Katılıyorum. Bu engellenemez. Daha fazla yalana sebep olur.Pisman olacagini nereden biliyorsunuz? Anneye soylemekle tehdit etmek falan... bunlarin hicbiri çözüm değil.
Anlamadım? Ne sürekli karıştırması?Siz sürekli kardeşinizin telefonunu karıştıyorsunuz. Gerçekten takıntılı gibi sürekli kardeşinizi mi kontrol ediyorsunuz? Özel hayat falan bırakmadınız kızda gerçekten. Abla olarak yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri kendisini koruması gerektiğini söylediniz bitti. Çocuk değil, bu saatten sonra sizin yaptığınız eziyete döönüşecek ikiniz içinde.
Siz geçen gün kardeşiyle ilgili konu açan üye misiniz? Değilseniz kusura bakmayın ama bu kadar da benzerlik olur Anlamıyorum sizden önce biri daha aynı şeyi söyledi. Üye olalı 1 saat oldu şunun şurasında daha önce burda sadece seneler önce içerik paylaşmıştım. Neyden bahsediyorsanız alakam yok.
Ondan sonra ablasına da hiç bir şey söylemeden yapsın yapmak istediklerini. Hangi çocuk bu şekilde kontrol altında tutulabilir ki?İlerde pişman olacağı bir şey yapmasındansa mesajını okudum yanlışlıkla annesi yokmuş evde bana yalan söyledin. Gitmeni istemiyorum demelisiniz. Gitmekte ısrarcı olursa annenlere söylemek zorunda kalacağını eklersin. 17 yaşında çünkü daha.
Pişman olmayacağı bi şeyler yapcak olsa ablasına erkek arkadaşıma gideceğim derdi. Ki ablası gayet anlayışlı biri gibi. Ablasına niçin yalan söylüyor? 17 yaşında seks yapıp da pişman olmayan oranı Türkiyede yüzde 1dir herhalde?Pisman olacagini nereden biliyorsunuz? Anneye soylemekle tehdit etmek falan... bunlarin hicbiri çözüm değil.
Ustelik bir magduriyet ya da bilgisizlikten dogan bir sorun yaşasa guven duydugu ablasiyla paylaşamaz. Kendi basina halletmeye kalkar ya da icine kapanir. Hic gerek yok bunlara.Katılıyorum. Bu engellenemez. Daha fazla yalana sebep olur.
Ne olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye üniye başlayacak. Sevgilisi de öyle. 1 senedir beraberler. Aklımda sürekli kötü düşünceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi düşünüyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama evde annesini olduğunu söylüyor. Onu karşıma aldım ve sakın pişman olacağın bir şey yapma ablacım annesi yokken gitme kendini koru erkeklere güven olmaz kim olursa olsun dedim. Napacağımı bilmiyorum. Aileme anlatsam babam çok sinirli hayatını mahveder onun. Annem çok üzülür. Ama sanırım annem olduğunun farkında sesini çıkarıp bir şey sormuyor. Başına bir şey gelse tüm yük benim omzumda gibi hissediyorum. Onun yaşlarında benim de sevgilim vardı ama ben gerçekten kendimi korudum ve hala da onla beraberim ona güvensem mi ayırsam mı offf. Bu arada telefonunu karıştırdım cinsel içerikli hiçbir şey bulamadım. Ama çok korkuyorum bir hataya düşer hamile kalır vs. Her gün ağlıyoruö. Hatta her saniye. Artık işlerime odaklanamıyorum.
Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Yahu ne diyorsunuz gerçekten anlamıyorumKardeşim için endişeleniyorum çok mu takıntılıyım
Ne olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye üniye başlayacak. Sevgilisi de öyle. 1 senedir beraberler. Aklımda sürekli kötü düşünceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi düşünüyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama...www.kadinlarkulubu.com
2.üyelik falan mı aldınız???
Ben kibledim sizi, aynı kişiyseniz ortaya çıkıyor merak etmeyin.Anlamadım? Ne sürekli karıştırması?
E madem bunu düşünebiliyorsunuz nasıl bi cevap almayı bekliyordunuz? İlk dediğimi yaparsınız. Hayır gitcem diye diretirse iyi sen bilirsin diyin o zaman.Bu sefer benden gizli saklı iş yapmaya kalkar. Tamam gitmiyorum diyip gitmesi çok zor bir olayda değil. Eve de bağlayamayacağımıza göre. Engellemenin bir yolu yok sanırım.
Defnx ırmakxx nickleri değiştirseydi bariKardeşim için endişeleniyorum çok mu takıntılıyım
Ne olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye üniye başlayacak. Sevgilisi de öyle. 1 senedir beraberler. Aklımda sürekli kötü düşünceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi düşünüyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama...www.kadinlarkulubu.com
2.üyelik falan mı aldınız???
Bağırma. Yalan söyleme. Ayıp.ARKADAŞLAR ATTIĞINIZ SORULARLA HİÇBİR ALAKAM YOK
O zaman takılmayın yazdığıma, aynı kişiyseniz de ip adresinden ortaya çıkıyor zaten.ARKADAŞLAR ATTIĞINIZ SORULARLA HİÇBİR ALAKAM YOK
Niye panik yaptın o zaman? Aynı üye değilseniz zaten sorun yok.ARKADAŞLAR ATTIĞINIZ SORULARLA HİÇBİR ALAKAM YOK
yapmayın Allah aşkına,size kızdığımız konularda aklınızca düzeltme yapıp tekrar konu açmışsınız.Yahu ne diyorsunuz gerçekten anlamıyorum
İletişimi kesmiştik hatırlıyorsan. Rica ediyorum birbirimizi alıntılamayalım.Ondan sonra ablasına da hiç bir şey söylemeden yapsın yapmak istediklerini. Hangi çocuk bu şekilde kontrol altında tutulabilir ki?
Anlamsiz yuzdeler vermenize gerek yok. Boyle bir arastirma yapılmadı. Kendi deneyimleriniz uzerinden herkesin pisman olacağı yorumu çok gereksiz.Pişman olmayacağı bi şeyler yapcak olsa ablasına erkek arkadaşıma gideceğim derdi. Ki ablası gayet anlayışlı biri gibi. Ablasına niçin yalan söylüyor? 17 yaşında seks yapıp da pişman olmayan oranı Türkiyede yüzde 1dir herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?