sevgilim olacak potansiyeli ile yaklaşma bence hayal kırıklığına uğrarsın,belki gerçekten istediği sadece arkadaşlık...o gelinliği yere bırak
sadece su iç demiş
belki dostane bir tavsiyedir hemen gitmeyin bekleyin biraz
ohoo böyle kafanda kırk tilkiyle duvara beş metre bile yaklaşamazsın sen bırak sürtmeyi..
akışına bırak.
Duvar güzelse sürt bence
ozamsn bekleyin o gelsin kendini hazir hissettigindeAjsndjdn hayır tabi ki su iç dedi diye etkilenmedim çocuktan o mesajdan beri aralıksız konuşuyoruz, flört eder gibi konuşuyor
çocuk öyle kendini eğlendirmek için yazdığını sanmam çünkü ortak yığınla arkadaşımız var yüz yüze bakıcaz hep. Of gidilir mi kızlar sizce benim baya gidesim var
Yüz yüze bakacaksiniz ve ortak arkadaslariniz var diye neden keyif için konusmasin ki, ortada bisey yok daha ve sirf flort ettigi ya da konustugu icin evlenmek istemek zorunda degil bunu kimse yadirgamaz bence.Evlenmek için mi konustugunu dusunuyorsunuz suan?
Ve nereye gideceksiniz anlamadim ben.
Su akar yolunu bulur diyeyim en iyisi, sizin muhabbetler hep sudan.
Elbetteki sen daha iyi bilirsin sonuçta ama flex ol çünkü şüphelendiğin yara bandı konumunda isen zaten dengesizlikleri baş gösterir,bi de bu acitmasin yaniOf trendyoldan sipariş ettiğim çeyiz seti boşa gitti((( ben de ilk saçmalama jehan arkadaşça dedim ama flört eder gibi konuşuyor :)))) ben tabi kendimden assssla taviz vermiyorum
Şu an aslında konulurken bunları düşünmüyorum ama aklıma da gelmiyor değil haksız da değilim :/
Elbetteki sen daha iyi bilirsin sonuçta ama flex ol çünkü şüphelendiğin yara bandı konumunda isen zaten dengesizlikleri baş gösterir,bi de bu acitmasin yani
ama böyle olmaz. sen istiyorsun ki şu an o hazır olsun eski ilişkisini unutmuş olsun öyle aşık olayım:)
akışına bıraksan çocuğun sana aşık olmasına zaman tanısan. (flört ediyor dedin diye böyle söyledim)
Yok tabi ki daha düzgünce tanımadan evlilik vs düşünmedim de sadece kendi kendime kalbim kırılmasın diye önlem almaya çalışıyorum
Duvar falan espriler havada uçuşuyor açılsın sen bir,yaradi buralar sanaAhahahah duvar güzel de ben önemliyim, duvardan çok
Ben ilişkilerde önlem almak diye biseye inanmiyorum. Bariz rahatsiz oldugunuz bir durum olursa adamin davranişlarinda onu görür ona gore davranirsiniz anca öyle ama daha yolun başinda ortada bisey yokken ilişkinin nereye gidecegini bilemezsiniz malesef onu zaman gösterir.
Adam cikip size "evlenmeyi dusunuyorum" dahi dese sizinle evleneceginin bir garantisi yine olmaz. Boyle seylerin sözü verilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?