Bi kac arkadas tanidigimiz var diye bahsetmis ben ilk agizdan yaziyim.benimde esimle yas farkimiz var.Allaha sukur mutluyuz.yasitiyla evli olanlarda ne sorun varsa bizdede o kadar sorun var ne eksik ne fazla.
Ama her iliski kendins ozgu herkes farkli.benim sorun yasamiyo olmam baskasinin yasamayacagi anlamina gelmez.
O yuzden siz memnunmusunuz bu durumdan siz sorun ediyomusunuz onu dusunun.beklentilerinizi gelecek planlarinizin paralel olup olmadigini dusunun.
Hayatta her zaman 2*2=4 degil.su kadar yas olursa arada mutlu olunur su kadar olursa bu is olmaz gibi bisey soylenemez yani.
Cevap kendinizde.
Mutluluklar.
Her ilişkinin bir dinamiği vardır canım..
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yaşa mahalle baskısı gibi kk maşallah
valla bana göre...
muazzamdanda öte bu konuda ki fikrim çok katı belki ama öyle
babam 45 yaşında ben 21
baba kız olarak bile karşı karşıya geldiğimiz durumlar oluyor...
bu yaşta bi adama sevgilim sıfatını bile yakıştıramam yaa
o yaşta adam için düşünebildiğim tek şey babamla keyif kahvesi içer tavla oynar sohbet eder...
4o küsür yaşındaki bi adam bi tek bu durumu ifade ediyor benim için o yaştaki insanlara hitabım amcadır yani... daha ne olsun
5 aylık bir ilişki bu.daha yolun en başındasınız.şimdilerde sizi heyecanlandırıyor bu ilişki ama emin ol zamanı geldiğinde pişman olacaksın.amacım seni üzmek değil.bu söylediklerim için asla üzülmenizi istemem ama aranızdakı yaş farkı bir baba kız ilişkisi gibi.etrafımda bir çok insan var.20 yaşında bir kızın 40 yaşında babası olması.nasıl anlaşıyorsunuz ki?:44:
Burada beni etkileyen bir konu okumuştum, zannedersem yaş farkı da bu kadar fazla değildi, ya da fazla bilemiyorum? Konu sahibi bayan genç, dinamik, en tutkulu anlarını yaşarken eşi ununu elemiş eleğini asmış dinginlik moduna geçmiş bir hayat sürüyordu, o konu çok etkilemişti beni.
Birsey soracagim size. Hep annenizden, anaevinden bas ediyorsunuz, babaniz varmi?
peki bu yaşa kadar neden evlenmemis?
ve simdiye kadar neden 30lu yaslarında birine degil de size ilgi duyup gelecek dusunuyor..?
etraf ne der diye cekinmesi normal ama bir yandan da zor bulacagı bir yasta biriyle beraber, partnerim cocukca davransa bile yine de mutlu olurdum sahsen. bir yandan ona genc oldugunu hatırlatıyor...
deseniz ki ben 30u gectim, birkac kez nisan attım, artık umidim yoktu ama bu kisi ile cok iyi anlasıyorum...
eger cocuk konusunda vs sorun olmaz diyorsanız vakit kaybetmeyin yaş farkını onemsemeyin, aşılır derdim.
10yıl sonrasını istekleriniz uyup uymayacagını dusunerek karar verin. hatta en az 5yasında da cocugunuz oldugunu hayal edin. hatta siz sakinlik diyorsunuz ama cocuk olunca bıcır bıcır bir evde yasamıs olacaksınız. o bunu kaldırabilir mi bunu da düsünün.
sevgiliniz evlenmiş mi hiç bu yaşına kadar ?
çoluğu çocuğu var mı?
bu durumlar biraz sıkıntı yaratır bence ama diğer konuda çok da emin değilim arada kaldım :44:
bunlar bir noktada sizce de çok büyük sorular değil mi? maksatım size karşı çıkmak değil yanlış anlamayın sadece beyin fırtınası biraz. bir erkeğin 5 sene sonra ilşkide ne olacağını, çocuk olunca ne olacağını, nasıl kaldıracağını ben değil onda, hiçbir erkekte tezahür edemiyorum açıkçası. aslında bana kalırsa hiçbir ilşkide 5 sene sonra ne olur söyleyemezsiniz. siz de bilirsiniz. işler hiç planlandığı gibi gitmeyebilir. hem de birbirine iş mevki hayat tecrübesi yaş her açıdan uygun çiftlerde bile. ben bunu benden 2 yaş büyük bir insan için de söyleyemem. insanlar değişiyorlar zaten. ha burada ekstra değişim yaratabilecek bir mevzu daha var sadece. ve bir noktada kalan kısımlarda kalıcı problem çıkmazsa tolere edilebilir mi budur derdim.
Ben 5 yaş üstünü çok fazla görüyorum hele 20 yaş babanız oluyor artık kusura bakmayın...
helal olsun beş yaş üstünüzle nasıl anlaşıyorsunuz (= saygı duyuyorum. babamla 34 yaş fark vardı... neredeyse onunla benim aramdaki fark kadar... o da onun babası olabilirmiş o zaman ? şaka yapıyorum aldırmayın. sadece babam yaşında birine baktığımı düşünmüyorum. yaş büyük diye baba sıfatını da doğru bulmuyorum.
gerçekten de böyle oldumsen 22 yaşında olduğuna göre o da 52 ne diyelim Allah mutluluk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?