Eşin nereli? Kıskançmı ne konuda baskı yapıyor ?Baskıcı bi kocam var illallah ediyorum hayattan bıktım sayesinde
Doğulu canım işten geldim annem lerde kal diyo gececi haftada iki kere gece calisiyo dört günde bi kalcakmisim sinirlerimi bozuyorEşin nereli? Kıskançmı ne konuda baskı yapıyor ?
Sen korkuyormusun kendi evinde zaten oğlun hergün görüyor kvni.Doğulu canım işten geldim annem lerde kal diyo gececi haftada iki kere gece calisiyo dört günde bi kalcakmisim sinirlerimi bozuyor
Sabah oğlumun uykusunu bozma diyo erken gidiyosun çocuğu erken kaldırma diyo asıl erken kalkması lazım ki öğlen uyusun bu sefer öğlen uyumuyorSen korkuyormusun kendi evinde zaten oğlun hergün görüyor kvni.
İki gün de ana oğul evinizde vakit geçirin.
İlginç gerçekten
Senden iyi mi bilcekki düzenini oğlanın. Bazen böyle olur düzelir zamanla inşallahSabah oğlumun uykusunu bozma diyo erken gidiyosun çocuğu erken kaldırma diyo asıl erken kalkması lazım ki öğlen uyusun bu sefer öğlen uyumuyor
İnşallah canım ah ah sorma neler çekiyorum senin esin ne is yapiyoSenden iyi mi bilcekki düzenini oğlanın. Bazen böyle olur düzelir zamanla inşallah
Günaydın canım benim eşim özel sektörde çalışıyor burdan iletişime geçmek yasakmı acaba instagram kullanıyomusun?İnşallah canım ah ah sorma neler çekiyorum senin esin ne is yapiyo
Yok canım bi tek sosyal medya olarak buraya takılıyorum eşim izin vermiyor buraya da izin vermiyor da gizliden giriyorumGünaydın canım benim eşim özel sektörde çalışıyor burdan iletişime geçmek yasakmı acaba instagram kullanıyomusun?
Gerçekten aşırı kısıtlayıcıymış şimdi boyutunu anladım.Yok canım bi tek sosyal medya olarak buraya takılıyorum eşim izin vermiyor buraya da izin vermiyor da gizliden giriyorum
Biz sosyal medyadan tanıştık o yüzden şeytan vesvese veriyo ona güveniyorum diyo ama bu yaptığı is değil benim internette takilmamdan hoşlanmıyorGerçekten aşırı kısıtlayıcıymış şimdi boyutunu anladım.
Benim eşimde nişanlıyken öyleydi evlendik kilo aldım kapandım adam kıskançlığı bıraktı
Şimdi bütün sosyal medya hesaplarım var
Nasıl yani facebookdanmı tanıştınız çok ilginç? ☺Biz sosyal medyadan tanıştık o yüzden şeytan vesvese veriyo ona güveniyorum diyo ama bu yaptığı is değil benim internette takilmamdan hoşlanmıyor
Evet canım oyun oynarken tevafuk aynı ilcedeymisiz düşün yani öyle tanıştık oldu nasip isteNasıl yani facebookdanmı tanıştınız çok ilginç? ☺
Maşallah Allah nasip etmiş demek ki yazmış.Evet canım oyun oynarken tevafuk aynı ilcedeymisiz düşün yani öyle tanıştık oldu nasip iste
Evet canım oyle çok pişmanım aslında ama bi evlada sahibim bunun için mutluyum sadece yoksa bitirdi herşeyi Allah geçim versin çok zor çokMaşallah Allah nasip etmiş demek ki yazmış.
Canım çokmu mutsuzsunEvet canım oyle çok pişmanım aslında ama bi evlada sahibim bunun için mutluyum sadece yoksa bitirdi herşeyi Allah geçim versin çok zor çok
Efendim tatlimm napiyon en son sen yazmissin gormemisim bende yazmadı bu kiz diyorumguiding88 canoo ☺
İyiyim şükür kardeşim sen nasılsın oğlun napiyoNapıyosum kardeşim ☺
Oturdum oturdum akşama kadar şimdi ev süpürüyorum tembellikten ölcem bigün ☺Efendim tatlimm napiyon en son sen yazmissin gormemisim bende yazmadı bu kiz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?