Kac gundur uyguluyorsun bu diyeti canım ve kilo verebildin mi :) ben bugun sadece 5 tane falan mandalina yedim bir bardakta nescafe ictimBen acıktığımı hissettiğimde içiyorum ama günde en fazla 2 bardak çünkü fazlası zararlı canım.
Kac gundur uyguluyorsun bu diyeti canım ve kilo verebildin mi :) ben bugun sadece 5 tane falan mandalina yedim bir bardakta nescafe ictim
Aynen Destek onemli :) Ben esime sofra atınca canım cekiyor oturuyorum yanına ama o yeme diyor bana ayy yemeyimde canım cekiyorBen salı günü başladım. günde sadece bir öğün yiyorum. Akşam 5'te yiyorum. Sağlıklı şeyler yiyorum. Ekmek yemiyorum. Gece hiçbir şey yemiyorum. Tartılmıyorum, Ama kendimi çok rahat hissediyorum. Eşim gece geldiği için yemek isterdi hep. Şimdi o da bana destek oluyor, gelmeden önce yiyip geliyor. Az önce de bana diyet yemeği göndermiş, bugün bunu ye diye
Sağolsun eğer o destek olmazsa veremem..
Aynen Destek onemli :) Ben esime sofra atınca canım cekiyor oturuyorum yanına ama o yeme diyor bana ayy yemeyimde canım cekiyor
Ben sigarayı bile pat diye bırakmıs biriyim nerden geliyor bu iradesizlik bilmiyorum
En Son 1 hafta falan once 73 kiloydum boyum 1.63 herkes gostermıyorsun o kadar diyor ama ben 55 dim evlenmeden onceSigarayı iyiki bırakmışsın. Kaç kilosun şu an?
En Son 1 hafta falan once 73 kiloydum boyum 1.63 herkes gostermıyorsun o kadar diyor ama ben 55 dim evlenmeden onceBizde kalcadan alırız genelde soycak kiloyu birde arka kolumdan rahatsız oluyorum cok etli diye
uyy anasının gızıAnaaamm ben de 65im. Evlendiğimde 52ydim.. Eski koluma dönmek benim de amacım. Bana da göstermiyorsun diyorlar çünkü ben de kalçadan alıyorum maalesef ki.. Anama çekmişim...
uyy anasının gızı
Aynen bende anamgillerdenim :) babamacekseydim keske o zayıf
Bazısı kalca dolgusu yaptırıyor ya valla organ olarak totomu bagıslıycam o derece yaniAma annemin de sadece kalçası var.. Çok sinir oluyorum.. Şu kalça gitse çoook mutlu olacağımm..
Bazısı kalca dolgusu yaptırıyor ya valla organ olarak totomu bagıslıycam o derece yani
İzlemedim bende suan Mr. Back ızlıyorum ama once ballı limon yapayım kendime hastalık azıttıAllah seni. Ben şimdi Lie to Me 'yi izleyeceğim. Sen izlemiş miydin? Bi başlayayım bakalım nasıl..
İzlemedim bende suan Mr. Back ızlıyorum ama once ballı limon yapayım kendime hastalık azıttı
Ben de birazdan günün ilk kahvesini içerim. Hadi canım ben kaçtım. Öpüldün
Geldim canım :)Kızlar hu hu tik tik kimse Yok mu
Merhaba Yagmurum hayırlı aksamlarMerhaba hanımlar iyi akşamlar nasılsınız
Yardım meleklıgıne devam ediyorsun masallah ben senin yenme hikayeni hic gormedim yagmurum yaHamdolsun iyiyim canım.
Yok kız nerdeee oğlusum var calısamıyorum.bıraz buyusunde yanımda gıturecegım onuda calısacagım inşallah
Evet devam ediyorum canım.benım oykum çok gerklerde kaldı sana ızel yazarım canım benimYardım meleklıgıne devam ediyorsun masallah ben senin yenme hikayeni hic gormedim yagmurum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?