- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Kızın evinde geçmişine dair tek bi çöp vs yok sır gibi kesinlikle konuşmuyor bir ara spora gittim 3 yıl dedi sonra ay yanlış söyledim kuzenim gitti dediBir gün konusunu açın diploması varsa mutlaka bir mezuniyet fotosu falan da vardır gösteremezse ordan ima ederseniz belki lafını etmez bir daha...
Konu açmak için belli bir saat mi oluyor bu akşam kv ve eşim konuştuGecenin şu saatinde böyle gereksiz bir mevzuyu düşünüp kendini yorup konu açtın ya sana helal olsun
Kendinden haberi olmayan bi kızcağız, Zaten yaşı da daha küçük bence fazla ciddiye alıp onun hayal dünyasıyla zamanını öldürme,kaynanan ve görümcenle mutlu mesut takılsınlar sen de keyfine bakKızın evinde geçmişine dair tek bi çöp vs yok sır gibi kesinlikle konuşmuyor bir ara spora gittim 3 yıl dedi sonra ay yanlış söyledim kuzenim gitti dedi
Hep bir tutarsızlık var söylemlerinde
Konu açınca sanki kafayı eltimle bozmuşum gibi gözüküyor ama inanın hiç oturup düşünmedim dert edinmedim yani öyle bir yapım yoktur bugun kv ve eşim konuşunca aklıma takıldı olabilir mi diye sormak istedim tabi egitim sistemi vs değişti son 15 16 yıldaKendinden haberi olmayan bi kızcağız, Zaten yaşı da daha küçük bence fazla ciddiye alıp onun hayal dünyasıyla zamanını öldürme,kaynanan ve görümcenle mutlu mesut takılsınlar sen de keyfine bak
Aksine ben hiç öyle düşünmedim sadece ergenlikten çıkamamış kendini ispatlama derdinde olan bir eltiniz ve ona çanak tutan kaynana ve görümceniz olduğunu düşünüyorum o yüzden gecenin bu vakti zihninizi onlara yormayın demek istedim, iyi gecelerKonu açınca sanki kafayı eltimle bozmuşum gibi gözüküyor ama inanın hiç oturup düşünmedim dert edinmedim yani öyle bir yapım yoktur bugun kv ve eşim konuşunca aklıma takıldı olabilir mi diye sormak istedim tabi egitim sistemi vs değişti son 15 16 yılda
Yani demi sürekli çok nadir görüşmemize ragmen kv görümce elti bu konuyu açıyorlar bi şekilde anlamadım amaç ne ? İnanın kızı 1.5 yılda 5 kere gördüm evini döşemede ben yardım ettim sonra ramazan davetinde yardım istedi ettim bebegine çok begendi diye örgü tulum vs yaptımhem kuaförde çalışmış hem çocuk bakmış hem anaokulu öğretmenliği yapmış şimdi çalışmıyor kariyer planını doğru yapsın:) ben makyajı doğru yapamiyorum çünkü ihtiyacım yok cok pratik yapmadigim icin elim alisik degil işte de:) ama diploma önemsiz bir detay ne diplomalı ahmaklar ve ne diplomasız kendini yetirmiş insanlar var
Haklısınız ben gece uyuyamıyorum antidepresan kullanıyorum bide uyku ilacı kafa bi milyon saate hiç bakmadım gerçekten gereksiz oldu galibaAksine ben hiç öyle düşünmedim sadece ergenlikten çıkamamış kendini ispatlama derdinde olan bir eltiniz ve ona çanak tutan kaynana ve görümceniz olduğunu düşünüyorum o yüzden gecenin bu vakti zihninizi onlara yormayın demek istedim, iyi geceler
Kafama takacak yıgınla sorunum var bugun aksam yine konusu açılınca bide sixlere sorayım dedim ama saate bakmak aklım gelmedi haklısınız ama kafama takmışım gibi görünüyor"Diploman var da neye yarıyor sonuç olarak çalışmıyorsun diploması olmayan insandan bir farkın yok" de geç. Kafana takma yani, değmez.
Kafama takacak yıgınla sorunum var bugun aksam yine konusu açılınca bide sixlere sorayım dedim ama saate bakmak aklım gelmedi haklısınız ama kafama takmışım gibi görünüyor
Demi yani sen beni kıskanıyorsun zayıfım diye dedi bana bi kere daha 2 aylık evliydi bende evet çok güzelsin bide bana bak kapılardan geçemiyom dedim ki çok aman aman da kilolu degildim o zaman zaten beni bulurKıskanmıyorsundur ama fazla övüncede fazla sövüncede kıskanıyor konumuna haksız yere düşülür en güzeli görmezden gel istediği yerde full makyaj gezsin bende severim makyajı ama yapmayan yada yapamayana yorum yapmam ona neymiş senin makyajindan bilir kişi mi O? Ayrıca neden kıskanıp yarışasın ki sanki şehzade doğurup tahta çıkaracaksınız Allah aşkına ya:)
Açık açık böyle mi söyledi bence direkt birdaha benzer durum yaşanırsa canım sen kendini biraz fazla önemsiyorsun de Allah şifasını versin yazık yaDemi yani sen beni kıskanıyorsun zayıfım diye dedi bana bi kere daha 2 aylık evliydi bende evet çok güzelsin bide bana bak kapılardan geçemiyom dedim ki çok aman aman da kilolu degildim o zaman zaten beni bulur
İnanın cevap vermek için bile nefesimi harcamak istemiyorum kv ve görümceden o kadar çok eziyet gördüm ki tam duruldular bu seferde elti kişisi çıktı diğer eltim le de hiç sorunum yokSaatten değil genel olarak umursama. Seni ezmeye çalışıyormuş sen lise mezunusun ben üniversite mezunuyum diye ama senden bir farkı da yok. Zaten artık üniversite mezunu olmanın bile forsu yok. "Evet bebek bakmaktan vakit bulursan ordinaryus olacağın günleri heyecanla bekliyorum" diye dalganı geç hatta niye ezdiriyorsun kendini?
Bu sadece bir tanesi bir keresinde abim le siz hiç yakışmıyorsunuz abim uzun boylu sen kilolu ve tıfılsın demişligi bile varAçık açık böyle mi söyledi bence direkt birdaha benzer durum yaşanırsa canım sen kendini biraz fazla önemsiyorsun de Allah şifasını versin yazık ya
Bende makyaj yapanları çok begenirim ama hiç yapamam kendimKıskanmıyorsundur ama fazla övüncede fazla sövüncede kıskanıyor konumuna haksız yere düşülür en güzeli görmezden gel istediği yerde full makyaj gezsin bende severim makyajı ama yapmayan yada yapamayana yorum yapmam ona neymiş senin makyajindan bilir kişi mi O? Ayrıca neden kıskanıp yarışasın ki sanki şehzade doğurup tahta çıkaracaksınız Allah aşkına ya:)
İnanın cevap vermek için bile nefesimi harcamak istemiyorum kv ve görümceden o kadar çok eziyet gördüm ki tam duruldular bu seferde elti kişisi çıktı diğer eltim le de hiç sorunum yok
Hadsizzzzz hoştttt diyemedin mi bu yüzü nerden buluyo bak nasi gerildim yerimden doğruldum bi anda araya acilll mesafe koy saygısız ve ona de ki yaaaaa aynennnn bende kaynimin yaninda farklı bi kız düşündüm hep böyle daha doğal makyajı var olan güzelliğini ortaya çıkarmak için yapan bi kız ama kısmet işte canım ya deeeeeBu sadece bir tanesi bir keresinde abim le siz hiç yakışmıyorsunuz abim uzun boylu sen kilolu ve tıfılsın demişligi bile var
Kızın bu öfkesinin nedenini anlamıyorum oysa ilk başlarda çok sıcak davrandım sırf yaşı küçük ezilmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?