Ev hanımıyım 2 yaşında kızım var. Daha önce eşimle biraz sorunlarımız vardı ve şu an iyiye doğru gidiyor. Normalde eşim çalışıyor bende evden internet üzeri satış falan yapıyorum Yani hem evde sıkılmamak amaç hemde bi nevi kenara bişeyler koymak. şöyle ki bi çevrem olmasını istiyorum işyeri açmak istiyorum nasıl çevre edinebilirim. Bu konuda bilginize ihtiyacım var yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle işiniz hayırlı olsun, ne satışı yapıyorsunuz, işyeri açtıgınızda masrafları karşılayacak bir ürünse açın yoksa hiç bulaşmayın işyeri açmak şu zaman da çok riskli, ama dediğim gibi ne sattıgınıza ve mekana baglı, çevreyse zaman ve sizin sosyalliğinizle oluşur ancak.
Öncelikle işiniz hayırlı olsun, ne satışı yapıyorsunuz, işyeri açtıgınızda masrafları karşılayacak bir ürünse açın yoksa hiç bulaşmayın işyeri açmak şu zaman da çok riskli, ama dediğim gibi ne sattıgınıza ve mekana baglı, çevreyse zaman ve sizin sosyalliğinizle oluşur ancak.
Bay bayan bakım ürünleri diyelim katalog değil ama bi nabız yokluyorum şimdilik çok iyi gidiyor şükür insanlarla diyaloğum nasıl olmalı esasında onu öğrenmek istiyorum daha çok
Bay bayan bakım ürünleri diyelim katalog değil ama bi nabız yokluyorum şimdilik çok iyi gidiyor şükür insanlarla diyaloğum nasıl olmalı esasında onu öğrenmek istiyorum daha çok
Bende bir dönem satış yaptım, müşteri her zaman haklıdır politikası, ürününüzün arkasında durmak, güvenilirlik önemliydi ilişkilerimde, siz zaten biliyorsunuzdur bunları:)
Ah dil önemli gerçekten.
Çevrem küçük benim mahallede kadınlar bakımsızdır genelde, böyle bakım ürünlerine para vermeyen cinstendi.
Şu katolog işi vardı malum herkesin yaptıgı.
Burası küçük ama 20 kişi yapıyordu o işi.
İnanın ki biri vardı tatlı dilli doğal bir bayan.
Nasıl satardı anlatamam ödüller bile almıştı.
Çevresi genişlemiş herkes telefonla arıyordu sırf sohbeti için.
Hiç almam diyen bile alıyordu.
Bende bir dönem satış yaptım, müşteri her zaman haklıdır politikası, ürününüzün arkasında durmak, güvenilirlik önemliydi ilişkilerimde, siz zaten biliyorsunuzdur bunları:)