- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
bana genetık testler yapıldı ama esım sanırım bende bısey cıkar dıye korkuyo bı turlu kan verıp ıkna edemedım yaptırmıo testlerı bend de ben kendımı akladım dıye bıraktım artık napıım hem butun acıyı derdı ben cekıorum sen bı kan vermeye korkuosunMeryem suresini oku canım 41 gün..ben yapamadim ananem yaptı bide onun secdesi oluyormus..ben bu sefer niyet ettim hergun 100 tane enbiya suresinin 89.ayetini cekiyorum tesbihle ezberledim zaten..izmirde yaşıyorum ben ama izmirdeki doktorum kanadaya yerleşti bu bebek içinde ben genetik bozukluk olduğunu düşünüyorum ille genetik inceleme olsun tüp bebek olsun dediğim için istanbulu önerdi..tüp bebek istanbulda oldu..bazen duadan başka yapcak birşey olmuyor malesef..burdaki doktorda hastanedeki o bebek doğal oldumu doğuyor düşecek oldumu düşüyor en iyi doktor gelse bazen kimse birşey yapamıyor diyor..bu sefer allahım bize yardim etsin..
Senin şartların o canım ben izmirdeyim de noldu 3 kez tanıdık diye ayni doktora gittim..simdi o yurtdisinda mecbur başka doktor buldum..yoksa gene belkide ona gitcektim..bu sefer eşime valla birkaç tane gitcem dedim..insan goz gore gore kan degerlerini kacirirmi vücut tepki verdi kıpkırmızı kızamık gibi oldum uyuz gibi kasiniyordum bana cildiye ye git dedi..sağlık ocaginda yaptırdığım kan tahlilinde değerlerim yüksekmiş bakmamış bile..cildiye doktoruna gittim oda allahın belası baktı büyüteçle aaa bunlar doğum lekesi doğurunca geçer dedi..meğersem karaciğer vücuda vurmuş..bir tahlil yapmadı oda..basiret herhalde baglandimi yapcak birşey yok gerçekten..aynen ben de ama pişmanım bır dr bı de nrmal sıradan bı dr a gıttım cok pışmanım ama burada gıdebılecegım bundan baska sdr yoknapcm bılmıorum
ufff boyle olunca da ınsan cok kızıyor ınsallah bu sefer bısey olmaz bebeklerımıze cnm ben senı ızlemeye aldım daha sık göruselım tedavılerı aktaralım bırbırımızeSenin şartların o canım ben izmirdeyim de noldu 3 kez tanıdık diye ayni doktora gittim..simdi o yurtdisinda mecbur başka doktor buldum..yoksa gene belkide ona gitcektim..bu sefer eşime valla birkaç tane gitcem dedim..insan goz gore gore kan degerlerini kacirirmi vücut tepki verdi kıpkırmızı kızamık gibi oldum uyuz gibi kasiniyordum bana cildiye ye git dedi..sağlık ocaginda yaptırdığım kan tahlilinde değerlerim yüksekmiş bakmamış bile..cildiye doktoruna gittim oda allahın belası baktı büyüteçle aaa bunlar doğum lekesi doğurunca geçer dedi..meğersem karaciğer vücuda vurmuş..bir tahlil yapmadı oda..basiret herhalde baglandimi yapcak birşey yok gerçekten..
Bi yandan ac bi yandan takip etmeye çalış..bende okuyamadım valla..burdaki herkes yazıyor diye niyetlendim..yatmaktan hicdoğrulamadım okuyamadım.bana genetık testler yapıldı ama esım sanırım bende bısey cıkar dıye korkuyo bı turlu kan verıp ıkna edemedım yaptırmıo testlerı bend de ben kendımı akladım dıye bıraktım artık napıım hem butun acıyı derdı ben cekıorum sen bı kan vermeye korkuosun
secdesını bılıyorum ama okuyamıorum
meryem suresını okuyamıorum cok zor dınlesem hergun olur mu kı yanı youtubedan acıp dınlesem
Tamam canım inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağımıza alalım..seni çok iyi anliyorum bazen insanin esi bile anlamıyor çünkü onlar hic taşımıyor..her seferinde o masaya yatan biziz..inşallah hayırlı doğumlar olur sağlık la kavusuruz bebeklerimize su ramazan gününde çevrilmez inşallah dualarimiZ..hocalık bile oldum valla..subyan var dediler..daha ne yapayım bilemiyorum..ufff boyle olunca da ınsan cok kızıyor ınsallah bu sefer bısey olmaz bebeklerımıze cnm ben senı ızlemeye aldım daha sık göruselım tedavılerı aktaralım bırbırımıze
aynen bana da artık bısey yazıolarmıs 3 aylıkken falan yaptıracam ben onu da göbegıne baglıomussun cıkarmıomussun ne bılım hayırlısı artıknTamam canım inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağımıza alalım..seni çok iyi anliyorum bazen insanin esi bile anlamıyor çünkü onlar hic taşımıyor..her seferinde o masaya yatan biziz..inşallah hayırlı doğumlar olur sağlık la kavusuruz bebeklerimize su ramazan gününde çevrilmez inşallah dualarimiZ..hocalık bile oldum valla..subyan var dediler..daha ne yapayım bilemiyorum..
Bu foruma da gelebilirsin bak canım..aynen bana da artık bısey yazıolarmıs 3 aylıkken falan yaptıracam ben onu da göbegıne baglıomussun cıkarmıomussun ne bılım hayırlısı artıkn
lınk atsana cnm gelıyım subat annelerınde yazıorum ben de benım gıbı yok orda tek ben varımBu foruma da gelebilirsin bak canım..
2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-subat-anneleri.798811/page-830#post-41603595lınk atsana cnm gelıyım subat annelerınde yazıorum ben de benım gıbı yok orda tek ben varım
cnm 3 aya kadar hıbor kullandım...sorun olmadı..korkma lutfnmerhaba arkadaşlar ocak ayında 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.4 ay bitecek neredeyse bir an önce hamile kalmak istiyorum.kan testlerimde mthfr c677t homozigot çıktı kan pıhtılaşması olduğunu biliyorum benim gibi bu durumda olan arkadaşların msjlarını bekliyorum.hamilelik öncesi ve eğer hamileyseniz neler yaptınız ne kadar korundunuz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
12 haftadan sonra gerek yok diyor iki doktor..üç doktor da heterizigot 677 çok önemli bir pıhtılaşma değil diyor..ilk bebeklerim aşılama ile oldu o zaman bebek aspirini kullandım 24 haftalık erken doğum gerceklesti gebelik koleastazi geçirmiştim sonra iki kez kendiliğin den hamile kaldım bebek hep dağıldı kesenin içinde kalp atışlarını duycaz derken ..2.hamileliğimde tahlilde çıktı 3.hamilelikte öğrenir öğrenmez başladık clexan 0.4 ama gene embriyo dağıldı..genetik teste gönderdik kontamine oldu öğrenemedik sonucu..yeter artik deyip bu sefer tüp bebek denedim..transfer olur olmaz clexan 0.4 başladık gene..simdi tüp bebek doktoru yeter diyor..başka gittiğim perinatolog da birakabilirsin diyor..ama kimi 9 ay kullanıyormuş..yada doktor perhiz veriyormus.k vitamini içeren besinler dikkatli kullanılmalı..İnşallah bir şey olmaz bu sefer..allaha kaldı galiba işimiz..o yüzden benim gibi 677 heterozigot arkadaşlar ne zamana kadar kullancak merak ettim..ama önceden coraspin ve folik asit kullanman lazim vücut hazirlansin diye..ben 3.kürtajı ocak ta oldum mesela hic bırakmadım coraspini..onu da kullaniyordum kanamam olunca coraspin kesilip clexan la devam edildi..
Hematoloji bolumune gittiniz miBende de 677 homozigot çıktı bir düşük birde kürtajım var rahim filmi sperm her testi yaptırdık iki prof birde uzman doktora gittim iğneye gerek yok dedi hepsi neden böyle ya her biri bişey diyo
Hayır gitmedim konyada gittiğim dr ali acar pıhtılaşma konusunda onu tavsiye ettiler hematolojiye gitmem gerekir mi onu da bilmiyorum çok net konuştu iğneye gerek yok diyyeHematoloji bolumune gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?