Muamele

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 gün boyunca arandigina gore saat gercekten kiymetli belli ki burda saatini istedi diye teyzeyi ayiplayanlar bile olmus. Bende sizin gibi insanlari anlamiyorum ben odamda cop bile birakip gitsem odama geldigimde onu orda gormek isterim. Goremesem bile sorarim burda şu vardı ne oldu diye.

Bu ne rahatlik pes

Tek boyutlu düşünme konusunda gayet başarılısınız. Acaba bu insan nedir, kimdir tam bilmeden böyle kanılara ulaştığınıza göre yozlaştıran tek benim gibi ana babalar değil

Bir insanın karakterini küçük şeylerde yakalarsiniz. İzinsiz birisinin eşyasını kullanma, daha sonra söylememe, eve götürme, pişman olmamak ve üzerine pişkince davranma. Bir davranışınizdan neler çıktı gördünüz mu? Kusura bakmayın, temel eğitim, kişisel gelişim, çocuk gelişimi kitapları okuyarak temel davranislari, neyin yapılıp neyin yapılmayacağını, adabı muaşereti, ahlaki öğrenebilirsiniz. Şimdiden baslayin, ilerde daha ciddi ortamlarda kötü durumlara düşmeyin.

Ben doğru bulmuyorum bi şeyi beğenip hemen takmayı. Maddi değeri olmasa bile hoş değil bence. Hem neden sorulduğunda o kadar telaşlandınız aa bende kalmış ya özür dilerim hemen getireyim diyebilirdiniz ya da o ortamda söylemek istemediyseniz eve gittiğinizde telefonla söylemeliydiniz bence.

Annemi beklemiştim söylediğim gibi. Benden önce kuzenim davranmış ama.

Yooo neden ironi yapayım ki .Teyze anne yarısı demek benım bildiğim.Hata yapılmış büyük ama tavrı yanlış.
Bilmiyorum. Babaneme anlattım babanem anneme kaç kez böyle şey yaşandı da hemen böyle şüphe ettiler dedi. Söylememesi yanlış ama böyle düşünmeleri için de içlerinin kötü olması gerekir dedi.

Hırsız muamelesi görmek istemiyorsan bir daha izinsiz kimsenin malını kullanma. muhtemelen daha önce bu tarz vukuatların olmuş ki bu kadar sinirlenmiş ilk olsa mazur görürdü belki.

Telaş yaptım denemez. O kadar süre neden söylemedin vs diye hesap sorulmasından çekindim.

Hırsız muamelesi görmek istemiyorsan bir daha izinsiz kimsenin malını kullanma. muhtemelen daha önce bu tarz vukuatların olmuş ki bu kadar sinirlenmiş ilk olsa mazur görürdü belki.
Daha önce böyle bir şey olmadığını yazdım. Okuma-yazma kabiliyetiniz eminim var, işinize geldiğini okumasanız?

Daha önce böyle bir şey olmadığını yazdım. Okuma-yazma kabiliyetiniz eminim var, işinize geldiğini okumasanız?

Sadece ilk mesajı okudum oraya yazmamışsın.

Bence teyzenizi tekrar arayın ve gayet içten buraya yazdığınız gibi anlatın. Özür de dileyin , gerisi ona kalmış. Sonuçta siz kendinizi biliyorsunuz, vicdanınız da rahat . Umarım teyzenizde konuyu daha fazla uzatmaz bir genç kızın onurunu zedelemez.

Benim için utanmaz falan yazdılar. Herkesin olaylara karşı tutumu farklıdır. Benim de böyle ketum ne yazık ki. Yanlış anlaşılmaya ben mahal verdim ama empati yapıyorum, teyzemler gibi davranmazdım. Anlamaya çalışırdım. Orada benden şüphe ettilerse gelip bir köşede direkt sorsaydı insanların içinde alelade sormak yerine. Ben ne kadar üzgün olduğumu olayı savsakladığım için kendimi suçlu hissettiğimi söyler ufak bir hediyeyle gönül almaya çalışırdım.

Valla benim başıma aynı şey gelse bizimkiler teyzemler fln hayatta bu şekilde konuşmazlar. Ne ayıp bişey. Yeğenisiniz sonuçta, insanlık hali kalmış kolunuzda yanii ne ayıp şeyler bunlar aile içinde

Koskoca kizin getirip bırakmasını istemişlerdir..
Ve daha fazla utandırmamak .
Çok ilgincsiniz gerçekten...
Nereye getirip bırakmasını? Toplum içinde yapılan utandırmak değil mi asıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…