- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
merhaba cnm sen heterozıgotum yazmıssın bana da drum coraspırın yeter pıhtılasman dusuk iğne kullanmana gerk yok dedı ben de heterozıgotum0.4 luk simdi iğne de coraspin de kullanmiyorum
İlk ikiz di gebeligim onda bebe asprini kullanmistim..erken doğum olmuştu..merhaba cnm sen heterozıgotum yazmıssın bana da drum coraspırın yeter pıhtılasman dusuk iğne kullanmana gerk yok dedı ben de heterozıgotum
Öylemi ben hamilelik boyunca kullanmam gerek zannediyordum her dr farklı bir yol izliyor sanırım
pıhtılaşmadan dolayı mı erken dogum olmustu cnm ıgne aspırın kullanmıyorum dedın de o dıkktımı cektı yanı ben ıgneye basladım ama kullanamıyorum yan etkı yaptı bende aspırın yetıyor mu bıze yanıİlk ikiz di gebeligim onda bebe asprini kullanmistim..erken doğum olmuştu..
Pıhtılaşmadan dolayı değil gebelik koleastazi dediler karaciğer enzimlerim çok yukselmisti..biri doğumda ex diğeri bir gün yaşadı sonra iki kez daha hamile kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.bu 4.gebeligim çok kayıp olduğu için bu sefer tüp bebek denedim..1 aylık falandım kanama olunca önce coraspin kesildi..12 haftalık iken fene kanamam oldu clexan kesildi birdaha da başlatmadı gerek yok dedi doktorlar..3 doktora sordum heterozigot çok önemli değil dedi..pıhtılaşmadan dolayı mı erken dogum olmustu cnm ıgne aspırın kullanmıyorum dedın de o dıkktımı cektı yanı ben ıgneye basladım ama kullanamıyorum yan etkı yaptı bende aspırın yetıyor mu bıze yanı
tesekkur ederım cnm sımdı tatmın oldum ben de rahım agzı yetmezlıgı yuzunden 16 ve 23 haftalık ıkı bebek kaybettım ıkı de kımyasalım oldu dr onlara genetıogı bozuktu dıyor saymıor yanı bu gebelıgımde iki dr a gıttım bırı aspırın verdı yeter dedı dıgerı ıgne verdı ama iğne bende bınde bır den az olan bı yan etkı yaptı nefesım tıkanıyo bogazımda et sısıyo ve basım ağrıyo sısetlı dru sakın vurma beyın kanamsı gecırırsın dedı ben de ıgneyı bıraktımPıhtılaşmadan dolayı değil gebelik koleastazi dediler karaciğer enzimlerim çok yukselmisti..biri doğumda ex diğeri bir gün yaşadı sonra iki kez daha hamile kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.bu 4.gebeligim çok kayıp olduğu için bu sefer tüp bebek denedim..1 aylık falandım kanama olunca önce coraspin kesildi..12 haftalık iken fene kanamam oldu clexan kesildi birdaha da başlatmadı gerek yok dedi doktorlar..3 doktora sordum heterozigot çok önemli değil dedi..
Bende 24 haftalık doğum yaptım ama bana rahim ağzı yetmezliği demediler o zamanda dikiş olmuştu ikizler de ve ben çok zayıfım taşıyamam diye..bu tüp bebek doktorum istanbul da.. izmirden istanbula gittim histereskopi yapıldı rahimde çökme varmış düzeltilmiş birde inatla rahim ağzı dikilmesi lazim gene dediler..çok problemli olduğu için istanbula gidemedim izmirde perinatolog buldum buna gore dikiş gereksizdi..çünkü ben normal doğum yapmıştim ve gayet sancı çekmiştim..bana dedi rahim agzi yetmezliği olsa pıt diye doğurursun hiç kasılmaların olmaz sende kasılma varmıydı canım..tesekkur ederım cnm sımdı tatmın oldum ben de rahım agzı yetmezlıgı yuzunden 16 ve 23 haftalık ıkı bebek kaybettım ıkı de kımyasalım oldu dr onlara genetıogı bozuktu dıyor saymıor yanı bu gebelıgımde iki dr a gıttım bırı aspırın verdı yeter dedı dıgerı ıgne verdı ama iğne bende bınde bır den az olan bı yan etkı yaptı nefesım tıkanıyo bogazımda et sısıyo ve basım ağrıyo sısetlı dru sakın vurma beyın kanamsı gecırırsın dedı ben de ıgneyı bıraktım
ewet bende 4 gun kasılma oldu normal dogum yaptım oyle pıt dıye dusmedı zaten su anda gıttıgım perınatolog rahımagzı olmadıgını soyledı ahamıle kalmadan once muayene ettı rahım agzım kapalı yetmezlık olsa acık olurdu dedı pekı ne olacak sımdı bende hısteroskopı falan cekılmedı ya bende de cokme falan varsa bu bebegı de mı kaybedecegım yaa Allahım sen koruBende 24 haftalık doğum yaptım ama bana rahim ağzı yetmezliği demediler o zamanda dikiş olmuştu ikiz ve ben çok zayıfım taşıyamam diye..bu tüp bebek doktorum istanbul da izmirden istanbula gittim histereskopi yapıldı rahimde çökme varmış düzeltilmiş birde inatla rahim ağzı dikilmek gene dediler..çok problemli olduğu için istanbula gidemedim izmirde perinatolog buldum buna gore dikiş gereksizdi..çünkü ben normal doğum yapmış Tüm ve gayet şancı çekmiştim..bana dedi rahim agzi yetmezliği olsa pıt diye doğurursun hiç kasılmaların olmaz sende kasılma varmıydı canım..
Ama rahim ağzı yetmezliği oldumu dikiş atmaları lazim..hamilemisin simdi..O tüp bebek doktoru olduğu için operasyon yapmam ille bakcam rahimine dedi..üstte sekil bozukmus rahimin oda bebeğe yeterli alan ilerde yaratmıyormuş düzeldiler goya..ama burdaki doktorum ultrasonda gene farketti rahim in seklini..düzeltilen şey neden hemen burdaki doktor farketti bilmiyorum..içimi ferah tut..dikiş atilmayacakmi sanaewet bende 4 gun kasılma oldu normal dogum yaptım oyle pıt dıye dusmedı zaten su anda gıttıgım perınatolog rahımagzı olmadıgını soyledı ahamıle kalmadan once muayene ettı rahım agzım kapalı yetmezlık olsa acık olurdu dedı pekı ne olacak sımdı bende hısteroskopı falan cekılmedı ya bende de cokme falan varsa bu bebegı de mı kaybedecegım yaa Allahım sen koru
dıkıs ıstıycem cnm kesınlıkle rıske atamam cunku dıkıse ragmen kasılmalar durdurulamadıgı ıcın dogum yaptım ama drum dıorkı acıl serklaj yapılıp kurtulanı gormedım zaman cok onemlı dıyor drum 12. haftaya gelınce dıkıs atılcak bır de enfeksıyon bakımından ırdenmem lazımmıs ıste ona dıkkat edıoAma rahim ağzı yetmezliği oldumu dikiş atmaları lazim..hamilemisin simdi..O tüp bebek doktoru olduğu için operasyon yapmam ille bakcam rahimine dedi..üstte sekil bozukmus rahimin oda bebeğe yeterli alan ilerde yaratmıyormuş düzeldiler goya..ama burdaki doktorum ultrasonda gene farketti rahim in seklini..düzeltilen şey neden hemen burdaki doktor farketti bilmiyorum..içimi ferah tut..dikiş atilmayacakmi sana
Burdaki doktoruma kalsa oda birşey olursa acil serklajyapcakti ama istanbul serklaj konusunda çok ısrar etti bizde herseferinde sorunca mecbur kaldı benim geçen hafta serklajim olmuştu..coraspin içiyorsan için rahat olsun canım..ben onuda içmiyorum bana kalsa gizliden içeceğim ama bu seferde hep kanama olduğu için korkuyorum kanama olursa kendimi suclarim diye..her doktor farklı uygulama yapıyor bizlerde araştırınca kafamız karışıyor inşallah bu sefer sağlık la kucağımiza alırız bebeklerimizi..içine kurt düştü ben simdi doktorumu değiştirsem mi acaba..bana dediği rahim agziyetmezligi olanlar anlamaz doğum yaptığını bende kaç gün evde doğum sancısı çekmişim bebekler dikişleri açmışlar di acil hastaneye yatış yapıldı..kan değerlerim yüzünden serumu kestiler..hic durması bebekler suyum filan geldi normal doğuma aldılar..zaten narkoz veremeyiz dediler masada kalırsın dediler bana..ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumdıkıs ıstıycem cnm kesınlıkle rıske atamam cunku dıkıse ragmen kasılmalar durdurulamadıgı ıcın dogum yaptım ama drum dıorkı acıl serklaj yapılıp kurtulanı gormedım zaman cok onemlı dıyor drum 12. haftaya gelınce dıkıs atılcak bır de enfeksıyon bakımından ırdenmem lazımmıs ıste ona dıkkat edıo
Burdaki doktor rahimdeki bozukluğu farketti ama daha önce kimse birşey demedi..belki tüp bebek doktoru da gördü ultrasonda bize söylemedi ben çok panik olmayayim diye sadece rahimin içine bakcam demişti ben de irdelemedim..bırde ultrasonda bu sekıl bozulklukları görunur heralde ıkı dr gıttım oyle bısey demedı gecen yıl da doğumdan epey sonra bı dr elle muayene ettı eskı tıp dr o da bı sorun yok dedı
bugun kontrolum var zaten bunu da sorayım acaba bozukluk var mı ıyıce baksınBurdaki doktor rahimdeki bozukluğu farketti ama daha önce kimse birşey demedi..belki tüp bebek doktoru da gördü ultrasonda bize söylemedi ben çok panik olmayayim diye sadece rahimin içine bakcam demişti ben de irdelemedim..
yemınle aynı seylerı yasamısız tek fark benım begeım tektı basa basa dikişi bozmustu cok sancı cektım durduramadılar doguma aldılar ıste ufff ben kucuk sehırdeyım gıttıgım drdan ustunu yok burda hem prof hem perınatologBurdaki doktoruma kalsa oda birşey olursa acil serklajyapcakti ama istanbul serklaj konusunda çok ısrar etti bizde herseferinde sorunca mecbur kaldı benim geçen hafta serklajim olmuştu..coraspin içiyorsan için rahat olsun canım..ben onuda içmiyorum bana kalsa gizliden içeceğim ama bu seferde hep kanama olduğu için korkuyorum kanama olursa kendimi suclarim diye..her doktor farklı uygulama yapıyor bizlerde araştırınca kafamız karışıyor inşallah bu sefer sağlık la kucağımiza alırız bebeklerimizi..içine kurt düştü ben simdi doktorumu değiştirsem mi acaba..bana dediği rahim agziyetmezligi olanlar anlamaz doğum yaptığını bende kaç gün evde doğum sancısı çekmişim bebekler dikişleri açmışlar di acil hastaneye yatış yapıldı..kan değerlerim yüzünden serumu kestiler..hic durması bebekler suyum filan geldi normal doğuma aldılar..zaten narkoz veremeyiz dediler masada kalırsın dediler bana..ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Kaç yasindasin sen nerde yaşıyorsunbugun kontrolum var zaten bunu da sorayım acaba bozukluk var mı ıyıce baksın
ben de baska bı dra gıttım gerek olursa dıkıs atarız yoksa atmayız dedı bende rısk alamayız nasıl alalım zaten ıkı erken dogum var gerek olursa ddemek 20. haftalarda acıl serklaj demek kı bu datutmuyor yanı offf drlardan hayır yok valla ben dua edıcem sureklıBurdaki doktoruma kalsa oda birşey olursa acil serklajyapcakti ama istanbul serklaj konusunda çok ısrar etti bizde herseferinde sorunca mecbur kaldı benim geçen hafta serklajim olmuştu..coraspin içiyorsan için rahat olsun canım..ben onuda içmiyorum bana kalsa gizliden içeceğim ama bu seferde hep kanama olduğu için korkuyorum kanama olursa kendimi suclarim diye..her doktor farklı uygulama yapıyor bizlerde araştırınca kafamız karışıyor inşallah bu sefer sağlık la kucağımiza alırız bebeklerimizi..içine kurt düştü ben simdi doktorumu değiştirsem mi acaba..bana dediği rahim agziyetmezligi olanlar anlamaz doğum yaptığını bende kaç gün evde doğum sancısı çekmişim bebekler dikişleri açmışlar di acil hastaneye yatış yapıldı..kan değerlerim yüzünden serumu kestiler..hic durması bebekler suyum filan geldi normal doğuma aldılar..zaten narkoz veremeyiz dediler masada kalırsın dediler bana..ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
tokatta yasıyorum 30 yasımdayım sn nerdesınKaç yasindasin sen nerde yaşıyorsun
Bende çok salakmisim onlar içerde buyuyorlar diye tepisiyorlar zannediyordum..son gece uyuyamadım tırmaladım duvarları kani görünce zaten isin kötüye gittiğini anladım..bende prof ve perinatolog â gidiyorum..üniversite de hoca kendisi ama çok rahat kaç defa kanamam oldu istirahat dedi busefer ne iğne ne serum verdi istanbulu arıyorum hemen iğne ye baslatiyorlar..bide başka özel bir hastanedeki operatöre gidiyorum arada..artik allak bullakim geçen sefer bir doktor â gittim diye çok pişmanım..yemınle aynı seylerı yasamısız tek fark benım begeım tektı basa basa dikişi bozmustu cok sancı cektım durduramadılar doguma aldılar ıste ufff ben kucuk sehırdeyım gıttıgım drdan ustunu yok burda hem prof hem perınatolog
aynen ben de ama pişmanım bır dr bı de nrmal sıradan bı dr a gıttım cok pışmanım ama burada gıdebılecegım bundan baska sdr yokBende çok salakmisim onlar içerde buyuyorlar diye tepisiyorlar zannediyordum..son gece uyuyamadım tırmaladım duvarları kani görünce zaten isin kötüye gittiğini anladım..bende prof ve perinatolog â gidiyorum..üniversite de hoca kendisi ama çok rahat kaç defa kanamam oldu istirahat dedi busefer ne iğne ne serum verdi istanbulu arıyorum hemen iğne ye baslatiyorlar..bide başka özel bir hastanedeki operatöre gidiyorum arada..artik allak bullakim geçen sefer bir doktor â gittim diye çok pişmanım..
Meryem suresini oku canım 41 gün..ben yapamadim ananem yaptı bide onun secdesi oluyormus..ben bu sefer niyet ettim hergun 100 tane enbiya suresinin 89.ayetini cekiyorum tesbihle ezberledim zaten..izmirde yaşıyorum ben ama izmirdeki doktorum kanadaya yerleşti bu bebek içinde ben genetik bozukluk olduğunu düşünüyorum ille genetik inceleme olsun tüp bebek olsun dediğim için istanbulu önerdi..tüp bebek istanbulda oldu..bazen duadan başka yapcak birşey olmuyor malesef..burdaki doktorda hastanedeki o bebek doğal oldumu doğuyor düşecek oldumu düşüyor en iyi doktor gelse bazen kimse birşey yapamıyor diyor..bu sefer allahım bize yardim etsin..tokatta yasıyorum 30 yasımdayım sn nerdesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?