Muazzam Yaş Farkı Ama kime göre?

Her ilişkinin bir dinamiği vardır canım..
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yaşa mahalle baskısı gibi kk maşallah

Benim de canimla aramda on kusur fark var. keske daha da cok olsaydi derim hep. Yaninda kendimi daha bicir bicir hissetmek hosuma gidiyor. Hicbir istegimi reddetmez tam tersi lunaparkta bile tum gun eglenebilir ben tam tersi ona gore daha adrenalinsiz aktivitelerden hoslanirim. Bzence bu tarz evliliklerin tek kotu yani cocuk sahibi olma konusu. Baba yasi cok ileri olursa cocuk icn hos bir durum degil. Ama tam tersi kadinin erkekten on kusur yas buyuk oldugu mutlu evlilikler de yok degil. Kader.

20 yaş çok çok fazla. Siz 25 yaşında genç bir kızsınız,erkek arkadaşınız 45 yaşında olgun bir bey. Siz onun yaşına geldiğinizde olgun bir kadınken, o 70 yaşına gelmiş ve artık 'Yaşlı' olarak nitelendirilen evrede olacak. Aradan belli bir süre geçtikten sonra pişman olmayacağınız ne malum? Bence çok iyi düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ilişkinin bir dinamiği vardır canım..
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yaşa mahalle baskısı gibi kk maşallah
Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorum
Gayet iyiyiz 2 yıldır hiçbir sorunumuz olmadı

Son düzenleme:
bu kadar yaş farkı hayata bakış açınıza da yansır veilerde birlikte yaşanılan hayatı zorlaştırır bence..

Hayat çok kısa, bazen mutlulugu yakaladık mı bırakmamak lazım, eşimin unıversıte hazırlık kursundan bır kız arkadası(mimar) çalıştığı ısyerının sahıbıyle evlenmıs, kız benle yasıt yanı 30-31 yaslarında su an, sanırım 4 senelık felan evlıler, adam da 52 yasında sanırım, bır de cocukları olmus ama bı cocuk bu kadar mı tatlı olur, kocası renklı gozlu ve cocukları da mavı gozlu cok tatlı bır bebek. Bence toplumun ne dıyecegınden cok ben bu ınsanla anlasabılırmıyım bunu düşünmeli

Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorum
Gayet iyiyiz 2 yıldır hiçbir sorunumuz olmadı

Konu siz olmasanizda merak ettim yaslariniz kac

valla bana göre...
muazzamdanda öte bu konuda ki fikrim çok katı belki ama öyle
babam 45 yaşında ben 21
baba kız olarak bile karşı karşıya geldiğimiz durumlar oluyor...
bu yaşta bi adama sevgilim sıfatını bile yakıştıramam yaa
o yaşta adam için düşünebildiğim tek şey babamla keyif kahvesi içer tavla oynar sohbet eder...
4o küsür yaşındaki bi adam bi tek bu durumu ifade ediyor benim için o yaştaki insanlara hitabım amcadır yani... daha ne olsun

valla acikcasi sen yaparmisin dersen yapmam.
ama sen begenmissindir hoslanmissindir bana degil kimseye dusmez.15 yas olan tanidiklarim gayette mutlu eger huzurlu mutlu hissediyosan dahasi yok bence.

5 aylık bir ilişki bu.daha yolun en başındasınız.şimdilerde sizi heyecanlandırıyor bu ilişki ama emin ol zamanı geldiğinde pişman olacaksın.amacım seni üzmek değil.bu söylediklerim için asla üzülmenizi istemem ama aranızdakı yaş farkı bir baba kız ilişkisi gibi.etrafımda bir çok insan var.20 yaşında bir kızın 40 yaşında babası olması.nasıl anlaşıyorsunuz ki?:44:

Burada beni etkileyen bir konu okumuştum, zannedersem yaş farkı da bu kadar fazla değildi, ya da fazla bilemiyorum? Konu sahibi bayan genç, dinamik, en tutkulu anlarını yaşarken eşi ununu elemiş eleğini asmış dinginlik moduna geçmiş bir hayat sürüyordu, o konu çok etkilemişti beni.

Birsey soracagim size. Hep annenizden, anaevinden bas ediyorsunuz, babaniz varmi?

Çok ama çok fazla bu yaş farkı.

Dışarıdan bakılınca da hiç hoş durmuyor.

22 yaşında bir arkadaşım 47 yaşında adamla beraberdi adamı her gördüğümde amca diyeceğim yanlışlıkla diye kendimi kasardım :)

Olgunluk başka yaşlılık başka canım.

Ne kadar olgun olursan ol adamın senden önce yaşadığı 20 seneyi atamazsın.

En basitinden adam üniversiteye giderken sen daha doğmamıştın bile.

Yaş farkına karşı değilim ama sizinki çok fazla 7-8 yaş olabilir hatta 10 bile belki idare eder ama 20 yaş.. bi de sen daha çok gençsin. En heyecanlı kıpır kıpır zamanların gelecek. Adam buna ayak uyduramaz ki. Şimdi düşünüyorum mesela. Eşimle arada arkadaşlarımızla buluşuyoruz. Herkesin eşi geliyor ya da nişanlısı. Hepimizin yaşları aşağı yukarı 25-30 arasında. O ortamda aramızda 50 yaşında bi amca düşünemiyorum bile. Herşeyi iyice ölç tart. Bunun çocuk kısmı da var.

bundan bir 10sene sonrasını da düşünmek lazım .Her geçen sene yaş farkı aslında ikiye katlanır.Sen otuz yaşında( bir kadının kadın olduğunu anladığı yaşlardır) olduğunda o çoğu zaman yorgun bitkin bir halde olacak karşında.Dışarı çıkmak istediğinde bile seninle benzer şeylerden zevk almıcak.20 yaş büyük bir erkek asla genç bir kadının ihtiyaçlarını karşılayamaz.

eyvallah yorumunuz için (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…