- 27 Aralık 2014
- 51
- 29
- 18
Iyidir Bursalı ev halleri sıradan bir pazar dahaHoşgeldin ankaralı nasılsın
Hoşbuldum.ben Ankara dan arkadas edinemeyen yalnız bir bayanım
Sana ayrı hava katıyor değiştirme.
Tabi tabi sor okur yazarım, cevaplarım ,evliyim ,çalışmıyorum gezmeyi eğlenmeyi arkadaslığı seviyorum ama benim icin arkadas olamamak buyuk sorunçalışıyormusun evlimisin okurmusun yazarmısın bekarsan sevgilin varmı
sorular sorayım ki tanışalım dimi ama
depresif diye bir arkadaş var eskilerdenmiş bir kaçkişide denk gelince bende matmazel kısmı kalsın diğer tarafa basla birşeymi eklesem diyorum sonra da gerek yok böyle kalsın diyorum
hayatım da pazarı hiç sevmedim bana hep annemin soğukta çamaşır yıkaması gelir çocukluğa dair öğrenciyken de yarın okul var kaygısı
ev hanımı oldum pazartesi temezlik günü olucak illa birşeylerin bitişi başlangıcı gibi şu pazar
Camaaır yıkadım astım kuruyanlar katlanacak ve utu var sıkıcı olmasında ne olsun pazar
Tabi tabi sor okur yazarım, cevaplarım ,evliyim ,çalışmıyorum gezmeyi eğlenmeyi arkadaslığı seviyorum ama benim icin arkadas olamamak buyuk sorun
çalışıyormusun evlimisin okurmusun yazarmısın bekarsan sevgilin varmı
sorular sorayım ki tanışalım dimi ama
depresif diye bir arkadaş var eskilerdenmiş bir kaçkişide denk gelince bende matmazel kısmı kalsın diğer tarafa basla birşeymi eklesem diyorum sonra da gerek yok böyle kalsın diyorum
hayatım da pazarı hiç sevmedim bana hep annemin soğukta çamaşır yıkaması gelir çocukluğa dair öğrenciyken de yarın okul var kaygısı
ev hanımı oldum pazartesi temezlik günü olucak illa birşeylerin bitişi başlangıcı gibi şu pazar
haa değiştirecekmisin yapma sakın hee
Kalsinmi matmazelbernoilla düşünmüştum iyi dusunmemisim öyle mi canimcik hihihi
Gostereyim ama şuan değil müsait değilim marketteyiz isim kalsın o zaman
Var ama hicbiriyle gousmuyoruz.akraba aile falan yokmu ankara da gurbettemisin yoksa
Evet canım Cok sagol :)Geçmişolsunsana. grip mi.
Zencefil yokda ballı limonum elimde canım dun ıkı bardak bugunde bu ılk bardakKız sen iyileşmedinmi daha. Bak zencefil bal lımon karıştır bir tatlı kasısı günde ycsefer ye nasıl dipcik gibi oluyorsun. Diğer adım aktar ebru
Gel gel hosgeldin isim neydiSelam benide alsanızya aranıza yeniyim cahil cuhelayım buralarda
Ne ara uyudun ne ara kalktın senkızlar ya bir uyanın artık be of ya uyanın hadı hadı kalkın bune be uyku uyku uyku
kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi
Hani nick degismemiş kihadi bana yardımcı olun kullanıcı adımdaki depresifi değiştirmek istiyorum.
sizce bunu yapayım mı kalsın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?