Muhabbet-i Ahval :)

Doğulu canım işten geldim annem lerde kal diyo gececi haftada iki kere gece calisiyo dört günde bi kalcakmisim sinirlerimi bozuyor
Sen korkuyormusun kendi evinde zaten oğlun hergün görüyor kvni.
İki gün de ana oğul evinizde vakit geçirin.
İlginç gerçekten

Sen korkuyormusun kendi evinde zaten oğlun hergün görüyor kvni.
İki gün de ana oğul evinizde vakit geçirin.
İlginç gerçekten
Sabah oğlumun uykusunu bozma diyo erken gidiyosun çocuğu erken kaldırma diyo asıl erken kalkması lazım ki öğlen uyusun bu sefer öğlen uyumuyor

Sabah oğlumun uykusunu bozma diyo erken gidiyosun çocuğu erken kaldırma diyo asıl erken kalkması lazım ki öğlen uyusun bu sefer öğlen uyumuyor
Senden iyi mi bilcekki düzenini oğlanın. Bazen böyle olur düzelir zamanla inşallah

Yok canım bi tek sosyal medya olarak buraya takılıyorum eşim izin vermiyor buraya da izin vermiyor da gizliden giriyorum
Gerçekten aşırı kısıtlayıcıymış şimdi boyutunu anladım.
Benim eşimde nişanlıyken öyleydi evlendik kilo aldım kapandım adam kıskançlığı bıraktı
Şimdi bütün sosyal medya hesaplarım var

Biz sosyal medyadan tanıştık o yüzden şeytan vesvese veriyo ona güveniyorum diyo ama bu yaptığı is değil benim internette takilmamdan hoşlanmıyor

Evet canım oyle çok pişmanım aslında ama bi evlada sahibim bunun için mutluyum sadece yoksa bitirdi herşeyi Allah geçim versin çok zor çok
Canım çokmu mutsuzsun
Üzülme sanalda değil reelde de tanışsan anlaşamadıktan sonra yine aynı oluyor. Anayı babayı dinlemeyip seviyorum deyip gözümü kapatıp evlendim bende üstelik sorunlar varken hep değişir diyerek yani mutsuzluk kötü ama evlat için sabrediyoruz. Şuda var benim eşim boşanmayı kabul etmiyor belki blöftür ama seni bırakmam diyor çekeceksin mecbursun diyor.
Amannn işte kim mutlu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…