Muhabbet-i Ahval :)

verirsin canım oğlan emmiyo mu şimdi başlamasydın diyete
Canım çok sık emmiyor artık 1 yaşını geçti ya. Diyet derken ağır bi diyet değil kesinlikle. Ekmek yemiyorum sadece birde dikkat ediyorum az yiyorum. Sabah elma sirkeli ballı limonlu su içiyorum aç karna

Canım çok sık emmiyor artık 1 yaşını geçti ya. Diyet derken ağır bi diyet değil kesinlikle. Ekmek yemiyorum sadece birde dikkat ediyorum az yiyorum. Sabah elma sirkeli ballı limonlu su içiyorum aç karna
ayy çok canım çekti ya offf o nedir chia yesene tok tutuyomuş hem faydalı da boşver diyeti çocuk emsin iki yaşına kadar emzircen mi

yok canım pahalı değil aktarlarda satılıyo bimde de satılıyo alabilirsin yoğurtla birlikte yiyo arkadaş tokluk hissi veriyomuş
O tokluk hissi beyinle ilgili. Tam olarak içinde oldugu bilinmeyen şeyler bi tarafı onarırken bi tarafı hasta ediyor canı. Herşeyin başı şekeri ve ekmeği kesmek ufak günlük bi yarım saatlik yürüyüşlede herşey çok kolay olur

bencede her şeyi yiceksin ama az yiceksin yürüyüş yapıcaksın

hmmm anladım canım bende kimki dedim heh diğeri kapandı heralde üzgün yazıyo
Evet canım 2. Üyelikten dolayı kapandı. Birde siyaset konusunda bi yanlış anlaşılma oldu maksadım farklıydı ama beyanım bir etik dışı oldu galiba neyse ögle molasımı verceksin ?

Evet canım 2. Üyelikten dolayı kapandı. Birde siyaset konusunda bi yanlış anlaşılma oldu maksadım farklıydı ama beyanım bir etik dışı oldu galiba neyse ögle molasımı verceksin ?
iyiy şifreyi hatırlamışsın benim molam yok canım istediğim zaman veriyorum ve sabahtan beri iş yok zaten

Bugün. Çok yoğundu canım kv lerdeyim eşim gececi iyi çok şükür sen nasılsın oğlan nasıl
İyiyiz şükür canım oynar konuşur kendi kendine.
Babası uyumak istiyor onu úyutmaz ☺
ALLAH kolaylık versin eşine inşallah.
Senin bebiş nasıl vugün özlemişmi anneyi ☺

İyiyiz şükür canım oynar konuşur kendi kendine.
Babası uyumak istiyor onu úyutmaz ☺
ALLAH kolaylık versin eşine inşallah.
Senin bebiş nasıl vugün özlemişmi anneyi ☺
Evet canım ozluyo bende çok özlüyorum keşke yarım gün ffilan olsa isim daha çok zaman gecirsem benim kocama sinir oluyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…