- 5 Şubat 2020
- 242
- 360
- 18
- 32
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Güvenilmez ki ama onlara da, zamanında kaçan birini zorla bir yere götürmek bizim askerimiz için büyük sıkıntı oluşturabilir
Nefret ettim ya. Bak ben bir önceki evimde yeri yurdu bilmeden taşındım. Tam suriyelilerin içine düşmüşüm 3 ayda başka yere taşındım. Adamlar 2 kadınla dolaşıyor sokakta. Erkekleri bizim dibimize düşüyor metroya biniyorum yiyecek gibi bakıyor yanında karısı 3 5 çocuğu var. Bir gün otobüste biri bizim vatandaşımıza bir bağırdı yaşlı bir adama sindiremedim hıç.Zaten ülkeleri için savaşmak isteyen suriyeliler Öso olarak askerimizden eğitim alıp katılıyor savaşa.. Savaşmak istemeyeni zorla götüremiyorlar işte skntı orda.. Böyle parkta bahçede kah kah kih kih o suriyeli erkekleri görüyorum çldırıyorum . Al hepsni ya seve seve ya s.. s... diye götür cepheye ama nerdeeee
Çok güzel konuşuyorsun ama kurtuluş savaşında karşı tarafın silahı topu tüfeği varken bizim atalarımız yeri geliyordu süngü takıp ölüme gidiyordu. Çanakkale Savaşı'nda karşı düşman askerinin gemisi varken senin neyin vardı nasıl savundun bir aç tarihini oku bak istersen. Şimdi teknoloji değişti diyorsun. O zaman düşman ile çok eşit mi savaştın da kurtardın vatanını. Aç susuz diyorsun. Çanakkale cephesinde askerinin bir günlük menüsünde ne vardı yiceği araştır bakalım. Karşı düşmanın askeri ne yiyordu birde onu oku.Savaş taktikler çok değişti teknoloji göklerde
Kamuoyu var vs vs
Yani öyle egıtımsız bir insanı salarsan sadece boşuna para harcamız olursun ki
Saldığın insanlar aç susuz başka istekleri var
Söylediğim gibi çocuksuz kadının üzerine hemen kuma alıyorlarmış. Erkekleri erkek ya.Ya ben anlayamıyorum bu suriyelileri ..Hamlelikte hastaneye ilçedeki devlete gittim .Yarısı suriyeli dr soruyor kaç çocuk var 6 diyor karnında da var etti 7 ben şok.Yani neden neden diyorum bu imkanlarda nasıl çocuk yapıyorlar çok mu zor korunmak en basiti afedersiiz geri çekilsin...Yazık günah akıl erdiremedim gerçekten...
Azıttılar iyice.. Görüyorum sokakta geneli lüks hayat yaşıyor.. Parka gidemiyoruz bir tane bizden insan yok.. Benim arkadaşımın mahallesinde de hep.suriyeli mülteciler kalıyor...Çocukları mahallenin.çocuklarına saldırıp.sataşıp mavga çıkartıp burası bizim mahallemiz gideceksiniz burdan diyorlarmış.. Dağdan gelip.bağdakini.kovmayaa.çalışıyorlar resmen.. Kaç kere şikayet etmişler ama olan birşey.bok tabi.. Millette bıktı artık..Nefret ettim ya. Bak ben bir önceki evimde yeri yurdu bilmeden taşındım. Tam suriyelilerin içine düşmüşüm 3 ayda başka yere taşındım. Adamlar 2 kadınla dolaşıyor sokakta. Erkekleri bizim dibimize düşüyor metroya biniyorum yiyecek gibi bakıyor yanında karısı 3 5 çocuğu var. Bir gün otobüste biri bizim vatandaşımıza bir bağırdı yaşlı bir adama sindiremedim hıç.
Emin ol tarihimi biliyorum çok teşekkür ederiö ama top kullanmak için fazlaca egıtıme ihtiyac yoktuÇok güzel konuşuyorsun ama kurtuluş savaşında karşı tarafın silahı topu tüfeği varken bizim atalarımız yeri geliyordu süngü takıp ölüme gidiyordu. Çanakkale Savaşı'nda karşı düşman askerinin gemisi varken senin neyin vardı nasıl savundun bir aç tarihini oku bak istersen. Şimdi teknoloji değişti diyorsun. O zaman düşman ile çok eşit mi savaştın da kurtardın vatanını. Aç susuz diyorsun. Çanakkale cephesinde askerinin bir günlük menüsünde ne vardı yiceği araştır bakalım. Karşı düşmanın askeri ne yiyordu birde onu oku.
Nefret ettim ya. Bak ben bir önceki evimde yeri yurdu bilmeden taşındım. Tam suriyelilerin içine düşmüşüm 3 ayda başka yere taşındım. Adamlar 2 kadınla dolaşıyor sokakta. Erkekleri bizim dibimize düşüyor metroya biniyorum yiyecek gibi bakıyor yanında karısı 3 5 çocuğu var. Bir gün otobüste biri bizim vatandaşımıza bir bağırdı yaşlı bir adama sindiremedim hıç.
Burada yazamayacagım şeyler var ondan dolayı pek açıklayıcı olamıcamÇok güzel konuşuyorsun ama kurtuluş savaşında karşı tarafın silahı topu tüfeği varken bizim atalarımız yeri geliyordu süngü takıp ölüme gidiyordu. Çanakkale Savaşı'nda karşı düşman askerinin gemisi varken senin neyin vardı nasıl savundun bir aç tarihini oku bak istersen. Şimdi teknoloji değişti diyorsun. O zaman düşman ile çok eşit mi savaştın da kurtardın vatanını. Aç susuz diyorsun. Çanakkale cephesinde askerinin bir günlük menüsünde ne vardı yiceği araştır bakalım. Karşı düşmanın askeri ne yiyordu birde onu oku.
Benim akıl sır erdiremediğim tek şey neden habire doğurmaya çalışıyorlar. Cahil toplum kadını erkeği cahiller evet ama ilişkiye girmeyi becerek kadar aklını kullanabiliyorsan birazda o çocukların geleceğini düşünmek zor olmasa gerek bu kadar. Bence nereye giderlerse gitsinler bu üreme aşklarına son verilmesi gerek mültecilerin. Gerekirse devlet eliyle çocuğu olan kadınlara spiral takılması eğitilmesi vs. Bu benim şahsi düşüncemdir kimse kusura bakmasın gram üzülmüyorum. Bu hayatı onlara yaşatan Avrupa ve hala bunlar Avrupa gitme sevdası içindeler. Bir söz vardır deveyi diken insanı... diye. Bizim ülkemiz için tek yararlı düşünceleri bu zaten. Yeterki gitsinler. Nasıl gittikleri nereye gittikleri varıp varamadıkları gram umrumda değil.
Savas ve kaos ortamında insanoğlunun üreme iç güdüsü artıyormuş öyle bir yazı okumuştum. Ben de açıkçası ne düşüneceği mi bilemiyorum onlar hakkında. Üzülsem üzülemiyorum da. Irkçı değilim Müslümanım ama arapları sevemiyorum hep bir yamuk yapacaklarmış gibi geliyor. Türke araptan dost olmadı bundan sonra da olmaz diyorum. Tabiki en çok çocuklara üzülüyorum masumlar bunu hiç haketmiyor. Bir yanda savaşan şehit olan daha 25 yasını bile görememiş gençlerimiz var bir yanda da 36 şehit vermemizin üstüne güle oynaya avrupaya giden suriyeliler.Ya ben anlayamıyorum bu suriyelileri ..Hamlelikte hastaneye ilçedeki devlete gittim .Yarısı suriyeli dr soruyor kaç çocuk var 6 diyor karnında da var etti 7 ben şok.Yani neden neden diyorum bu imkanlarda nasıl çocuk yapıyorlar çok mu zor korunmak en basiti afedersiiz geri çekilsin...Yazık günah akıl erdiremedim gerçekten...
Azıttılar iyice.. Görüyorum sokakta geneli lüks hayat yaşıyor.. Parka gidemiyoruz bir tane bizden insan yok.. Benim arkadaşımın mahallesinde de hep.suriyeli mülteciler kalıyor...Çocukları mahallenin.çocuklarına saldırıp.sataşıp mavga çıkartıp burası bizim mahallemiz gideceksiniz burdan diyorlarmış.. Dağdan gelip.bağdakini.kovmayaa.çalışıyorlar resmen.. Kaç kere şikayet etmişler ama olan birşey.bok tabi.. Millette bıktı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?