Muhabbet-i Ahval :)

Hoşbuldum.ben Ankara dan arkadas edinemeyen yalnız bir bayanım

çalışıyormusun evlimisin okurmusun yazarmısın bekarsan sevgilin varmı
sorular sorayım ki tanışalım dimi ama

Sana ayrı hava katıyor değiştirme.

depresif diye bir arkadaş var eskilerdenmiş bir kaçkişide denk gelince bende matmazel kısmı kalsın diğer tarafa basla birşeymi eklesem diyorum sonra da gerek yok böyle kalsın diyorum

hayatım da pazarı hiç sevmedim bana hep annemin soğukta çamaşır yıkaması gelir çocukluğa dair öğrenciyken de yarın okul var kaygısı

ev hanımı oldum pazartesi temezlik günü olucak illa birşeylerin bitişi başlangıcı gibi şu pazar

Tabi tabi sor okur yazarım, cevaplarım ,evliyim ,çalışmıyorum gezmeyi eğlenmeyi arkadaslığı seviyorum ama benim icin arkadas olamamak buyuk sorun

Camaaır yıkadım astım kuruyanlar katlanacak ve utu var sıkıcı olmasında ne olsun pazar

ben ütüyü yapmıyorum o kadar çok yaptım ki zamanın da kardeşime devrettim ben yıkıyorum katlıyorum o ütü kısmıyla ilgileniyor.

kışın bide kurtma sorun oluyor heleki izmir de günlerdir yağmur var hava kasvetli.

evin içinde kuruyorlar artık

haa değiştirecekmisin yapma sakın hee

sen millete kendini göstermişsin bana göstermedin hain

birde yerin ayrı der durursun ayıp

Geçmişolsun sana. grip mi.
Evet canım Cok sagol :)

Kız sen iyileşmedinmi daha. Bak zencefil bal lımon karıştır bir tatlı kasısı günde ycsefer ye nasıl dipcik gibi oluyorsun. Diğer adım aktar ebru
Zencefil yokda ballı limonum elimde canım dun ıkı bardak bugunde bu ılk bardak
Selam benide alsanızya aranıza yeniyim cahil cuhelayım buralarda
Gel gel hosgeldin isim neydi
kızlar ya bir uyanın artık be of ya uyanın hadı hadı kalkın bune be uyku uyku uyku

kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi
Ne ara uyudun ne ara kalktın sen
hadi bana yardımcı olun kullanıcı adımdaki depresifi değiştirmek istiyorum.

sizce bunu yapayım mı kalsın mı
Hani nick degismemiş ki

@leylmira canım DEĞİŞTİRsem mi değiştirmesem mi diye soruyorum

Hahahaha hangi ara uyumadim ki uyanayim gece bike burada nobetteydim...

themis1990 sor eylmira ya ben belki on kez hadi ben gidiyorum uykuya dedim gidemedim en son dediğim de göster dediler ok dedim sonrası çıktım zaten uzaktı biri biri yakin eklerin yine

Bunun içinkkırılma be sen online değildin ki olsan burada olurdun gorurdun zaten

Hadi gül bakalım canimcigim

Not...göster lafı ettim merak uyandirsin hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…