Müdahale etmeli miyim?

Anlamsız yüzdeye karşılık Anlamsız bir yorum.
 
Hayır kızcağız belki sevişmeyecek zaten. Alt tarafı erkek arkadaşının evine gidecek. Her evine gittiğimiz adamla sevişseydik, peheeey
 
Töbest. Göz ardı et şekerim o zaman görmezsin. Bu ne be çıkma teklif etmiş reddedilmiş liseli gibi
Göz ardı edecek kadar önemli değilsin. Seninle muhatap olmak istemiyorum. Sen ergenlikte sıkıntı yaşadın galiba? Her şeyi ergenliğe bağlıyorsun hayırdır?
 
Deme şöyle ya bi de yönetim uğraşcak böyle şut daha kolay
 
İkinci üyelik açılacak konu değil ki. İzin verilmezdi.
 
Hayır kızcağız belki sevişmeyecek zaten. Alt tarafı erkek arkadaşının evine gidecek. Her evine gittiğimiz adamla sevişseydik, peheeey
Kudralobar evine gittigin erkeklerin %32'siyle sevişme potansiyelin olsa, bunların %16'sıyla sevişsen, bu %16'nın %9undan pişman olurdun bence.
 
Küsüratlı vermişsin inandırıcı olmuş tebrik ederim
Guzel arastirma yaparim.
Benim de bilime bir katkım olsun istedim.
Ilk cinsel deneyimlerinden pisman olan Türk gençlerinin oranı adlı çalışmam
 
Anlamsiz yuzdeler vermenize gerek yok. Boyle bir arastirma yapılmadı. Kendi deneyimleriniz uzerinden herkesin pisman olacağı yorumu çok gereksiz.
Ya şimdi bunu genele vuracak kadar çok bilmiyorum, dediğiniz gibi araştırması da yapılmamıştır. Yine de bence reşit olmadan girilen ilişkiden ileriki yıllarda genelde pişman olunuyordur.

Mesela arkadaşlarım ile bu konuyu konuşmuştuk, çoğu lise döneminde cinsel birliktelik yaşamıştı ve yaşımız şimdi bile küçük olmasına rağmen erken davrandıkları için pişman olduklarını söylemişlerdi.

Ülkede en basitinden cinsellik ile ilgili eğitim bile verilmiyor ve geri çekilmeyi korunma yöntemi sanan bir sürü genç kız var. Benim arkadaşlarımdan da bunu yapan oldu ya da başka bir tanıdığım, bilmediği için ertesi gün hapını çok yakın aralıklarla 3 kez kullandığını söylemişti.

Onun dışında hamilelik gibi istenmeyen bir durumda ülkede kaç kişinin ailesi normal yaklaşabilir ki? Ben bu gibi nedenlerden dolayı yasal olarak sorumluluğunu alabilecek yaşa gelmeden cinsel birlikteliği doğru bulmuyorum. Kimsenin doğrusu beni ilgilendirmez zaten orası ayrı, ben kendi hayatıma bakarım.

Normalde kızın ablası böyle hastalık derecesinde takıntılı bir insan olmasa uygun bir konuşma yapılabilirdi belki.
 
Küsüratlı vermişsin inandırıcı olmuş tebrik ederim
Seni insan yerine koyup gerçek hayatta tanışmak istemem benim eşekliğim. Yani şu karakterde birisine ne diye ılımlı davrandım ki. Basiretim bağlandı herhalde. Burdan da son cevabım olsun. Ben bu üyeyle aynı semtte oturuyorum. Yürüme mesafesinde yani. Kendisiyle de az buçuk sohbetimiz oldu. Kişisel bi kaç bi şey paylaştık. Sürekli banlandığı için telefon no üzerinden konuşmak istedim. KudrAlobarın KENDİMCE umursamaz olduğunu düşündüğüm için de muhabbeti kestik. Saygı duydum. Muhabbet kesilince az ufak saygı da varsa hiçbi şey olmamış gibi forumda konuşmak bana saçma geliyor. Bu kadar. Saygı istiyorum. Dalga geçmeni değil. Selametle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…