- Konu Sahibi fatosfirat
günaydınnnn.derinciğim başarılar diliyorum şimdiden.azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz.
günaydın arkadaşlar!a.s.
okyanusum çok teşekkürlerrrr!opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn.derinciğim başarılar diliyorum şimdiden.azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz.
merhaba arkadaşlar hepinize iyi hafta sonu ben köye gidiyorum bugün bir kaçgün gelmiyeceğim sanırım çarşambaya ,perşembeye anca gelirim....biraz temiz hava alıp geleyim gelince görüşürüz bol bol kendinize iyi bakın iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar hepinize iyi hafta sonu ben köye gidiyorum bugün bir kaçgün gelmiyeceğim sanırım çarşambaya ,perşembeye anca gelirim....biraz temiz hava alıp geleyim gelince görüşürüz bol bol kendinize iyi bakın iyi akşamlar
merhaba kızlarrr!iyi haftalarrrrr!..opuyorumnanaktan
okyanus ben gezdimm hafta sonu denize girdim!
yorulmuşumm ama şimdi farkettim!..
güliz zehra fethiyede oturuyorr!
biz denize buralarda giriyoruz canım.ama göcek marmaris sıkıldıkça gidiyoruz.olabilir tabii karşlaşırız birgün inşallah.
güliz bu hafta olmasa öbür hafta gezersin canım burda nasılsa sezon geç bitiyo!:teselli:
okyanus biz göcek tarafıyla sarıgermeye taklıyoruz genelde!
işimize belli de olmaz çünkü marmarisle gökovayı da çok seviyoruz o taraflara alışkınız muğlada okuduğumuz için!
siz nerelere gidiyosunuzz?karşılaşırızz belki bi günn?..
ayyy derincim bayılırım sarı germeye muğlanın en güzel plajı bence..bu yıl daha gidemedik...sen bizim içinde gez canım bol bol...
gülizciğim güzel gerçekten a.sama ben gökovayı da çok severdim!
şimdi çookkkk kalabalıklaştııı maalesefff!....:1no2: