İroni mi yaptınız anlayamadım.İnsanın teyzesi de böyle yaparsa
Bu ne rahatlik pesMerhabalar,
Ctesi teyzemlere gitmiştik. Üzerimi değiştiriyordum. Saat gördüm. Hoş duruyordu taktım koluma öyle kalmış. Sonrasında diğer teyzemlere kalmaya gittim kuzenimin yanına. İki gün için. Bugün tekrar görüştük tüm teyzemler. Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Eve geldim. Anneme eve geldiğinde söyleyecektim saat bende kalmış diye. Her neyse kuzenime mesaj attım o ara. Gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar diye. Sonra nasıl oldu noldu bilmiyorum kuzenim saat Desmond’da demiş. Kolunda kalmış vs demiş ama öyle söylediğine inanmıyorum. Teyzem aradı saati getir vs diye yükseldi. Annem de ağlıyor baştan söyleseydin kalmış diye. Ama saat düşünmedim yani. Ki değerli bir şey falan da değil. Hırsız muamelesi gördüm. Nasıl böyle şeyler yaşayabiliyorum aklım almıyor. İnsanların tutumları nasıl böyle olabiliyor. Anlayamıyorum.
Tek boyutlu düşünme konusunda gayet başarılısınız. Acaba bu insan nedir, kimdir tam bilmeden böyle kanılara ulaştığınıza göre yozlaştıran tek benim gibi ana babalar değil
Yooo neden ironi yapayım ki .Teyze anne yarısı demek benım bildiğim.Hata yapılmış büyük ama tavrı yanlış.İroni mi yaptınız anlayamadım.
Annemi beklemiştim söylediğim gibi. Benden önce kuzenim davranmış ama.Ben doğru bulmuyorum bi şeyi beğenip hemen takmayı. Maddi değeri olmasa bile hoş değil bence. Hem neden sorulduğunda o kadar telaşlandınız aa bende kalmış ya özür dilerim hemen getireyim diyebilirdiniz ya da o ortamda söylemek istemediyseniz eve gittiğinizde telefonla söylemeliydiniz bence.
Bilmiyorum. Babaneme anlattım babanem anneme kaç kez böyle şey yaşandı da hemen böyle şüphe ettiler dedi. Söylememesi yanlış ama böyle düşünmeleri için de içlerinin kötü olması gerekir dedi.Yooo neden ironi yapayım ki .Teyze anne yarısı demek benım bildiğim.Hata yapılmış büyük ama tavrı yanlış.
Telaş yaptım denemez. O kadar süre neden söylemedin vs diye hesap sorulmasından çekindim.Ben doğru bulmuyorum bi şeyi beğenip hemen takmayı. Maddi değeri olmasa bile hoş değil bence. Hem neden sorulduğunda o kadar telaşlandınız aa bende kalmış ya özür dilerim hemen getireyim diyebilirdiniz ya da o ortamda söylemek istemediyseniz eve gittiğinizde telefonla söylemeliydiniz bence.
Daha önce böyle bir şey olmadığını yazdım. Okuma-yazma kabiliyetiniz eminim var, işinize geldiğini okumasanız?Hırsız muamelesi görmek istemiyorsan bir daha izinsiz kimsenin malını kullanma. muhtemelen daha önce bu tarz vukuatların olmuş ki bu kadar sinirlenmiş ilk olsa mazur görürdü belki.
Daha önce böyle bir şey olmadığını yazdım. Okuma-yazma kabiliyetiniz eminim var, işinize geldiğini okumasanız?
Benim için utanmaz falan yazdılar. Herkesin olaylara karşı tutumu farklıdır. Benim de böyle ketum ne yazık ki. Yanlış anlaşılmaya ben mahal verdim ama empati yapıyorum, teyzemler gibi davranmazdım. Anlamaya çalışırdım. Orada benden şüphe ettilerse gelip bir köşede direkt sorsaydı insanların içinde alelade sormak yerine. Ben ne kadar üzgün olduğumu olayı savsakladığım için kendimi suçlu hissettiğimi söyler ufak bir hediyeyle gönül almaya çalışırdım.Bence teyzenizi tekrar arayın ve gayet içten buraya yazdığınız gibi anlatın. Özür de dileyin , gerisi ona kalmış. Sonuçta siz kendinizi biliyorsunuz, vicdanınız da rahat . Umarım teyzenizde konuyu daha fazla uzatmaz bir genç kızın onurunu zedelemez.
Benim ağzımı aramak yerine gelip sorsaydılar. Madem o kadar şüphe ettiler
Nereye getirip bırakmasını? Toplum içinde yapılan utandırmak değil mi asıl?Koskoca kizin getirip bırakmasını istemişlerdir..
Ve daha fazla utandırmamak .
Çok ilgincsiniz gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?