Mükemmel bir ev Kadini misiniz??

Yusufum2010

Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
239
0
46
Almanya
Evet arkadaslar.
Kendinizde eksik gördügünüz noktalar ney yoksa ben mükemmelim herseyimi dört dörtlük yaparimmi diyorsnuz?

Son düzenleme:
kimse dört dörtlük değildir ama elimden geldiğim kadarıyla mükemmel olmaya çalışıyorummm...bide eşime sormalııı=))))

keşke mükemmel olabilsek... mesela ben çalıştığım için haftada 1 gün sadece cumartesi günleri temizlik yapıyorum. yemek desen hep kolaya kaçıyorum. hele ütüden nefret ediyorum. genelde ütünün bi kısmını kocişe satıyorum :)) allahtan çamaşırı bulaşığı makine yıkıyor. bütün bunların yanında da çok titizim aslında. hem tembel hem titiz çooook zor...

Mükemmel bir ev kadını değilim, bunu bir meziyette saymıyorum. Ama mükemmelliyetçi yapımı anneliğime harcıyorum.

Mükemmel bir kadın olmaya çalışmaktan da iyisi mutlu bir kadın olmaktır bence.

valla mükemmel değilim kendimi de böyle bişeye zorlamak istemiyorum..ikiz çocuklarım var zaten onlara bakmaktan başka bişey yapamıyorum pek allahtan eşim yardımcı oluyo...yemek konusunda iyiyim güzel yemek yaparım ama temizlik falan aksıyo ...insan mükemmel olcam diye kendini de yıpratmamalı bence...

Ben kendimi eşime karşı her şekilde yeterli bir eş ve ev kadını olarak görüyorum eşimde öyle olduğumu söylüyor.

Fakat yaptığım ev temizliği ben ve eşim açısından yeterli derecede olsada çok tittiz değilimdir.Bu yönden belki başkaları beni temizlikte yetersiz görebilir...Ayrıca eşim yaptığım yemeklerede bayılır ve başka bir yerde kolaylıkla yemek yemez.Fakat yine belki evime gelenlerden yemeklerimi damak tadına uygun bulmayanlar olabilir.

Yani demem o ki eşime göre ben mükemmel bir eş ve mükemmel bir ev kadınıyım.Ama başkalarına göre bunun böyle olduğundan emin değilim

Mükemmel kadın; mutluluğun şifresini çözmüş olan kadındır....evin 4/4 lük yemeğin 4/4 lük ama için kahır doluysa, istemem kalsın..

Mükemmel kadın,mükemmelliyetçi kadın, en ufak bir hatayı gördüğünde çarçabuk sarsılan,kolay kolay toparlanamayan kadındır............

evet mukemmelım ama kendıme ve esımegore evım temız derlı toplu(genelde) yemeklerım herzaman ıltıfat alır
bebısıme ıyı bı anneyım esımı mutlu edıorum ve cok sukur bende mutluyum daha baska neye ıhtıyac var kı

mükemmel değilim ama yetişmeye çalışıyorum. akşama kadar işteyim eve gidince yemek hazırlarız eşimle beraber, evleri toplarım bazen boşver derim durur öyle, canımız sıkılır gezmeye çıkarız v.s. ama evimin tüm işlerini kendim yaparım

Hem calisip hem böylesin bravo cnm.ben evdeyken bile canim hc bise yapmak istemyio zorla yapiyorum

fazla mükemmel olmakta iyi değil....

ben herşeyi yapıyorum evde çalışmıyorum

kızıma bakıyorum bütün ev işini ben yapıyorum ve gerçekten çok titizim...

2,3 güne bir genel temizlik yapıyorum benyo tuvalet dahil....

herzaman çeşit çeşit yemek yaparım....

eşim gece börek istesin üşenmem hemde hamuru açarak yapıyorum hazır yufkayı sevmiyor...

kızım 21 aylık gece uyumadığında hep ben kaltım çünkü eşiminde çalışma saatlari fazlaydı

bir tek hasta olduğumda o uyuttu yine ben yedirdim yemeğini....

okadar çok herşeyi yaptım ki eşime fırsat bırakmadım ve oda tembelleşti....

izin günlerinde pc başında oyun oynuyordu ben demeden yardım etmiyordu...

çevrem evime geldikleri zaman imrenirler temizliğime yemeklerime ...

küçük kıızım olduğu halde tüm sülalasini iftara bile çağırdım hayran kaldılar yemeklerime...

ama gel gör ki bu erkek milleti nankördür...

yardım et dediğimde ama ben çok yoruluyorum bu evin işlerinde ne var ki...
,
sen neyapıyorsun ki dedi..

şok oldum ve artık eşimede yaptırıyorum bir daha böyle dersen çalışırım dedim bir

daha azını açamadı....

İşte bu annem...
Küçüklükten beri onun bu hali yüzünden baya sancılı idi...
O yüzden hiç güzel bir şey değil...

Ya işte birde bu yönü var. Mükemmel olmaya çalışan kadınlar ailelerini de büyük stres altına sokuyorlar kendileri ile birlikte...

En güzeli mutlu bir kadın mutlu bir anne olmak, bir kadın mutsuz olunca çevresi de mutsuz oluyor...

Aynen cnm ben napiyomusumki.kendi 1 saat bile bakamaz cocouga ben bütün gün ugrasiyorumcok yoruyo beni

mükemmel bir ev kadını asla değilim buna eminim ama iyi bir eş seven bir eş ve iyi bir iş kadınıyım ama yetermı yetmez cok ıyı bır anne olmayı cok ısterım...

Aynen cnm ben napiyomusumki.kendi 1 saat bile bakamaz cocouga ben bütün gün ugrasiyorumcok yoruyo beni

aslında bir gün bırakıcaksın neymiş anlayacak....

sende resti çek canım öyle dedim eşim hemen iş aramaya koyuldum çalışıcam dedim hemen özür dilemeler

sinirlendimde dedim demeler felan şimdi kuzu gibi...

ben kızım küçük olduğu halde kızım yalnız büyümesin diye yeniden hamile kaldım ve eşim istediği için...

çevrem nasıl bakacaksın küçük felan dedi...

ama ben hiç üşenmeyen biriyim... yine yetrişirim zaten kendime güvenmesem

istemezdim.... eşim de dedi bende çok yardım edicem valla

ben huzurlu oluyumda tek yapmasın oda önemli değil...

allah bizlere sağlık versin bizleri eşimize bile muhtaç etmesin inşallah...

mükemmel bir ev kadını asla değilim buna eminim ama iyi bir eş seven bir eş ve iyi bir iş kadınıyım ama yetermı yetmez cok ıyı bır anne olmayı cok ısterım...

yeter tabi canım ya en önce yemekten ev işinden önce aranızdaki sevgi saygı geliyor

aslında ev işi yemek miş bunlar ikinci planda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…