- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
- Konu Sahibi Maviminval
-
Bu yakınlarda evlilik teklifi edecek ufak sinyaller veriyorE sen evlenirsen ayrı evde oturacaksın sonuçta?
Pire için yorgan yakmak gibi olur bu.
Çok gitmezsin olur biter.
Sahi neden gittin söz nişan yakın mı?
TamamKadın burda ne hatası var eve ben demedim ısrar etmedim kendisi tanıstırmak istedi haber verdi gittik olay bu sanki ben tek basıma cat kapı gittim neyi elestitşyorsun sen kimsinde elestiriyorsun ayrıca fikri olan varsa yorum yapsın dedim senin boş fikrine ihtiyacım yokki benim fikir degil zaten bu direk saldırma evde kocanla kavga edip buralara girip stres mi atıyorsun insanların üstünden anlamadım ki
Ama iyide saygı sevgi cercevesinde yapanlara bende aynı sekil de cvp veriyorum ama bazıları stres atmaya gelmiş sdckonu sahibi asabi bu konu çok ban yapar
Tecbüryle sabit sanırım sahsınız tarafından ?Bence beğendiğiniz evleri dolaşıp müstakbel eşinizi öyle arayın.öyle daha çok içinize siner...
Yok maalesef sizin kadar ince düşünmedim ben evlenirkenTecbüryle sabit sanırım sahsınız tarafından ?
Tahmin edebiliyorumYok maalesef sizin kadar ince düşünmedim ben evlenirken
NeyiTahmin edebiliyorum
Sanırım şöyle bi etki oluştu bende ilk izlenim hep önemlidir ya benim aklımda hep mi böyle aceba diye bi fikir olustu sacma olabilir belkide ben abartıyorumdur tiksinme olayı bende hep var bu duruma özgü bişey degil genel sorunum o konu beni hep skıntıya sokacak herzaman heryerdeBen dağınık bir insan olarak asla rahatsiz olmam.
Zaten evinde el pence divan oturan insani fazla anlamam. Evi Zara Home gibi Design edilmiş bir evde rahat edemem mesela.
Neyse, belki onun aileside rahatlığa düşkün. Sizlik bir konu göremedim ben.
Kendi evinizde istediğiniz gibi yaşarsınız.
Tiksinme olayi sıkıntı... o evde birgün yemek yiceksin. Cocuklarin yicek... bunlar kacinilmaz
Zaten tanışma süreci işte bu yüzden varHerkese merhaba arkadaslar konuya şöyle gireyim ciddi anlamda görüştüğüm bi insan var ben merkezdeyim o ilçede oturuyor herneyse ikimizin aile durumuda belli çok zengin lüks bi yaşantımz yok bugun ben evlerine gittim kız kardesi ve ablası vardı annesiyle babası bi akrabalarına gitmiş sehir dısına kız kardesleri vardı evde onlarla tanısmak için gittim tüm aile ilede onlar döndükten sonra tanışcam sorunum şu bizim evimizde cok lüks degildir Orta derece bugun evde gördüğüm daha çok köy evi gibi zaten müstakil bir ev esyalar falanda eski tip hiç böyle hayal etmemiştim bi hayal kırıklığına uğramış gbi hissediyorum sacma sekilde sonucta herkesin bi düzeni yasayıs sekli var evden ziyade birazda dagınık geldi bana oyuzden bukdar taktım bence sanırım biraz gelişigüzel umursamaz insanlar sizce insanları bu sekilde degerlendirmek dogrumu? Yani daha annesi ile tanısmadım karakter yapılarını bilmiyorum kız kardesleri oldukca sıcak davrandılar kişilikleri ile ilgili bi skıntı yasamadım sdc ortam ev beni biraz hayal kırıklığına uğrattı şimdi diyeceksiniz ki ne alaka bu seni niye rahatsız etti benim garip garip huylarım var bilmediğim yerde bişey yiyemem rahat rahat oturup kalkmam sonucta bi aile olucaz tiksimirmiyim rahat hareket edemezmiyim diye tedirgin oldum anlatmaya calıstıgım sey bi lüks düşkünlüğü degil temizlik düzen ferahlık ev çok boğuk geldi bana lütfen fikir verin ben hiç böyle düşünmemiştim dagınık geldi bana ben mi abartıyorum yanlıs düşünüyorum nebilim cocukla bi skıntım yok gayette iyi anlasıyoruz ama ailede önemli evli olanlar bilir tesekkürler şimdiden
Şükür beni anlayan birisi cıktı Tesekkür ederim size gercekten anlayarakEğer eşyalar değil de seni rahatsız eden evin dağınıklığı düzeniyse bu konuda çok haklısın. Sonuçta sen eve ilk kez gelen özel bir misafirsin ve yarım saat önceden haber verilmiş ve kardeşler de koca kızlar hemen şöyle bir toparlanabilirdi ortalık toparlanmalı da bence. Misafire gösterilen saygı değerdir bu. Rahat insanlar olabilirler. Bunlar bikac yıl önce söylense ne var bunda diyebilirdim bende sana ama buna dikkat etmek gerektiğini yakın bir arkadaşımdan biliyorum. Arkadaşım evleneceğinde ailesi çocuğun evine gittiler haberli. Şok olmuşlar evin dağınıklığına pisliğine sofra düzenine.. kızın ailesi geliyo insan bir dikkat eder dimi yemekler falan o biçimmis. Bunun üzerine kızı vazgeçirmek için çok uğraştılar sen bunlarla yapamazsın diye. Kız vazgeçmedi tabi ama evlendikten sonra ailesinin ne demek istediğini çok iyi anladı pişman oldu biraz da. Şimdi çocuğun ailesi her geleceğinde sinir krizi geçiriyor bsy de diyemiyor aile sonuçta. Kendi de onların evine gidince hiç rahat değil. Hiç birimizin evi saray değil eşyalara takildiysan bunları düşünme ama rahatsız edici bir dağınıklık düzensizlik varsa kesinlikle düşün derim. Titiz bir insansan iki kere düşün. Adam da o evde o düzende yetişti sonuçta. Ne ikram ettiler peki? Nasıl davrandılar kardeşler?
Şükür beni anlayan birisi cıktı Tesekkür ederim size gercekten anlayarak yorum yaptıgınız için minnettarım bende hazıtlıktan ziyade en azından bi derli toplu görmek isterdim yada öyle bi beklentiye girmişimdir belkide oyuzden böyle hissettim ama gercekten bu tarz seylere cok takılan bi insan degilim arkadasım olsa zaten umrumda olmaz tavırları yaklasımları gayet güzeldi o şekilde bi sıkıntı yasamadım cay koymuşlardı yanında börek vardı önceden yapılmıştır büyük ihtimalle tabiki sonrasında kahve yaptılar sohbet muhabbet bunlar gayet güzeldi hiç bi skıntı yoktu ben dagınıklıga takıldım sadece bunuda abartıyomuyum bilmiyorum böyle anlayarak yorum yapan herkesin fikrine acıgımEğer eşyalar değil de seni rahatsız eden evin dağınıklığı düzeniyse bu konuda çok haklısın. Sonuçta sen eve ilk kez gelen özel bir misafirsin ve yarım saat önceden haber verilmiş ve kardeşler de koca kızlar hemen şöyle bir toparlanabilirdi ortalık toparlanmalı da bence. Misafire gösterilen saygı değerdir bu. Rahat insanlar olabilirler. Bunlar bikac yıl önce söylense ne var bunda diyebilirdim bende sana ama buna dikkat etmek gerektiğini yakın bir arkadaşımdan biliyorum. Arkadaşım evleneceğinde ailesi çocuğun evine gittiler haberli. Şok olmuşlar evin dağınıklığına pisliğine sofra düzenine.. kızın ailesi geliyo insan bir dikkat eder dimi yemekler falan o biçimmis. Bunun üzerine kızı vazgeçirmek için çok uğraştılar sen bunlarla yapamazsın diye. Kız vazgeçmedi tabi ama evlendikten sonra ailesinin ne demek istediğini çok iyi anladı pişman oldu biraz da. Şimdi çocuğun ailesi her geleceğinde sinir krizi geçiriyor bsy de diyemiyor aile sonuçta. Kendi de onların evine gidince hiç rahat değil. Hiç birimizin evi saray değil eşyalara takildiysan bunları düşünme ama rahatsız edici bir dağınıklık düzensizlik varsa kesinlikle düşün derim. Titiz bir insansan iki kere düşün. Adam da o evde o düzende yetişti sonuçta. Ne ikram ettiler peki? Nasıl davrandılar kardeşler?
Sanırım şöyle bi etki oluştu bende ilk izlenim hep önemlidir ya benim aklımda hep mi böyle aceba diye bi fikir olustu sacma olabilir buhelkide ben abartıyorumdur tiksinme olayı bende hep var bu duruma özgü bişey degil genel sorunum o konu beni hep skıntıya sokacak herzaman heryerde
Arkadasım olsa gittiğim ev inan bende umursamazdım hatta Dediğiniz gbi kalkıp toplar yardım ederdim ama bunlar hep böyleyse diye bi aceba dedim belkide yanılıyorum olabilirBelki onlara göre düzen odur çok takmamak lazım belki de başlıktaki gibi mükemmelliyetçi de olabilirsin bilemem
Bence bir şey yiyememek, evdeki dağınıklığa takılmak bunlar geri planda kalmalıydı
Ben arkadaşım ya da komşum, evine gittiğimde dağınıksa bile hiç görmem kendi mahcup olsa ben de hadi yardım edeyim derim hiç de gözüm görmez insanların evini didiklemeye değil iki kelam sohbete gidiyoruz
Ben de dağınıklığı sevmem ama olaya kendi bakış açımdan ziyade genel bakmaya çalıştım
Cok tesekkür ederim cok tatlısınız gercekten :))Kesin hep öyle.
Benim evim dağınık ama temizdir. Annem zaten temizlik hastasi bir kadindi. Şartsız şurtsuz temizlik yapmam...ince yaparim ve hijyenik olur temizliğim.
Ama dağınık. Mesela renkler uymaz fazla, öyle gelin evi gibi değildir. Yatağımin kenarinda 6 kitap (yerde) var şuanda. Hepsini okuyorum bitince kaldircam :) su şisesi var bide yaninda
Ablam evime gelince cikdirir. Kendi evi katalog evi gibi... perdelerin pileleri bile düzgün.
Bence sen azcik relax ol. Gerisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?