Merhaba, kendi eksiklerime odaklıyım. Ama kendimi ikna edemiyorum soğuyuveriyorum. Kendi olumsuz özelliklerime kendime hatırlatıp duruyorum. Ki soğuduğum sebepler kusur değil ki. Napsam bilmiyorumKendi eksilerine daha fazla odaklan karşındakini görmezsin
Tırnağı uzun diyeHaha adam çiğ köfte yoğuracak diye mi soğudun tırnağı uzun mu diye?
Biliyüün müüü tarzı Adana şivesi var benim bildiğim
Karşında ki kişi ilgini gerçekten çekmemiştir beğendiğin birinden kolay kolay soğumzsınMerhaba, kendi eksiklerime odaklıyım. Ama kendimi ikna edemiyorum soğuyuveriyorum. Kendi olumsuz özelliklerime kendime hatırlatıp duruyorum. Ki soğuduğum sebepler kusur değil ki. Napsam bilmiyorum
Reddedildiğim adamın bin beter hareketleri vardı, bayılırdım. Ama diğer insanların normal konuşmasından bile soğuyorum. Allah bana akıl versinAşık olduğunuzda yukarıda yazdığınız özelliklere gözlerinizde kalplerle bakarsınız..bu mükemmelliyetçilik değil, sadece yeterince karşıdakinden etkilenmeme yüzünden..en kısa zamandasizi bulsun inşallah :)
Karşında ki kişi ilgini gerçekten çekmemiştir beğendiğin birinden kolay kolay soğumzsın
Hah biraz da öyle. Tek bir cümle kendisini sıfırlamama yetiyorya ben de insanları çok irdelemem ama bazı şeyler vardır ki direk o insanı gözümde sıfırlar,
kötü kokması, bilmediği konuda cahil cahil konuşması, avam kültürü övücü ifadeler kullanması, cinsiyetçilik yapması vs vs
sizin de öyle mi acaba?
Diğer alanlarda da benzer durumdayım. Mesela kız arkadaşlarımdan bana hata yapan olursa affedemiyorum, kaç yılın hatrı var demiyorum siliveriyorumMükemmelliyetçilik değil bu. Kimseyi beğenemiyorsunuz. Aşık olmamız gerekiyor demek. Hayatınızın diğer alanlarında durum ne?
Benim gibisiniz siz de... Keşke çözüm bulsak cidden rahatsız ediciMükemmelliyetçilik = ben. En basitinden efsane bi insan bile olsa mesaj yazarken canım yazmak yerine cnm yazıyorsa bitmiştir. Evet saçma ama yapacak bi şey yok. Ben bi çözümünü bulamadım en azından. Bulan varsa söylesin...
Diğer alanlarda da benzer durumdayım. Mesela kız arkadaşlarımdan bana hata yapan olursa affedemiyorum, kaç yılın hatrı var demiyorum siliveriyorum
Burcum aslan. Seninki neAynı benn, bende de böyle çok hikayeler varBurcun ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?