• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

günaydınlar efendim uğramazmıyız hiç?kahvemi içerken birde pc yi açayım dedim.evde biraz tadilat var.balkonun fayansları yenileniyor.evdeyim bugün.albüme resim ekleyemiyorum.deneyeceğim yine.

merhaba kızlarrr!opuyorumnanaktan
iyi hafta sonları nasılsınız?
izmirli kolay gelsin canımmm!a.s
okyanus sen neler yapıyosunnn?...
izmirli sürekli ileri git devam et yani resim eklerken!...

kolay gelsin izmirliii.iyiyim derinciğim sana da iyi hafta sonları.evdeyim bende.miskin miskin oturuyorum.sen nasılsın?neler yapıyorsun?

merhaba arkadaşlar hepinize iyi hafta sonu ben köye gidiyorum bugün bir kaçgün gelmiyeceğim sanırım çarşambaya ,perşembeye anca gelirim....biraz temiz hava alıp geleyim gelince görüşürüz bol bol kendinize iyi bakın iyi akşamlar

kızlar nasıl gıdıyo bakalım kusura bakmayın grerım dedım ama nısanlım burdaydı geremedım uzun zaman üzgünüm

merhaba arkadaşlar hepinize iyi hafta sonu ben köye gidiyorum bugün bir kaçgün gelmiyeceğim sanırım çarşambaya ,perşembeye anca gelirim....biraz temiz hava alıp geleyim gelince görüşürüz bol bol kendinize iyi bakın iyi akşamlar

zehracım sen muğla merkezdemi oturuyorsum..,

herkese günaydınlar...

Zehracım sen muğla merkezdemi oturuyorsun...

Hanımlar hepinize günaydnnnn

merhaba kızlarrr!iyi haftalarrrrr!..opuyorumnanaktan
okyanus ben gezdimm hafta sonu denize girdim!kaydirigubbakcemile4
yorulmuşumm ama şimdi farkettim!..
güliz zehra fethiyede oturuyorr!

merhaba kızlarrr!iyi haftalarrrrr!..opuyorumnanaktan
okyanus ben gezdimm hafta sonu denize girdim!kaydirigubbakcemile4
yorulmuşumm ama şimdi farkettim!..
güliz zehra fethiyede oturuyorr!

of offf derincim haftasonun ne güzel geçmiş. ben hep evdeydim ve misafirim vardı....:)))mafoldumben

merhaba herkese.zehracığım iyi gezmeler. maşallah nasıl bi leylek gördüysen.hiç yerinde oturmuyorsun.
derin negüzel gezmişsin.yorgunluk oluyo illaki.siz nereye gidiyorsunuz denize.

güliz bu hafta olmasa öbür hafta gezersin canım burda nasılsa sezon geç bitiyo!:teselli:
okyanus biz göcek tarafıyla sarıgermeye taklıyoruz genelde!
işimize belli de olmaz çünkü marmarisle gökovayı da çok seviyoruz o taraflara alışkınız muğlada okuduğumuz için!kaydirigubbakcemile4
siz nerelere gidiyosunuzz?karşılaşırızz belki bi günn?..

biz denize buralarda giriyoruz canım.ama göcek marmaris sıkıldıkça gidiyoruz.olabilir tabii karşlaşırız birgün inşallah.

biz denize buralarda giriyoruz canım.ama göcek marmaris sıkıldıkça gidiyoruz.olabilir tabii karşlaşırız birgün inşallah.

o tarafa gelmeyi düşünüyoruzz ölü deniz çok güzel!:lepi:
arkadaşlara da uğruyoruz!
ben fethiyeye geliyodumm ama hep yanımda birileriyle seviyorum orayı da!...a.s

güliz bu hafta olmasa öbür hafta gezersin canım burda nasılsa sezon geç bitiyo!:teselli:
okyanus biz göcek tarafıyla sarıgermeye taklıyoruz genelde!
işimize belli de olmaz çünkü marmarisle gökovayı da çok seviyoruz o taraflara alışkınız muğlada okuduğumuz için!kaydirigubbakcemile4
siz nerelere gidiyosunuzz?karşılaşırızz belki bi günn?..

ayyy derincim bayılırım sarı germeye muğlanın en güzel plajı bence..bu yıl daha gidemedik...sen bizim içinde gez canım bol bol...

ayyy derincim bayılırım sarı germeye muğlanın en güzel plajı bence..bu yıl daha gidemedik...sen bizim içinde gez canım bol bol...

gülizciğim güzel gerçekten a.sama ben gökovayı da çok severdim!
şimdi çookkkk kalabalıklaştııı maalesefff!....:1no2:

gülizciğim güzel gerçekten a.sama ben gökovayı da çok severdim!
şimdi çookkkk kalabalıklaştııı maalesefff!....:1no2:

Gökova derken akyakamı canım evet orasıda çok şirin akyaka bize yakın olduğundan biz oraya gidiyoruz. akyakadan tekne turu çok güzel oluyor.herkese öneririm...:)))
Ama yinede ben sarı germeyi tek geçiyorum orası çok güzel bence sahiline bayılıyorum sahil denince kum olmalı..iztuzuda güzeldir gittinmi bilmem orasıda hep kummm...

evet bence de kumsal olması süperr!
gittimm canıımm!
ayrıca tekne turları gerçektenn süperr!...:lepi:

Back
X