Mükemmelliyetçilik :(

O çiğköfteyi yemek miii? Ölürdüm yahu Mesela bazı insanlar kıırlınca, sinirlenince belli etmezler. Ben gayet belli ediyorum ve bir bakmışsınız tutsak silivermiş. Siliverdiği gibi karşıdaki ölse bile sallamıyor Sevmediğim insanlara merhaba bile diyemiyorum, gereksiz açık sözlüyüm. Aşmam lazım

Sen mükemmelci değilsin

Tanıyıp, istediğin profil var

Herkeste onu arıyorsun.

Hahah aslan mı diye sorucaktım aslında direk te sonra değil dersin diye böyle sordum.Çok belli aslan olduğun kendimden biliyorum çünkü benimde öyle
Bu durum burcumuzun özelliği mi o zaman? Ah ne çektim ben bu burcumdan, bir huyumu sevmiyorum bi bakıyorum aslanın özelliğiymiş. Her şeyini mi taşır bir insan yahu

Aynen öyle. Yahu adamın hiçbir şeyi yok, normal erkek. Hatta ben yanında çirkin kalıyor bile olabilirim. Gözlerim fıldır fıldır dönüyor ki kusurunu bulayım da bahanem olsun. Aşık olduğum adamla evleneyim, aşk bitince ben napıcam. Yanımda hasta da olacak, gaz da çıkarcak, garip huylarını da öğreneceğim. Sonra da mutluluk bana haram olacak kendimi tanıyorum Aynıyız desenize

Bu durum burcumuzun özelliği mi o zaman? Ah ne çektim ben bu burcumdan, bir huyumu sevmiyorum bi bakıyorum aslanın özelliğiymiş. Her şeyini mi taşır bir insan yahu
Aynen bende olumlu ve olumsuz tüm özellikler hepsi mevcut.Yani etrafımda ki her aslan böyle değil ama genel de aslan burcları egolu ve mukemmelliyetçi olur.Yazdıklarınla çok benzer durumları yaşadım özellikle erkek konusu.En ufak bişey bile soguma sebebi ve yıllardır yalnızım.Galiba resmen kendimize laik kimseyi secemiyoruz (ego)

Sen mükemmelci değilsin

Tanıyıp, istediğin profil var

Herkeste onu arıyorsun.
Öyle mi diyorsunuz Evet kafamda bir profil var ama onu bulmam imkansız Size anlatıyım da gülün. Benimle geçen bir öğretmen tanışmak istedi. Ben de şöyle bir stalkladım profilini. Eh dedim. Sonra adamın öğretmen olduğu branşı gördüm beğenmedim Bu branş erkeklere gitmez yakıştıramadım dedim Yahu halbuki ne alaka cinsiyetle branş. Kafayı yemişim ben

Mesela herkez yazarsa soğurum
Saçma bi espri yapıp ehe ehe diye gülerse soğurum.
En çok güzel kokudan, güzel gülüşten etkilenirim:)
Misal eski sevgilimin bi hikayesinde konuşmasını duydum kediye napüün loo diyordu dedim ki ben bununla mı çıktım aman tanrım didim

Hahahah isterseniz özelden anlatın bana ben de size anlatırım güleriz Şaka bi yana hakkaten komik ve sinir bozucu bi durum. Soğuma bahanelerim komik

Soğumak bu kadar basit olmamalı aslında. Karşıdaki insan hatası da olur saçmaladığı da olur. Yani karşımdaki erkek en azından ben kadar saçmalayamaz Benim ev hallerimi görseniz yazık hasta heralde dersiniz sutyeni halay mendili yapmışlığım var benim Ama karşımdaki erkeğin en ufak ayrıntısından soğurum

Ben 3 yemeği bi tabakta birleştirir yerim evde ama karşımdaki erkek kocaman lokmalarla yemek yese soğurum normal olmadığımı biliyorum.

Aynen çok can sıkıcı deli oluyorum kendime çözüm bulursanız bana da soyleyiberin yoksa yalnız olucem

hepsi bahane ,aşık olacağın adam çıkmamış karşına o yüzden batmış kusurları;kaderinde yazılı adam gelince sana kusursuz gelecektir

Senin gibiyim ama hic mukemmeliyetci oldugumu dusunmemistim. Dogustan boyleyim ondan mi acaba? Sana tavsiyem boyle sogudugun insanlarla kendi eksilerime odaklanayim deyip evlilik yapmaman. Mutlaka patlar. Sen nasil evlendin dersen asik oldum. Ama asik olana kadar hoslanip ilk haftada fikrimi degistirdigim cok kisi oldu. Hepsi de cig kofte tirnak muhabbetinden oteye gitmez. Bir tanesini giydigi tshirtin yesilinin tonundan silmistim mesela ama o bunu bilmiyor

Hahaha yeşilin tonundan elemek iyiymiş Bana görüştüğüm bir PDR ci demişti mükemmelliyetçilik sorunun var diye. Özel olmazsa şimdi eşinize bakışınız nasıl aynı tshirti eşiniz giyse soğur muydunuz? Sorumu mazur görün benim gibi çok kişi varmış burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…