Çok teşekkür ederimBir de Desmond bu konular yıllar sonra dahi açılabiliyor. Ben kalabalık aile ortamını bu nedenle çok sevmem. Yıllar sonra biri bir olayda falan söyler tekrar başa sarar durum. O yüzden bu durumu senin yönetmen uzun vadede de önemli.
Kötü niyetle yapmamissin, fazla dikkatsiz davranmissin ama şu an farkındasın. Bizim aile de yillaar yıllar önce ( daha annemler falan bekarken ) bir olay olmuş. Dedikodu çıkmış. Ama aslında yok öyle birşey. Neyse zamanla geçmiş gitmis. Sonra bu konu bir yerde geçiyor geliyor ta bize kadar ( ben, kuzenlerim falan ). Öğreniyorum ki olayın bas kahramanları bu konuyu yüzyüze ve de herkesi karşılarına alarak hiç konusmamislar. Herkesin kafadan ayrı bir ses çıkıyor. O zaman konuşup açıklığa kavustursalardi bugün böyle olmazdı. Gurur yapmışlar. Annem de der doğru düzgün açıklanmadı, konuşmadılar diye.
Yani o yüzden diyorum gurur yapma diye. Gereksiz çünkü.
Birinin eşyası izinsiz alınmaz , bak sen bunu zamanında anlasaydın bugün bu duruma düşmeyecektin.Bak homo sapiens, ortada yanlış anlaşılma var. Dinlemeden getir onu bilmem ne diye yükseliyor. Bu kısmı anladın mı?
Ezilenlerin gür sesidir oBu arada konu o değil ama swatch ın 130 liralık kıytırık dediğiniz saatini ben çalışmaya ilk başladığımda 10taksitke almıştım :) şu an çok daha pahalı saatlerim var ama onun yeri başka. Ayrıca şimdi almaya kalksanız o paraya asla alamazsınız.
İnsanların eşyalarına kafanıza göre değer biçemezsiniz kısacası
Gerçekten yüzsüzsün.Ezilenlerin gür sesidir o
Suskun dünyanın hür sesidir o
Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan
Ka dın lar ku lü bü ü ye si es raaaa
Tövbe tövbe mesele ederi değil ki. 10 liralık tezgah saati de olsa başkasının yaw.Yav mesele beğenmek değil. Samimi söylüyorum swatchın 130 liralık saatlerinden. Eski sezon. Ben takı takamıyorum ayrıyetten. Kendiminde var hatta hatrı sayılır bir markanın. Evde yatıyor. Bir kolyem var ona da aşırı alıştım. Yüzük küpe bileklik işim olmaz. Toka bile bir kıstırmalı bir bağlamalı vardı. Geçenlerde alıyım dedim iki parça daha aldım. Yani bunu bari düşünseydi. Takamayacağı şeyi neden alsın diye ki sürekli görüşüyoruz. Tak çıkar mı yapayım. Ha ama okutacağımı düşündüyse bilemem. 130 liralık saati de 20 liraya falan okuturdum herhalde
Laale sanırım ilk kez bir konuma yorum yapıyorsun ve ablam yaşındasın belki teyzem. Ben anlamaya çalıştım ama telefonda direkt getir o saati denmesi zoruma gitti. Yav nasıl oldu, nedir olayın aslı diye sorulmaz mı? Siz de belki teyzesiniz böyle mi davranırdınız?Bence asıl kötü olan empati duygun sıfır.
Yanlışlıkla bir hata yapmışsın,unutmuşsun,söylemeye çekinmişsin,tamam hepsi olabilir desek karşı tarafın ne hissettiği hakkında hiç bir özenin yok maalesef.
Sırf bu yüzden de bile olsa seninle görüşmezdim ben olsam bundan sonra.
Canavar, ben şu güne kadar hak yemedim. İstemsiz olduysa bilemem ama yapmadım yani. Her neyse demek istediğim şu dışardaki insan seninle ilgili her şeyi düşünür. Bırak poşeti iğne için bile düşünür. Benim ağırıma giden, aileden sürekli yediğimiz içtiğimiz insanların böyle düşünmesi. Ama ben mahal verdim farkındayım. O teyzeme ödünç olarak kaç kez bir şeyler verdim. Sonrasında ya eksik geldi ya gelmedi. Bir kez bile lafını açmadım. Yıllar önce bir kitap vermişim, bana gönderiyor. Kitap demeye bin şahit lazım. Böyle olaylar yani.Tövbe tövbe mesele ederi değil ki. 10 liralık tezgah saati de olsa başkasının yaw.
Büyük bir marketten sebze-meyve alışverişi yaparken bir sebzenin poşetinde 2 tane şeffaf manav poşeti kalmış. Eve gelip görünce kendimi hırsız gibi hissettim.
Ertesi güne kadar huzursuz huzursuz dolaştım evde. Ta ki gidip geri verene kadar.
50 kuruşluk poşet işte. Napalım kanunlar bizim için var.
Birilerinin soktuğu kazık kafatasımızdan girip ayak ucumuzdan çıkarken,biz de 50 kuruşluk poşet için kalp çarpıntısı yaşarız.
hayır sorulmazLaale sanırım ilk kez bir konuma yorum yapıyorsun ve ablam yaşındasın belki teyzem. Ben anlamaya çalıştım ama telefonda direkt getir o saati denmesi zoruma gitti. Yav nasıl oldu, nedir olayın aslı diye sorulmaz mı? Siz de belki teyzesiniz böyle mi davranırdınız?
Laale sanırım ilk kez bir konuma yorum yapıyorsun ve ablam yaşındasın belki teyzem. Ben anlamaya çalıştım ama telefonda direkt getir o saati denmesi zoruma gitti. Yav nasıl oldu, nedir olayın aslı diye sorulmaz mı? Siz de belki teyzesiniz böyle mi davranırdınız?
Yani açıkçası davranışınız oldukça tuhaf.. Hadi aldınız unuttunuz kolunuzda çıktınız 2-3 gün yatarken üst değiştirirken duş alırken de mi farketmediniz kolunuzdaki saati? Farkeder etmez bi mesaj yazabilirdiniz saat kolumda kalmış ilk görüşmemizde vericem falan diye.. İnsan kolundaki saati 2 gün farketmez mi? Çok saçma.Merhabalar,
Ctesi teyzemlere gitmiştik. Üzerimi değiştiriyordum. Saat gördüm. Hoş duruyordu taktım koluma öyle kalmış. Sonrasında diğer teyzemlere kalmaya gittim kuzenimin yanına. İki gün için. Bugün tekrar görüştük tüm teyzemler. Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Eve geldim. Anneme eve geldiğinde söyleyecektim saat bende kalmış diye. Her neyse kuzenime mesaj attım o ara. Gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar diye. Sonra nasıl oldu noldu bilmiyorum kuzenim saat Desmond’da demiş. Kolunda kalmış vs demiş ama öyle söylediğine inanmıyorum. Teyzem aradı saati getir vs diye yükseldi. Annem de ağlıyor baştan söyleseydin kalmış diye. Ama saat düşünmedim yani. Ki değerli bir şey falan da değil. Hırsız muamelesi gördüm. Nasıl böyle şeyler yaşayabiliyorum aklım almıyor. İnsanların tutumları nasıl böyle olabiliyor. Anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?