Cok kötü olmuş bida sakin kimsenin bi çöpünü izinsiz alma bak yazik anneciğin harap olmuştur kadınEvet üzüldü ne yazık ki. Yani inanın art niyet taşımadım.
1. Teyzenizde saati görmüşsünüz hoşunuza gitmiş. İnsanlık hali diyelim hadi elinize alıp baktınız denediniz. Nasıl çıkartıp hemen yerine koymadınız? Çok samimi iseniz teyze ben senin saati gördüm bugün takayım mı niye demediniz? Bu çok yanlış.Merhabalar,
Ctesi teyzemlere gitmiştik. Üzerimi değiştiriyordum. Saat gördüm. Hoş duruyordu taktım koluma öyle kalmış. Sonrasında diğer teyzemlere kalmaya gittim kuzenimin yanına. İki gün için. Bugün tekrar görüştük tüm teyzemler. Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Eve geldim. Anneme eve geldiğinde söyleyecektim saat bende kalmış diye. Her neyse kuzenime mesaj attım o ara. Gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar diye. Sonra nasıl oldu noldu bilmiyorum kuzenim saat Desmond’da demiş. Kolunda kalmış vs demiş ama öyle söylediğine inanmıyorum. Teyzem aradı saati getir vs diye yükseldi. Annem de ağlıyor baştan söyleseydin kalmış diye. Ama saat düşünmedim yani. Ki değerli bir şey falan da değil. Hırsız muamelesi gördüm. Nasıl böyle şeyler yaşayabiliyorum aklım almıyor. İnsanların tutumları nasıl böyle olabiliyor. Anlayamıyorum.
Kuzenimle teyzemlerin evdeydik babası geldi bizi almaya direkt onlara geçtik.2.Saati kuzeninizde kalmaya gittiğinizde de takmışsınız kızın bile dikkatini çekmiş siz nasıl taktım unuttum diyebiliyorsunuz?
En gereksiz maddeyi bulup alıntılanmışsınız ve düzeltmişsiniz. Bu neyi değiştirir ki? Anneniz için, kendiniz için özür dileyin lütfen.Kuzenimle teyzemlerin evdeydik babası geldi bizi almaya direkt onlara geçtik.
Böyle bir şey yaşanmadı. Yani şöyle halamla yaşasaydık böyle şeyler olmazdı. Çünkü art niyet taşımadığımı bilir ama teyzem hırsız damgası yapıştırdı.
İyi de özür dilemek, evet bilerek yaptım ama pişmanım demek gibi bir şey. Ben bilerek yapmadım.En gereksiz maddeyi bulup alıntılanmışsınız ve düzeltmişsiniz. Bu neyi değiştirir ki? Anneniz için, kendiniz için özür dileyin lütfen.
Maddi değeri olmasına gerek yok neden aklınız almıyor hırsız muamelesi görmeyi anlamadım beğendim taktım ne demek sizin en yakınınızda olsa izin istenmeliMerhabalar,
Ctesi teyzemlere gitmiştik. Üzerimi değiştiriyordum. Saat gördüm. Hoş duruyordu taktım koluma öyle kalmış. Sonrasında diğer teyzemlere kalmaya gittim kuzenimin yanına. İki gün için. Bugün tekrar görüştük tüm teyzemler. Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Eve geldim. Anneme eve geldiğinde söyleyecektim saat bende kalmış diye. Her neyse kuzenime mesaj attım o ara. Gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar diye. Sonra nasıl oldu noldu bilmiyorum kuzenim saat Desmond’da demiş. Kolunda kalmış vs demiş ama öyle söylediğine inanmıyorum. Teyzem aradı saati getir vs diye yükseldi. Annem de ağlıyor baştan söyleseydin kalmış diye. Ama saat düşünmedim yani. Ki değerli bir şey falan da değil. Hırsız muamelesi gördüm. Nasıl böyle şeyler yaşayabiliyorum aklım almıyor. İnsanların tutumları nasıl böyle olabiliyor. Anlayamıyorum.
Tamam üste çıkın. Pişkin hırsız desinler arkanızdan.İyi de özür dilemek, evet bilerek yaptım ama pişmanım demek gibi bir şey. Ben bilerek yapmadım.
Keşke o an konusu açılmışken söyleyiverseydiniz.Merhabalar,
Ama ne olursa olsun fark ettikten sonra söylememişsiniz.İyi de özür dilemek, evet bilerek yaptım ama pişmanım demek gibi bir şey. Ben bilerek yapmadım.
Yaşınız kaç?insanların saatini neden kolunuza takıyorsunuz ki ?Merhabalar,
Benim ağzımı aramak yerine gelip sorsaydılar. Madem o kadar şüphe ettilerOrda saat lafını bence sizin agzinizi aramak icin acmislar yine birsey soylememissiniz dogal yani tepki vermemeleri. Normal degil sizin davranisiniz bahane bulmayin saat bende kaldi diye mesaj atmak en basiti nedir ki yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?