- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
ESKİ Bİ KONUYMUŞ DA SONRADAN GÖRDÜM
Evet bir hayli eski benim konumESKİ Bİ KONUYMUŞ DA SONRADAN GÖRDÜMİYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN:)
ANLADIM CANIM YOK BEN ESKİYİM AMA ÇOK FAZLA TAKIOLMIYODUM İŞE BAŞLADIM BOŞ BİRAZ SIKILIYORUM TAKILIYORUM BURDA BENDE:) NERDE YAŞIYOSUN BEN İZMİR KİMSE DUYMASINEvet bir hayli eski benim konum
Ama diger nickin şifresini mailini unuttum yenisini açtım
İyiyim şükür bende oğlumla oturuyoruz.
Yenimi üyesin bakmadım du bi bakim
Ben Konya canım evliyim evdeyim çalışmıyorum yaş 26ANLADIM CANIM YOK BEN ESKİYİM AMA ÇOK FAZLA TAKIOLMIYODUM İŞE BAŞLADIM BOŞ BİRAZ SIKILIYORUM TAKILIYORUM BURDA BENDE:) NERDE YAŞIYOSUN BEN İZMİR KİMSE DUYMASIN
bende aslen konyalıyım ama dogma buyume izmir canım 28 yasındayım bi oğlum var 2,5 yasında çalışıyorum 2 ay olcak işe gireli ev hanımıydım bende yani ama böyle daha iyi tek dert olan evlat özlemi:) muhasebciyim ben
Ben Konya canım evliyim evdeyim çalışmıyorum yaş 26- NE İŞ YAPIYOSUN ??
Maşallah Allah bağışlasınn evladınıbende aslen konyalıyım ama dogma buyume izmir canım 28 yasındayım bi oğlum var 2,5 yasında çalışıyorum 2 ay olcak işe gireli ev hanımıydım bende yani ama böyle daha iyi tek dert olan evlat özlemi:) muhasebciyim ben
6 da bitiyo normalde ama bugün cmt birazdan çıkarım Allah cümlemizin evladını bağışlasın inşallah akşam giremeybilirim kusura bakma canım eve gidiyorum yemek ev işleri çocuk derken zaman geçiyo mesleğin nedirMaşallah Allah bağışlasınn evladını
Bende çalışmak istiyorum inşallah bir kaç yere başvuru yaptım bekliyorumm
Yemek yapıyorum biryandan ondan geç yazıyorum
Mesai kaçta bitiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?