- 11 Nisan 2017
- 124
- 143
- 18
Canım çok sık emmiyor artık 1 yaşını geçti ya. Diyet derken ağır bi diyet değil kesinlikle. Ekmek yemiyorum sadece birde dikkat ediyorum az yiyorum. Sabah elma sirkeli ballı limonlu su içiyorum aç karnaverirsin canım oğlan emmiyo mu şimdi başlamasydın diyete
ayy çok canım çekti yaCanım çok sık emmiyor artık 1 yaşını geçti ya. Diyet derken ağır bi diyet değil kesinlikle. Ekmek yemiyorum sadece birde dikkat ediyorum az yiyorum. Sabah elma sirkeli ballı limonlu su içiyorum aç karna
Ben bu düzen bi devam edeyim emdiği yere kadar emsin. Chia ne pahalı bişeymiayy çok canım çekti yaofff o nedir chia yesene tok tutuyomuş hem faydalı da boşver diyeti çocuk emsin iki yaşına kadar emzircen mi
yok canım pahalı değil aktarlarda satılıyo bimde de satılıyo alabilirsin yoğurtla birlikte yiyo arkadaş tokluk hissi veriyomuşBen bu düzen bi devam edeyim emdiği yere kadar emsin. Chia ne pahalı bişeymi
O tokluk hissi beyinle ilgili. Tam olarak içinde oldugu bilinmeyen şeyler bi tarafı onarırken bi tarafı hasta ediyor canı. Herşeyin başı şekeri ve ekmeği kesmek ufak günlük bi yarım saatlik yürüyüşlede herşey çok kolay oluryok canım pahalı değil aktarlarda satılıyo bimde de satılıyo alabilirsin yoğurtla birlikte yiyo arkadaş tokluk hissi veriyomuş
bencede her şeyi yiceksin ama az yiceksin yürüyüş yapıcaksınO tokluk hissi beyinle ilgili. Tam olarak içinde oldugu bilinmeyen şeyler bi tarafı onarırken bi tarafı hasta ediyor canı. Herşeyin başı şekeri ve ekmeği kesmek ufak günlük bi yarım saatlik yürüyüşlede herşey çok kolay olur
İYİYM CANIM ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIYORUM SEN NASILSIN NE YAPIYORSUN :)Canım napıyosunguiding88
Kahvaltı yaptık oğlumla oturuyoruz. Evde bir ton iş var ama yapacak ben yokumİYİYM CANIM ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIYORUM SEN NASILSIN NE YAPIYORSUN :)
boşver keyfinize bakın oğlunla canım dünya işi bitmez ne kadar yaparsan yap:) oğlun kaç yaşında nerde yaşıyosunKahvaltı yaptık oğlumla oturuyoruz. Evde bir ton iş var ama yapacak ben yokum
Ben probiyotikim canım bu benim unuttuğum hesabımm ☺boşver keyfinize bakın oğlunla canım dünya işi bitmez ne kadar yaparsan yap:) oğlun kaç yaşında nerde yaşıyosun
hmmm anladım canım bende kimki dedim hehBen probiyotikim canım bu benim unuttuğum hesabımm ☺
Evet canım 2. Üyelikten dolayı kapandı. Birde siyaset konusunda bi yanlış anlaşılma oldu maksadım farklıydı ama beyanım bir etik dışı oldu galiba neyse ögle molasımı verceksin ?hmmm anladım canım bende kimki dedim hehdiğeri kapandı heralde üzgün yazıyo
iyiy şifreyi hatırlamışsın benim molam yok canım istediğim zaman veriyorum ve sabahtan beri iş yok zatenEvet canım 2. Üyelikten dolayı kapandı. Birde siyaset konusunda bi yanlış anlaşılma oldu maksadım farklıydı ama beyanım bir etik dışı oldu galiba neyse ögle molasımı verceksin ?
Pek yorulmuyosundur o zaman iş yerinde. Napıyosunn canım ☺iyiy şifreyi hatırlamışsın benim molam yok canım istediğim zaman veriyorum ve sabahtan beri iş yok zaten
Bugün. Çok yoğundu canım kv lerdeyim eşim gececi iyi çok şükür sen nasılsın oğlan nasılPek yorulmuyosundur o zaman iş yerinde. Napıyosunn canım ☺
İyiyiz şükür canım oynar konuşur kendi kendine.Bugün. Çok yoğundu canım kv lerdeyim eşim gececi iyi çok şükür sen nasılsın oğlan nasıl
Evet canım ozluyo bende çok özlüyorum keşke yarım gün ffilan olsa isim daha çok zaman gecirsem benim kocama sinir oluyorum bendeİyiyiz şükür canım oynar konuşur kendi kendine.
Babası uyumak istiyor onu úyutmaz ☺
ALLAH kolaylık versin eşine inşallah.
Senin bebiş nasıl vugün özlemişmi anneyi ☺
Neden sinir oluyosun adama ☺Evet canım ozluyo bende çok özlüyorum keşke yarım gün ffilan olsa isim daha çok zaman gecirsem benim kocama sinir oluyorum bende
Baskıcı bi kocam var illallah ediyorum hayattan bıktım sayesindeNeden sinir oluyosun adama ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?