Muhabbet-i Ahval :)

Ben acıktığımı hissettiğimde içiyorum ama günde en fazla 2 bardak çünkü fazlası zararlı canım.
Kac gundur uyguluyorsun bu diyeti canım ve kilo verebildin mi :) ben bugun sadece 5 tane falan mandalina yedim bir bardakta nescafe ictim

Kac gundur uyguluyorsun bu diyeti canım ve kilo verebildin mi :) ben bugun sadece 5 tane falan mandalina yedim bir bardakta nescafe ictim

Ben salı günü başladım. günde sadece bir öğün yiyorum. Akşam 5'te yiyorum. Sağlıklı şeyler yiyorum. Ekmek yemiyorum. Gece hiçbir şey yemiyorum. Tartılmıyorum, Ama kendimi çok rahat hissediyorum. Eşim gece geldiği için yemek isterdi hep. Şimdi o da bana destek oluyor, gelmeden önce yiyip geliyor. Az önce de bana diyet yemeği göndermiş, bugün bunu ye diye
Sağolsun eğer o destek olmazsa veremem..

Aynen Destek onemli :) Ben esime sofra atınca canım cekiyor oturuyorum yanına ama o yeme diyor bana ayy yemeyimde canım cekiyor
Ben sigarayı bile pat diye bırakmıs biriyim nerden geliyor bu iradesizlik bilmiyorum

Aynen Destek onemli :) Ben esime sofra atınca canım cekiyor oturuyorum yanına ama o yeme diyor bana ayy yemeyimde canım cekiyor
Ben sigarayı bile pat diye bırakmıs biriyim nerden geliyor bu iradesizlik bilmiyorum

Sigarayı iyiki bırakmışsın. Kaç kilosun şu an?

Sigarayı iyiki bırakmışsın. Kaç kilosun şu an?
En Son 1 hafta falan once 73 kiloydum boyum 1.63 herkes gostermıyorsun o kadar diyor ama ben 55 dim evlenmeden once Bizde kalcadan alırız genelde soycak kiloyu birde arka kolumdan rahatsız oluyorum cok etli diye

En Son 1 hafta falan once 73 kiloydum boyum 1.63 herkes gostermıyorsun o kadar diyor ama ben 55 dim evlenmeden once Bizde kalcadan alırız genelde soycak kiloyu birde arka kolumdan rahatsız oluyorum cok etli diye

Anaaamm ben de 65im. Evlendiğimde 52ydim.. Eski koluma dönmek benim de amacım. Bana da göstermiyorsun diyorlar çünkü ben de kalçadan alıyorum maalesef ki.. Anama çekmişim...

Anaaamm ben de 65im. Evlendiğimde 52ydim.. Eski koluma dönmek benim de amacım. Bana da göstermiyorsun diyorlar çünkü ben de kalçadan alıyorum maalesef ki.. Anama çekmişim...
uyy anasının gızı
Aynen bende anamgillerdenim :) babamacekseydim keske o zayıf

Hamdolsun iyiyim canım.
Yok kız nerdeee oğlusum var calısamıyorum.bıraz buyusunde yanımda gıturecegım onuda calısacagım inşallah

Hamdolsun iyiyim canım.
Yok kız nerdeee oğlusum var calısamıyorum.bıraz buyusunde yanımda gıturecegım onuda calısacagım inşallah
Yardım meleklıgıne devam ediyorsun masallah ben senin yenme hikayeni hic gormedim yagmurum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…