- Konu Sahibi fatosfirat
günaydınnnn.nedemek derinciğim tabii ki seninle çok isterim tanışmak.zehra yok ortalarda.yine gezmelere gitti galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn.nedemek derinciğim tabii ki seninle çok isterim tanışmak.zehra yok ortalarda.yine gezmelere gitti galiba
sanada iyi hafta sonları.iyiyizderinciğim.sıcaklarla boğuşuyoruz.akşam üstü altı yediden önce dışarı çıkmak mümkün değil.kışın yağmurdan çıkamıyorduk yazında sıcaktan.:umursamaz:.kızım içinde balkona su koydum.canı sıkıldıkça gidiyo oynayıp geliyo.annemlerin gelmesini bekliyorum artık.onlar gelince bol bol gezicez.sen nasılsın?senin nasıl geçiyo zamanın?
merhaba arkadaşlar nasılsınız?iyi hafta sonları uzun zamandır görüşemiyoz bizim kota çabuk dolmuş ondan giremiyoeum birde çok sıcak olunca insan sersem gibi oluyor oturası gelmiyor...bende kendimi işe verdim spariş seccade vardı kurdela nakışından onu yapıyorum...şimdi kaçamak girdim evde kimse yok sonra görürlerde kotayı aşarsak tüm suçlu ben oluırum demi:çok üzgünüm: sınav sonuçlarıma bakmak için girdim merak ediyorum aslında açıklanması gerekiyor ama birtürlü açıklamadılar canım çok sıkılıyor....siz neler yapıyorsunuz ahhh kızlarınız yakın olsaydı bana hiç sıkılmazlardı ben onlarla oynardım..inşlh birgün tanışırızda bol bol severim onları
kızlar atatürk ilköğretimdeki öğretmenleri tanıyan varmıı?busene oğlum anasınıfına gidicek ama kayıt yaptırıcaz ne gerekir ne gerekmez bilmiyorum.ayın 29 dan sonra kayıt yapıcaz diyolar bakalım bi bilgisi olan varmı acaba?
derinciğim inşallah ayarla bir günde buluşalım bende çok istiyorum zehrayı ve seni tanımayı.
kızlar atatürk ilköğretimdeki öğretmenleri tanıyan varmıı?busene oğlum anasınıfına gidicek ama kayıt yaptırıcaz ne gerekir ne gerekmez bilmiyorum.ayın 29 dan sonra kayıt yapıcaz diyolar bakalım bi bilgisi olan varmı acaba?
günaydınnn kızlar.işim başımdan aşkın.birazdan temizliğe girişicem.şişe başlamadan bir dolaşayım dedim.herkese iyi bir hafta diliyorum.a.s.
Hepinize günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar..
merhaba kızlaarrr!opuyorumnanaktan
iyi haftalarrrr!...
okyanus kolay gelsinn!...:teselli:
guliz naberrr?...:sm_confused:
iyiylik canım ya..işteyim ve pazartesi sendromundan kurtulayım diye uğraşıyorum..senden ne haber..
derinciğim inşallah ayarla bir günde buluşalım bende çok istiyorum zehrayı ve seni tanımayı.
bende evde kızımla uğraşıyorumkafamçokkarıştı çocuk hiç evde oturmek istemiyo:1shok: bu sıcakta dışarda oynamk istiyoogamyoncuiremsu bahçedeyiz şu anda ama kesmedii yinee delii olacammm!..
anladım beni istemiyosun herhalde.iyi siz buluşun.ben gelmem.
ühühüüühü ağlarım bende bir köşede.