ben besliyorum. ilk zamanlar ürkek oluyorlar elinizde korkutmadan alıştırmaya çalışın korkutarak yakalamaya çalışmayın iyice sizden kaçıyor o zaman dişiler de konuşur ama erkek kadar olmuyor sabırla ilgi göstermen gerekecek sürekli konuşun onunla sesi çok seviyorlarMerhaba kızlar. iki gün önce 2aylık çek bi muhabbet kuşu aldım dişi . çok huysuz bi kuş bi o kadar da sevimli.kendimi ona nasıl alıştırablirm besleyen varsa önerilerinizi bekliyorum.bir de dişi muhabbet kuşları konuşmaz diyolar doğru mudur hanımlar ?
Kuşlar ev eşyası değil, ay bu bozuk değiştirelim mantığı da komik.Kafese ayna koyma konuşmaz yoksa.Erkek kuşlar konusur.Birde kuş alırken elini kafese sok eline gelen kuşu al.Senin kuşun hırçın ise duzelmicek malesef.Değiştirmem daha iyi.
Kuşlar ev eşyası değil, ay bu bozuk değiştirelim mantığı da komik.
Evlat dogurmuyorsun canım ,karşılıklı sevgi için kuş alıyorsun,hırçın eline aldığında ısıran bir kuşun ,devanli kafeste kalması sence çok mu insancıl bir olay.Bu kısım mi komik geldi sana.Bence hiç komik değil.
Sen bildiğin gibi devam et.Siz hayvan sevgisini pek yanlış anlamışsınız. Evlat gibi oluyor onlar zaten.
Neden devamlı kafeste kalsın? Evcil olmayan kuşlar da kafes dışına çıkartılabilir. Değiştir gibi bir tavsiye vermwk komik olan. Sanki eşya alınıyor.
Sen değil SİZSen bildiğin gibi devam et.
Evlat dogurmuyorsun canım ,karşılıklı sevgi için kuş alıyorsun,hırçın eline aldığında ısıran bir kuşun ,devanli kafeste kalması sence çok mu insancıl bir olay.Bu kısım mi komik geldi sana.Bence hiç komik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?