- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Kızlaryyazımı renklendirilir şam laptoptayimdir
Yok sadeyse teldeyim hele bide karistiysa yorum alıntıyine tel hele hele nickletiniz adi degistiyse themis bilir yine teldeyim
İzmir iyi ggüzelde su kasvetli havası olmasa valla sorunlu insanları ölüme sürükler
[Remziska, post: 38564231, member: 645467"]selam millet
Kızlaryyazımı renklendirilir şam laptoptayimdir
Yok sadeyse teldeyim hele bide karistiysa yorum alıntıyine tel hele hele nickletiniz adi degistiyse themis bilir yine teldeyim
İzmir iyi ggüzelde su kasvetli havası olmasa valla sorunlu insanları ölüme sürükler
themis1990 .!.:nick değiştirim mi değiştirmeyeyim mi diye Bdv ye anket açmaya ne dersin matmazel
şaka şaka çok büyük tepki gelir bu dert mi diye
bence millet sana böyle alıştı ama yine de karar senin
Hosgeldin remzi
Hosgeldin naber :)selam millet
Sonra o bakışın devamını hayal etmistir hazır ol benceButun işlerim bitti utu kalmıştı odaya utu masası utu su ve utulenecekleri gwtırdım herşey hazır fıse taktım kocama baktım yzanmıs ıkıseksen tv izliyor bana baktı ve şöyle söyledim
Ben bukadar iş yaparkende böyle yatırduun hadi gel yer deguaelım dedim.
Once şaka sandı bidaha baktı acayıp seksi bakış attım ve kıcam şuan utu yapıyor oh misss
A.k.s hosgeldinselam millet
İnşallah iyibir hafta olur bufun acayıp lodos var burda bunun arkası şiddetli yağmur ben yine evde kapalı kalıcam
Firikik vermedıysen sorun yokIslandım geldim bide kapıda kaydım.bi gören olmamış olsa baaari.
Racona ters frikik.Firikik vermedıysen sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?