- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
- Konu Sahibi Maviminval
-
Idare etmek zorunda degilsin ki istediğin an çık :)) ben burda noktalama işareti derdinde degilim inan umrumdada degilMesela sen de noktalama isaretlerini kullanamiyorsun ama biz seni idare ediyoruz. Insanlar birbirini idare edecek.
Komik oldugunu mu zannediyorsun? Evet erkek arkdasinin evine ilk kez gideceksen daha onceden haber vermen gerekirdi. Once sen ihtimam gostereceksin sonra onlardan bekleyeceksin. Divani harbe cikmadigini biliyorsan çat kapi gittigin insanlarin eksiklerini bulmayacaksin. Sen de prenses degilsin sonucta.Sana sormayı unuttum kusura bakmasevgilim zaten yanımdaydı beraber gittik ve kendisi istedi kızlarla tanış diye divanı harpa cıkmıyorum ki neyini haber edeyim ?
Keske umrunda olsa. Sen de onlarin umrunda degilsin, net.Idare etmek zorunda degilsin ki istediğin an çık :)) ben burda noktalama işareti derdinde degilim inan umrumdada degil
Yadırgamam aceba hep mi bu sekilde kısada olsa haber verilmiş ben yarım saatte evi 4 dönerim demekki önemsenmedi olabilirO zaman evin halini bu kadar yadırgamamanız lazım değil mi
Ona sen karar veremiyorsun malesef :) yada ver kendini nasıl mutlu hisdedeceksen sorun degil :)Komik oldugunu mu zannediyorsun? Evet erkek arkdasinin evine ilk kez gideceksen daha onceden haber vermen gerekirdi. Once sen ihtimam gostereceksin sonra onlardan bekleyeceksin. Divani harbe cikmadigini biliyorsan çat kapi gittigin insanlarin eksiklerini bulmayacaksin. Sen de prenses degilsin sonucta.
Erkek arkadaşınız son dakika haber vermiş.Yadırgamam aceba hep mi bu sekilde kısada olsa haber verilmiş ben yarım saatte evi 4 dönerim demekki önemsenmedi olabilir
Eski tip eşyalar dediğinize göre sizi hayal kırıklığıma uğratan evi eşyaları beğenmemeniz...kendi evine bakacaksın çalışıp kendi evine kendin alacaksın eşta..Herkese merhaba arkadaslar konuya şöyle gireyim ciddi anlamda görüştüğüm bi insan var ben merkezdeyim o ilçede oturuyor herneyse ikimizin aile durumuda belli çok zengin lüks bi yaşantımz yok bugun ben evlerine gittim kız kardesi ve ablası vardı annesiyle babası bi akrabalarına gitmiş sehir dısına kız kardesleri vardı evde onlarla tanısmak için gittim tüm aile ilede onlar döndükten sonra tanışcam sorunum şu bizim evimizde cok lüks degildir Orta derece bugun evde gördüğüm daha çok köy evi gibi zaten müstakil bir ev esyalar falanda eski tip hiç böyle hayal etmemiştim bi hayal kırıklığına uğramış gbi hissediyorum sacma sekilde sonucta herkesin bi düzeni yasayıs sekli var evden ziyade birazda dagınık geldi bana oyuzden bukdar taktım bence sanırım biraz gelişigüzel umursamaz insanlar sizce insanları bu sekilde degerlendirmek dogrumu? Yani daha annesi ile tanısmadım karakter yapılarını bilmiyorum kız kardesleri oldukca sıcak davrandılar kişilikleri ile ilgili bi skıntı yasamadım sdc ortam ev beni biraz hayal kırıklığına uğrattı şimdi diyeceksiniz ki ne alaka bu seni niye rahatsız etti benim garip garip huylarım var bilmediğim yerde bişey yiyemem rahat rahat oturup kalkmam sonucta bi aile olucaz tiksimirmiyim rahat hareket edemezmiyim diye tedirgin oldum anlatmaya calıstıgım sey bi lüks düşkünlüğü degil temizlik düzen ferahlık ev çok boğuk geldi bana lütfen fikir verin ben hiç böyle düşünmemiştim dagınık geldi bana ben mi abartıyorum yanlıs düşünüyorum nebilim cocukla bi skıntım yok gayette iyi anlasıyoruz ama ailede önemli evli olanlar bilir tesekkürler şimdiden
Annesi evde olsaydı daha farklı olur muydu acaba? Kızlar belki rahat davranmışlardır.Dagınıklık benimde hiç sevmediğim bişey hani ilk görüşmeler insan heycanlı oluyor ya böyle hayal etmemiştim hiç ilerde zaten kendi düzenimiz olucak tesekkür ederim :)
Komik oldugunu mu zannediyorsun? Evet erkek arkdasinin evine ilk kez gideceksen daha onceden haber vermen gerekirdi. Once sen ihtimam gostereceksin sonra onlardan bekleyeceksin. Divani harbe cikmadigini biliyorsan çat kapi gittigin insanlarin eksiklerini bulmayacaksin. Sen de prenses degilsin sonucta.
Kardesler biri 22 digeri 26 yasındaErkek arkadaşınız son dakika haber vermiş.
Belki onlarda sizin bu konuda rahat olduğunuzu düşünmüşlerdir.O yüzden toparlanmamışlardır.
Ama siz biraz eşyaları da beğenmemişsiniz gibi.
İlk yazdığınız mesaj o yönde
Bir de kardeşler kaç yaşında ?
Ay ne kadar ponçiksin sen. Hele o gulen ifadeleri koydun ya daha bir tatli oldun.Ona sen karar veremiyorsun malesef :) yada ver kendini nasıl mutlu hisdedeceksen sorun degil :)
Senin tarafından duydugum için gram üzülemedim öyleyse de :)Keske umrunda olsa. Sen de onlarin umrunda degilsin, net.
Dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis.Senin tarafından duydugum için gram üzülemedim öyleyse de :)
Kendim alacagımın bilincindeyim tesekkür ederimEski tip eşyalar dediğinize göre sizi hayal kırıklığıma uğratan evi eşyaları beğenmemeniz...kendi evine bakacaksın çalışıp kendi evine kendin alacaksın eşta..
Ya sen neyin derdindesin :) sen dogruyu 9 köye degil dünyaya haykırsan Banane senin dogrun kime göre neye göre dogru? Boş boş yorum yapacagınıza empati kurarak yorum yaparsan dikkate alırım seni :)Dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis.
Yani haber vermediğim için daha dogrusu yarım saat öncesinde haberleri oldu kızların dogru söylüyorsunuz haklı olabilirsiniz tesekkür ederim sagduyulu yorumunuz içinHaber vermeden gittiğiniz için belki de öyle dağınık ve düzensizdir.Ev eşyaları eskiyse de bunun için ne denilebilir?Maddi durumları iyi olmayabilir.Bunun için insanları yargılamazsınız diye düşünüyorum.Bu insanı seviyorsanız ve anlaşıyorsanız gerisi önemli değil ki.
Insanlarin kendi hatalarini gormeyip baskalarini elestirmelerinin derdindeyim.Ya sen neyin derdindesin :) sen dogruyu 9 köye degil dünyaya haykırsan Banane senin dogrun kime göre neye göre dogru? Boş boş yorum yapacagınıza empati kurarak yorum yaparsan dikkate alırım seni :)
Hayır ayrı olcak ben degiştirme derdinde degilim zaten ama sonucta o eve benim ailemde girecek aceba hep mi böyle dagınık fikri olustue napabilirsin ki?
düzenlerini değiştiremeyeceğine göre?
beraber mi yaşayacaksınız
Kadın burda ne hatası var eve ben demedim ısrar etmedim kendisi tanıstırmak istedi haber verdi gittik olay bu sanki ben tek basıma cat kapı gittim neyi elestitşyorsun sen kimsinde elestiriyorsun ayrıca fikri olan varsa yorum yapsın dedim senin boş fikrine ihtiyacım yokki benim fikir degil zaten bu direk saldırma evde kocanla kavga edip buralara girip stres mi atıyorsun insanların üstünden anlamadım kiInsanlarin kendi hatalarini gormeyip baskalarini elestirmelerinin derdindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?