• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

günaydınnnn.nedemek derinciğim tabii ki seninle çok isterim tanışmak.zehra yok ortalarda.yine gezmelere gitti galiba

okyanuscuğumm günaydınnn opuyorumnanaktaniyi hafta sonları!
evet zehra görünmüyorrr olabilirrr!
sen neler yapıyorsun nasılsınnn?...:sm_confused:

sanada iyi hafta sonları.iyiyizderinciğim.sıcaklarla boğuşuyoruz.akşam üstü altı yediden önce dışarı çıkmak mümkün değil.kışın yağmurdan çıkamıyorduk yazında sıcaktan.:umursamaz:.kızım içinde balkona su koydum.canı sıkıldıkça gidiyo oynayıp geliyo.annemlerin gelmesini bekliyorum artık.onlar gelince bol bol gezicez.sen nasılsın?senin nasıl geçiyo zamanın?

sanada iyi hafta sonları.iyiyizderinciğim.sıcaklarla boğuşuyoruz.akşam üstü altı yediden önce dışarı çıkmak mümkün değil.kışın yağmurdan çıkamıyorduk yazında sıcaktan.:umursamaz:.kızım içinde balkona su koydum.canı sıkıldıkça gidiyo oynayıp geliyo.annemlerin gelmesini bekliyorum artık.onlar gelince bol bol gezicez.sen nasılsın?senin nasıl geçiyo zamanın?

bizde aynıyız burda canımm yaa!a.s
akşam çıkarıyorumm bende!
bizde balkona küvetini koydukk ona giriyoo!gamyoncuiremsu
sanırım şişme havuz alacazzz birde yüzsün diyee!
oyalayamıyorumm çocuk patlıyo sıkıntıdan!...:a015:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?iyi hafta sonları uzun zamandır görüşemiyoz bizim kota çabuk dolmuş ondan giremiyoeum birde çok sıcak olunca insan sersem gibi oluyor oturası gelmiyor...bende kendimi işe verdim spariş seccade vardı kurdela nakışından onu yapıyorum...şimdi kaçamak girdim evde kimse yok sonra görürlerde kotayı aşarsak tüm suçlu ben oluırum demi:çok üzgünüm: sınav sonuçlarıma bakmak için girdim merak ediyorum aslında açıklanması gerekiyor ama birtürlü açıklamadılar canım çok sıkılıyor....siz neler yapıyorsunuz ahhh kızlarınız yakın olsaydı bana hiç sıkılmazlardı ben onlarla oynardım..inşlh birgün tanışırızda bol bol severim onları

merhaba arkadaşlar nasılsınız?iyi hafta sonları uzun zamandır görüşemiyoz bizim kota çabuk dolmuş ondan giremiyoeum birde çok sıcak olunca insan sersem gibi oluyor oturası gelmiyor...bende kendimi işe verdim spariş seccade vardı kurdela nakışından onu yapıyorum...şimdi kaçamak girdim evde kimse yok sonra görürlerde kotayı aşarsak tüm suçlu ben oluırum demi:çok üzgünüm: sınav sonuçlarıma bakmak için girdim merak ediyorum aslında açıklanması gerekiyor ama birtürlü açıklamadılar canım çok sıkılıyor....siz neler yapıyorsunuz ahhh kızlarınız yakın olsaydı bana hiç sıkılmazlardı ben onlarla oynardım..inşlh birgün tanışırızda bol bol severim onları

zehracığıımm kolay gelsin canım!opuyorumnanaktan
kurdela işi güzel oluyooo!a.s
açıklanır merak etmeeee!:teselli:
biz bildiğin gibiii çoluk çocukk uğraşıyoruzz işte!
inşallahh canımm kısmetse bu yakınlarda sizle görüşmek istiyorummm!....vereliniortak

merhaba zehracığım.sanada iyi hafta sonrarı.ne güzel kendine uğraş bulmuşsun sen.bizde de durumlar aynı değişiklik yok.özletme kenidni gir arada.
karakedibu merhaba.kayıtlar şu anda yapılıyor diye biliyorum.bu sene baya zorlaştı kayıtlarda.herkes isteiği okula gönderemior.benim tanıdığım var ama uzun zamandır görmedim.elini çabuk tut araştır.çünkü tanıdıklarım yaptırdılar kayıtlarını.

kızlar atatürk ilköğretimdeki öğretmenleri tanıyan varmıı?busene oğlum anasınıfına gidicek ama kayıt yaptırıcaz ne gerekir ne gerekmez bilmiyorum.ayın 29 dan sonra kayıt yapıcaz diyolar bakalım bi bilgisi olan varmı acaba?

derinciğim inşallah ayarla bir günde buluşalım bende çok istiyorum zehrayı ve seni tanımayı.

merhaba kızlarrr iyi pazarlarrr!opuyorumnanaktan
karakedi merhaba muğla merkezi mi soruyosun canım?:sm_confused:
okyanus uygun bi zaman ayarlayacağım inşallahh!...a.s

günaydınnn kızlar.işim başımdan aşkın.birazdan temizliğe girişicem.şişe başlamadan bir dolaşayım dedim.herkese iyi bir hafta diliyorum.a.s.

günaydınnn kızlar.işim başımdan aşkın.birazdan temizliğe girişicem.şişe başlamadan bir dolaşayım dedim.herkese iyi bir hafta diliyorum.a.s.

Hepinize günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar..

merhaba kızlaarrr!opuyorumnanaktan
iyi haftalarrrr!...
okyanus kolay gelsinn!...:teselli:
guliz naberrr?...:sm_confused:

iyiylik canım ya..işteyim ve pazartesi sendromundan kurtulayım diye uğraşıyorum..senden ne haber..

bende evde kızımla uğraşıyorumkafamçokkarıştı çocuk hiç evde oturmek istemiyo:1shok: bu sıcakta dışarda oynamk istiyoogamyoncuiremsu bahçedeyiz şu anda ama kesmedii yinee delii olacammm!..

bir pazar günü hepimize ortada kalan bir yere denize gidelim.hem eşlerimiz birbiriyle tanışır,hem biz.önceden bir sorup bir nabız yoklayalım.isterlerse gideriz.istemezlerse hafta içi bir gün biz buluşuruz.

bende evde kızımla uğraşıyorumkafamçokkarıştı çocuk hiç evde oturmek istemiyo:1shok: bu sıcakta dışarda oynamk istiyoogamyoncuiremsu bahçedeyiz şu anda ama kesmedii yinee delii olacammm!..

dışarısıda çok sıcak ama çocuklarda sıkılıyorlar içeride benimki daha 7 aylık onun bilem gözü dışarıda 3-4 yaşına gelince ne yaparız bilmiyorummmm

Back
X