- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
+1Sen bence kendi ailene denk varlıklı bir ailenin oğluyla evlen hiç sıkıntı çekmezsin :)
Sen çalışmıyorsan evet olabilir, özellikle de ilk yıllarda. Ama bu şekilde karşındaki kişiyi değerlendirmek de çok çirkin.Arkadaslar ben hamdolsun gayet varlikli bir ailede buyudum diyebilirim. Simdi kalbimin isindigi bir talibim oldu kendisi elektrik elektronik muhendisligi bolumu mezunu ve staj yapiyor. Evlendigimiz zaman ailesinin destek olacak durumu yok ben bu kisiyle evlendigim zaman maddi sikinti yasar miyim? Lutfen yanlis anlamayin sonucta herseyi tartmam gerekmez mi İstanbul gibi bir yerde yasiyorum ayrica
Sadece maddiyat üzerine evlilik olmaz ancak sadece sevgi ile de evlilik yürümez.
Evlendikten sonra geçim sıkıntısı devreye girince eşler birbirine yemeye başlıyor.
Ne aşk kalıyor eskisi gibi ne de sevgi.
Bu nedenle önemli olan sevgi, para önemli değil diyen sevgi pıtırcıklarını anlayamıyorum
Ev kirası, elektrik- su faturası,mutfak alışverişi gibi gerçeklerle yüzleşip maaş yetmeyince ayyy sevgi yeter diyebilen kadın görmedim daha.
Bu nedenle bir kadının evleneceği adamın maddi durumunu merak etmesi gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?