- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Teyzenize ödünç vermisşiniz. Verirken gönüllü vermişsiniz. Eksik gelmiş ya da gelmemişse o başka konu. Siz önce bir anlık gafletle diyeyim takmışsınız saati, çıkarmadığınızı farkettiğiniz halde saat bende demeyip durum ayyuka çıkınca çaktırmadan koymayı düşünmüşsünüz. Kim olsa çaldı diye düşünür.Canavar, ben şu güne kadar hak yemedim. İstemsiz olduysa bilemem ama yapmadım yani. Her neyse demek istediğim şu dışardaki insan seninle ilgili her şeyi düşünür. Bırak poşeti iğne için bile düşünür. Benim ağırıma giden, aileden sürekli yediğimiz içtiğimiz insanların böyle düşünmesi. Ama ben mahal verdim farkındayım. O teyzeme ödünç olarak kaç kez bir şeyler verdim. Sonrasında ya eksik geldi ya gelmedi. Bir kez bile lafını açmadım. Yıllar önce bir kitap vermişim, bana gönderiyor. Kitap demeye bin şahit lazım. Böyle olaylar yani.
Yani bu konu birazCanavar, ben şu güne kadar hak yemedim. İstemsiz olduysa bilemem ama yapmadım yani. Her neyse demek istediğim şu dışardaki insan seninle ilgili her şeyi düşünür. Bırak poşeti iğne için bile düşünür. Benim ağırıma giden, aileden sürekli yediğimiz içtiğimiz insanların böyle düşünmesi. Ama ben mahal verdim farkındayım. O teyzeme ödünç olarak kaç kez bir şeyler verdim. Sonrasında ya eksik geldi ya gelmedi. Bir kez bile lafını açmadım. Yıllar önce bir kitap vermişim, bana gönderiyor. Kitap demeye bin şahit lazım. Böyle olaylar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?