Muhabbet-i Ahval :)

Mesleğim yok canım maalesef Migros vs gibi yerlere başvurdum. Hem ev hem iş çok zor oluyordur eminim Rabbim kolaylık versin inşallah. Girdiğinde yaz bana konuşalım Allaha emanet ol :)

Mesleğim yok canım maalesef Migros vs gibi yerlere başvurdum. Hem ev hem iş çok zor oluyordur eminim Rabbim kolaylık versin inşallah. Girdiğinde yaz bana konuşalım Allaha emanet ol :)
Allah hayırlı bi is çıkarsın inşallah karşına canım evet çok zor oğlumla çok vakit geciremiyorum en cok ta ona üzülüyorum

evet canım bende işteyim bırqaktım oğlumu uyurken babasıyla geldim bende
Olsun ekmek parası kazanıyorsun üzülme Hem benimde migros işim olursa bende bırakıp çalışacağım mecbur.
ALLAH bağışlasın kim bakıyor oğluna ? Babası çalışmıyormu?

Olsun ekmek parası kazanıyorsun üzülme Hem benimde migros işim olursa bende bırakıp çalışacağım mecbur.
ALLAH bağışlasın kim bakıyor oğluna ? Babası çalışmıyormu?
eşim tcdd de calısıyo gece vardiyasında ben işe girdiğimden beri akşam gidiyo sabah geliyo dun gece geldi uyuyolardı kalkarlar kv ye bırakır oğlumu bende akşam gidiyorum kv lere yemek filan yiyoruz eve gidiyoruz öyle işte senin oğluna kim bakcak çalışırsan

Maşallah Allah razı olsun kvden.
Benim oğluma kimin bakacağını henüz netleştirmedik. Duruma göre ya halası bakacak yada komşum bakacak. Aslında komşumun bakması daha iyi çünkü eve gelince hemen alabilirim oğlumu.
Geç yazıyorum canım tlfdan hızlı yazayım derken harf hataları oluyor dönüp onları düzeltiyorum

anlıyorum canım olsun sorun değil. bi bakıcıya da para vermek gerekiyo zaten aldığımız maaş ne ki çok zor ya durumunuz iyiyse geçiniyosanız gerek yok aslında biz kv ye para vermiyoruz yazın kreşe verebilirim belki bilemiyorum

Yok canım Allaha şükür kimseye nuhtaç değiliz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz sadece.
Ama her anne gibi ben oğluma daha ve kendime daha güzel bir hayat sunmak için oğlumla vaktimden alacağım mecburen.
Eşim evin ihtiyaçlarını bende özel ihtiyaçları karşılasam yine yeter üçbeş kuruş kenara konulur.
Tabi mecburen bi bakıcı parası vericem. Görümce bile hemen kaç para vereceksiniz dedi mesela. Ee onun evi mesafe olarak uzak ona vereceğim parayı komşuya veririm oğluma cabuk kavusurım. Tabi birde görümcenin direk para sormasıda zoruma gitti.
Birde çok şükür benim oğlum yaramaz durmadan ağlayan bir çocuk değil.

bencede görümcene verme paragözmüş:)) kv de ima ediyo para verelim konusunda versek hayır demez yanı sonra da diyo siz sırt sırta verin evi geçindirin filan bilemiyorum.. ne kadara bakar acaba komşun konuştunuz mu oğlunun yası kaç?

Oğlum 14 aylık küçük daha miniğim.
Bu devirde herkes para derdinde annem çok uzakta o olsa para nın psini almaz ağzına

ne kadar uzaksınız ki annenle kv ler nerde yaşıyo küçükmüş çok ya biraz büyüseydi öyle çalışssaydın benim oğlum 3 e gircek yazın
Annemler Çorumda bem Konyadayım canım. Kv 3 sene önce Kpde 3 ay önce vefat etti. İki görümcem var.
Evet küçük nasip işi işte zaten hiç ümidim yok başvurumun kabul edilmesinden

Annemler Çorumda bem Konyadayım canım. Kv 3 sene önce Kpde 3 ay önce vefat etti. İki görümcem var.
Evet küçük nasip işi işte zaten hiç ümidim yok başvurumun kabul edilmesinden
ümidini kaybetme ama biraz daha beklesen daha iyi olur sanki sen bilirsin ama market çok yorucu ya gorumcem çalışıyo evli ve çocuklu bayanlara göre değil aslında

ümidini kaybetme ama biraz daha beklesen daha iyi olur sanki sen bilirsin ama market çok yorucu ya gorumcem çalışıyo evli ve çocuklu bayanlara göre değil aslında
Haklısın canım çalıştım daha önce ama birazda kilo vermek niyetim çalışarak. Diyetteyim zaten şuan inşallah veririm kiloları çünkü gerçekten kadın kendini iyi hissederse herşeyin iyisi oluyor.
Senin varmı kilo problemin?

bende 73 kiloyum canım boy 1,66 eh işte balık et diyelim ama göbek var biraz doğumdan sonra kaldı on kilo versem benimde iyi olur ama oturuyorum burda da vermem mümkün değil inşallah almam da

bende 73 kiloyum canım boy 1,66 eh işte balık et diyelim ama göbek var biraz doğumdan sonra kaldı on kilo versem benimde iyi olur ama oturuyorum burda da vermem mümkün değil inşallah almam da
İnşallahh almazsın canım ama dikkat edersen almazsın. Bende 78 kiloydum biraz önce tartıldım 76 olmuşum inşallah vereceğim bırakmamam lazım kendim için diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…