilesin doğru mu anladım.
trombofili testi canım.Canım çok geçmişolsun bende 15 eylülde bebeğimi aldılar benden kalbi durmuş ilk bebeğimizdi bende nettençok araştırdım doktoruma da araştırılmasını istedim ilk bebekten sonra olmaz dedi bana 3 yen sonra araştırılır dedi ben istedim ısrarla yapılması gereken testleri 2 sayfa halinde birinde enfeksiyon testleri var and diğerini anlamadım bir sürü test var onda bende pıhtılaşma testini öncelikli yaptırmak istiyorum ama tıbbi ismi ne acaba
Cok büyük geçmiş olsun. ..benim de c677t homozigot..Hamile kalmadan 1-2 ay folik asit kullan hamile kalınca coraspirin ve iğne demişti doktorum. ..biz uzunca bir ara verdik bedenen ve ruhen dinlenmek için. .şuan yeni hamileyim..ilk 10 gün hibor 3500 kullandim şimdi clexane 4000 e basladim tabi her gün coraspirin ve folik asite devam...hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alırız inşallah hepimiz...[/QUOTE]OTE="MehlikaAzra, post: 37676844, member: 560605"]İyi akşamlar. Ben de 15 Eylülde 26 haftalık bebeğimi kaybettim. Test sonucu mthfr c677t homozigot çıktı.
gebelikten önce yaptırsanız daha iyi ona göre önlem alırsınız tedaviye başlarsınız.tesekkür ederim ayrıca bisey tada sorucam 26 eylülde kürtaj oldum ve birkaç ay aravericem yani şubat gibi düşünüyorum bu tahlilleri ne zaman yapmam uygun olur.bebek düşündüğümüz zamanmı yoksa şimdi yapmamda bir sakınca varmı.
Değerlerimiz birebir aynı. Ne durumdasın?merhabalar, herkese geçmiş olsun ve hayırlı hamilelikler. bende bugün sonucumu aldım ve pıhtılşma sorunu bendede var geliba. daha kromozom testim çıkmadı o yüzden dr. a gösteremedim. inşallah kromozomda bir sorun çıkmaz. inşallah çözümü kolaydır. 2. düşüğümü daha yeni yaptım. ama kim. gebelikti çok şükür , önceki malesef küretajdı. adet ve yumurtlama düzenimi altüst etmişti. şimdi korunmayı düşünmüyorum. inşallah hepimiz en tez ve hayırlı zamanda tekrar gebe kalırız.
Canim gebelik sonlanma sebebi neydiçok geçmiş olsun bendede mthfr c677t homozigaot var canım daha önce 3 kayıp yaşadım gebeliklerim sonlandırıldı ama başka sebeplerden daha sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gebe kalmadan bir ay önce coraspin içmeye başladım gebelik oluşuncada hergün iğne oldum çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi şu anda babasıyla kucak kucağa uyuyorlar, iğnelerini olursan bi sorun olmaz umarım sana biraz umut olabilmişimdir
Evet canım o gün 266 olmuş idrar testi beni yaniltmis İğneye başladık hemen perşembe günü de keseye gideceğim hayırlısıyla görürüz inşallahSlm yaşadı mi bebegin igneye başla coraspin kullan yaşasın inş ya çok zor((
merhabalar iğne kaçlık kullanıyonuz ve coraspine hamile kalıncamı başladın.Ay çok sevindim benimde iki kez kalbi durdu yavrularimin suan hamileyim bende hergün ıgne oluyorum
bendede aynen heterezigot var.darısı başıma artık hayırlısıyla.ayrıca coraspini doktormu önerdi sana bana bişey vermedide.folbiol kullanıyorum bende.Heterozigot olduğum için 0.4 clexane kullanıyorum 3 ay önceden de folbiol ve coraspin kullanmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?