- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Son 2 3 yıldır çok çok nadir kv ve görümcemle görüşüyorum şükür eşim irtibatı kesmemizi sagladıMuhtemelen saygılısınız onlara karşı onlar da bu saygınızı sesi çıkmıyor gibi algılayıp eziyet çektirmişler. Saygılı olmakla pasif olmak arasında ince bir çizgi var, ona mesafe deniyor. Ne yaparlarsa yapsınlar elinizden geldiğince özelinizi yansıtmayarak, belli bir mesafeyi koruyarak bunu minimuma indirirsiniz. Küçük elti inanın ciddiye alınacak bir tipleme değil bende daha çok acıma hissi uyandırdı. Ne kadar kompleksi varsa bunu üstünlük olarak yüzeye çıkartmaya, eksikliklerini bastırmaya çalışıyor. Yani ya ironik konuşun ya da görmezden gelin, bir insan için cidden yok sayılmak büyük eziyet oluyor.
Son 2 3 yıldır çok çok nadir kv ve görümcemle görüşüyorum şükür eşim irtibatı kesmemizi sagladı
Haklısınız ama eşim sakın laf verme bu kızın niyeti kavga çıkarmak geçen kızkardeşimle de böyle ugraşmış vs dedi ki haklı gibiHadsizzzzz hoştttt diyemedin mi bu yüzü nerden buluyo bak nasi gerildim yerimden doğruldum bi anda araya acilll mesafe koy saygısız ve ona de ki yaaaaa aynennnn bende kaynimin yaninda farklı bi kız düşündüm hep böyle daha doğal makyajı var olan güzelliğini ortaya çıkarmak için yapan bi kız ama kısmet işte canım ya deeeee
Az az koyuyorum geçen telefon etti kahvaltıya gel diye gitmedim sonra kendi geldi ama pek muhattap almadım bakalımE ne güzel, küçük eltiyle de mesafe koyun bitti gitti. :)
Oh ne guzel eşin gerçek yüzünü görmüş laf vermemek o sana söylediklerine cevap vermemek anlamına gelmez ama oldu istediği gibi konuşacak sende susacaksın yok öyle bi dünya laf verme had bildir saygı çerçevesinde tabiiHaklısınız ama eşim sakın laf verme bu kızın niyeti kavga çıkarmak geçen kızkardeşimle de böyle ugraşmış vs dedi ki haklı gibi
HaklısınızOh ne guzel eşin gerçek yüzünü görmüş laf vermemek o sana söylediklerine cevap vermemek anlamına gelmez ama oldu istediği gibi konuşacak sende susacaksın yok öyle bi dünya laf verme had bildir saygı çerçevesinde tabii
Kaynana gazı vermiş... amacına ulaşmış gibi.. O kızı da böyle sana yaptığı gibi doldurduysa demek ki ondan mesafeli size karşıSelam aleyküm arkadaşlar
En küçük eltim 21 yaşında
1,5 yıllık evli kv dem görümcem eşi vs önce ana okulu ögretmeni dediler kız böyle söylemiş ilk tanışmada sonra üniverste mezunu dediler hala da ısrarcılar en son görümcem 2 yıllık mezunmuş dedi ama bugunde kv dem sertifikası varmış dedi az çok sohbetlerim oluyor yani
Bi kere evlenmeden önce 5 6 yıl kuaförde çalıştım annemle çocuk baktık vs dedi ama bazen üniverste mezunuyum da diyor
Benim kafam karıştı mümkünmü ?
Benim diplomam olmasına ragmen liseyi bitirdiğime inanmamıştı bir sohbette beni hiç sevmedğini dolaylı olarak dile getirdi bi iki kerede
Bide hiç bir sorun kavga vs olmamasına ragmen bana tavırlı misal yaptıgım yemekleri eleştirir kiloma dolaylı olarak laf sokar eşimle ilişkimizi sorgular ben makyaj bilmiyormuşum o yüzden yapmıyormuşum vs vs o çok güzelmiş bense çökmüşüm yaşlanmışım tamam 21 yaşla aynı olamam ama çevrem vs kv görümce de dahil güzel bulurlar
Ne bileyim bu kızın herşeyi tavrı bakışı sahte gibi ilk tanıdıgım da da böyle hissetmiştim ama kardeşim gibi destek oldum ilk başlarda ama daha ilk zamanlardan set ördü aramıza anlayamadım neyse kafama takıldı bu durum kardeşim 21 yaşında 3. sınıfı okuyor bu sene üniverstede nasıl oluyor ki ?
Cahille yola gidilmez Boşver in hiç muhatap olmayın. Yakında size yaptıklarımı herkese yapar dışlanır.Selam aleyküm arkadaşlar
En küçük eltim 21 yaşında
1,5 yıllık evli kv dem görümcem eşi vs önce ana okulu ögretmeni dediler kız böyle söylemiş ilk tanışmada sonra üniverste mezunu dediler hala da ısrarcılar en son görümcem 2 yıllık mezunmuş dedi ama bugunde kv dem sertifikası varmış dedi az çok sohbetlerim oluyor yani
Bi kere evlenmeden önce 5 6 yıl kuaförde çalıştım annemle çocuk baktık vs dedi ama bazen üniverste mezunuyum da diyor
Benim kafam karıştı mümkünmü ?
Benim diplomam olmasına ragmen liseyi bitirdiğime inanmamıştı bir sohbette beni hiç sevmedğini dolaylı olarak dile getirdi bi iki kerede
Bide hiç bir sorun kavga vs olmamasına ragmen bana tavırlı misal yaptıgım yemekleri eleştirir kiloma dolaylı olarak laf sokar eşimle ilişkimizi sorgular ben makyaj bilmiyormuşum o yüzden yapmıyormuşum vs vs o çok güzelmiş bense çökmüşüm yaşlanmışım tamam 21 yaşla aynı olamam ama çevrem vs kv görümce de dahil güzel bulurlar
Ne bileyim bu kızın herşeyi tavrı bakışı sahte gibi ilk tanıdıgım da da böyle hissetmiştim ama kardeşim gibi destek oldum ilk başlarda ama daha ilk zamanlardan set ördü aramıza anlayamadım neyse kafama takıldı bu durum kardeşim 21 yaşında 3. sınıfı okuyor bu sene üniverstede nasıl oluyor ki ?
Boşver sen onu takarsan yipranirsin ha eltim soleymis boleymisİlgilendirmiyor zaten ilgilendirse onun bana sordugu gibi bende ona ilk tanışmada ne mezunusun diye sorardım 1.5 yıl içinde ve nişanlılık döneminde dahi sormadım
Iyi de onlar ogretmen degil ki. Yardimci ablalar oluyor ya iste onlar cocuk gelisimi mezunlari. Çoğu da ben ogretmenim diye geziyor ama degiller.Kızlar az önce facede geziniyordum eltim egitim durumunu değiştirdi ............. lisesi çocuk gelişimi mezunu yaptı kızın hakkına girdim gece gece sahidrn ana okulu ögretmenliği yapmış çok üzüldüm kalbimi bozdugum içinMune abla konumu kapatırmısın
2 yıllık mezun olmuşta ne olmuş duyanda lisans mezunu kadrolu öğretmen sanır.Kesinlikle cevap vermiyorum hatta duymamış gibi yapıyorum bu akşam kv bizdeydi eşim kaynımı ve eltimi sordu sonra kv konuyu buraya getirdi eşimde nasıl iki yıllık mezun olur yaş tutmuyor dedi uzadı gitti konu
Meslek lisesi çocuk gelişimi mezunları anaokulu öğretmeniyim diye atıp tutamaz.O ancak asıl sınıf öğretmeninin yanında yardımcı abla olabilir.Kızlar az önce facede geziniyordum eltim egitim durumunu değiştirdi ............. lisesi çocuk gelişimi mezunu yaptı kızın hakkına girdim gece gece sahidrn ana okulu ögretmenliği yapmış çok üzüldüm kalbimi bozdugum içinMune abla konumu kapatırmısın
Yani kendi kardeşim şuanda 21 yaşında aynı yıl dogumlular aralarında 1 ay var 3. Sınıf ögrencisi eltimse evde yani nasıl 2 yıllık mezun oluyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?