Merak etme canım ben de önce coraspin ile hazırlık yaptım vücudu hazırladım..sonra iğneye başladık transferle daha yeni doktorum iğneyi kesti..12 haftalık iken..hic korkma çok rahat öyle abartildigi gibi değil bir kaç güne alisirsin iğneye..tedavin hayırlı olsun bu arada..tup bebege basladık..bugun rahmıme pıhtlasma ıgnesı neupogen enjkte ettı dr.....gece catlatma iğnedı olacagım carsamba yumurta toplanacak...nakılden sonra kan sulandırıcı baslayacagım dedı dr...ılk tup denemede sadece coraspırın kullanmıstım..kımyasal gebelık gecırdım..sanırım coraspırın yetelı gelmedı..cunkı 3 gende pıhtılasmam cıktı sonrada..
Transfer öncesi bana 2 çeşit daha kan sulandırıcı hap hapvermişti..biri tebocan fort günde 3 kez içiyordum birde estroferm yumurtlama iğneleri ile birlikte içtim..benim ocak ta kendim hamile kaldım bebek gelismedi bende coraspin ve folik asiti hic bırakmadım ocak tan beri..vücudum hazirlansin diye..ben normal de izmirde yaşıyorum ama tüp bebek tedavim istanbul da oldu brüksel tüp bebek te..bu benim 4.gebeliğin canım..ilk ikiz di aşılama ile 6 aylık erken doğum oldu iki kez de kendim hamile kaldım bebekler gelişmedi kürtaj oldum tüp bebek daha sağlıklı geldi o yüzden bu sefer tüp bebek denedim 3 ay istanbula gittim geldim..allah sanada nasıl etsin..Sen de problem ne..Sen nerdesin nerde tedavi görüyorsuncnm...nerde tedavı oldum..bebegın hayırlı olsun..bende hıç coraspırın baslamadı..bugun rahımden neupogen verdı..akılden sonrada gunluk ıgne olacak sanırım...sana rahımden vermısmıydı ılac...ve yumurta nakılden sonra hangı ılacları kullandın cnmm...
Transferden sonra hic kalkmadım ben..doktor izmire gelmeme izin verdiği halde salı günü transfer oldum pazar günü uçakla dondum esim arabayla dondu..transferden sonra 3 veya 4 gün ananas ve bir avuç kabak çekirdeği ye..ananasi abartma ama hergun ince bir dilim ye mutlaka hem rahim için iyi geliyormus..kaç tane transfer edilcek yasin kaç canımben ankaradayım cnm..Memorıalda ılk denemedı tutmadı..sadece coraspırın vermıştı sulandırıcı olarak...tutmadı..5.gun embrıyosu..sımdı baskentteyım çok ıyı bır dr var..7 lıgen testı yaptırdı homozıgot cıktı 3 gende...carsamba yumurta toplatacagım...ınsallah yumurtalar sorun yoksa nakıl..sanrım kan sulan dırıcı ıgne vercek ondan sonra...hayırlısı ..senınxadına sevındım..
Clexan 0.4 luk canım..benim heterozigot diye önemli değil çok dediler 12.hafta da kestiler bu sefer hamileliğinde hep kanama lekelenme de yaşıyorum ilk başta coraspin hemde iğne vardı ilk kanamada coraspin kesildi geçen hafta da baya kırmızı parca filan olunca iğne de kesildi bir daha baslanmadi inşallah bir şey olmaz..korkuyorum ama doktorlara kalsa çok önemli değil bu pıhtılaşma..kiminin doktoru da heterozigot olsa bile devam ettiriyormus iğneye veya aspirine..35 ...2 tane yumurtalar saglıklı ıse tabı..memorıalda 2 donmuş var bırı hasta dedıler...o yuzden kalsın onlar deyıp 2.tupe gectık...iğne hangısını kullandın cnm..pıhtılasma ıcın.
yok canım bende doktorlara gitmeyi bıraktim.sorun yok dediler akışına bıraktım.folikasit kullanıyom sadeceBende de m677t heterozigot 3 düşük yaptım. Başka hiçbir sebep yok ha bir de pko var. Sebep heterozigot mu kesin bir şey demiyor doktorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. 4. Çocuk için korunmayı bırakmaya bile cesaret edemiyorum 1 senede 3 düşük yaptım 2 si kürtajsen neler yapıyorsun canım ilaç kullanıyor musun ben coraspin kullaniyorum
hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.hamilelikten önce herhangi bişey kullandınmı..Herkese mrhb
bendede heterozigot var ve hamileyim cok sukur allah isteyen herkeze bebegini kucagina almayi nadip etsin insallah.
dr 12 haftaya kdr igne verdi bakiyorum herkes doguma kdr kullaniyor merak ettim ne dogru ne yanlis
Kullandinmi derken zaten tup bebekle kaldim ondan once vitamin folik asit kullandim, transfer oncesi bi kac bisey ama o herkes icin gecerli olmaz.hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.hamilelikten önce herhangi bişey kullandınmı..
arkadaşlar herkese merhaba ben 2 defa tüp bebek denedim ve 2. denememde kimyasal gebelik oluştu genetik tanıya kan verdim sonuçlarımı sizinle paylaşmak istiyorum dr gördü pıhtılaşma var dedi fakat bana göre var dedi çok kafam karıştı başka bir dr a da göstereceğim ama öncesinde buraya yazmak istedim lütfen fikri olan varsa yardımcı olsun
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
SONUÇ MTHFR A1298C Heterozigot polimorfizm
PAI-1 4G/5G Heterozigot polimorfizmi saptanmıştır.
sonucum bu dr a özellikle sordum gebelik öncesi kan sulandırıcılara başlamalımıyım diye hayır dedi
işte dr taşıyıcısın falan filan açıklama yapmadı bana göre pıhtılaşma var dedi kayseride yaptırdım ben tüp bebeği memorial tüp bebekte ama transfer sonrası banada clexane vermişlerdi hatta hamile olduğumu öğrenince 12. haftaya kadar kullan demişti drüstekı ıkı degerı bılmıyorum ama heerozıgot hastalıgı tasıyıcı oldugunu gosterır...dusuk oranda pıhtılasman var..ben 2 gende homozıgot yanı gen hasta...tup ebege gıderken benım dr da sulandırıcı vermedı..yumurtalar konduktan sonra hıbor kullanıyorum her gun...nerde tedavı goruyordun cnm
Bende heterozigot um transfer ile bir başladım iğneye ama daha önce folik asit ve coraspin içtim vücut hazırlamıyormuş diyearkadaşlar herkese merhaba ben 2 defa tüp bebek denedim ve 2. denememde kimyasal gebelik oluştu genetik tanıya kan verdim sonuçlarımı sizinle paylaşmak istiyorum dr gördü pıhtılaşma var dedi fakat bana göre var dedi çok kafam karıştı başka bir dr a da göstereceğim ama öncesinde buraya yazmak istedim lütfen fikri olan varsa yardımcı olsun
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
SONUÇ MTHFR A1298C Heterozigot polimorfizm
PAI-1 4G/5G Heterozigot polimorfizmi saptanmıştır.
sonucum bu dr a özellikle sordum gebelik öncesi kan sulandırıcılara başlamalımıyım diye hayır dedi
Folik asit b12 ve multivitamin takviyesi alıyorum ama kan sulandırıcı hiç bişey başlanmadı iğne yada hap aklıma takılıyor herkes gebelik öncesi başlamış peki clexane kaçlık acaba merak ettim cevap için teşekkürlerBende heterozigot um transfer ile bir başladım iğneye ama daha önce folik asit ve coraspin içtim vücut hazırlamıyormuş diye
0.4 luk simdi iğne de coraspin de kullanmiyorumFolik asit b12 ve multivitamin takviyesi alıyorum ama kan sulandırıcı hiç bişey başlanmadı iğne yada hap aklıma takılıyor herkes gebelik öncesi başlamış peki clexane kaçlık acaba merak ettim cevap için teşekkürler
Öylemi ben hamilelik boyunca kullanmam gerek zannediyordum her dr farklı bir yol izliyor sanırım0.4 luk simdi iğne de coraspin de kullanmiyorum
Öylemi ben hamilelik boyunca kullanmam gerek zannediyordum her dr farklı bir yol izliyor sanırım0.4 luk simdi iğne de coraspin de kullanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?