- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Hepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyorEv misafir ağırlamak için uygun değil, tadilat var diyiverin
Aynen öyle. Ergen kafa anlamıyor. Ergene kırmadan nasıl anlatılır. Sınavı kazanmış olsa yine bir derecede. Böyle anne babaya rest çekip, zaten zor geçiniyorlar, işsiz güçsüz ayru bir ev açma ısrarı beni iyice sinir ediyor.Orasının sizin eviniz olmadığını, ev sahibine bunu teklif bile edemeyeceğini söylesin eşiniz.
Muallak cevap vermesin, aslında cevabı muallak değil ama ergen kafa anlamayacak belli.
Direkt başka alternatif bul, ev sahipleri misafir ağırlamak için uygun değil diyin gitsin, kırılırsa kırılsın, müsait değil dedikten sonra ne zaman olur falan..ne gerek var çocuk olduğu için anlamamıştır belkide ama bir de arkadaşıyla,kendi zaten yabancıBen, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.
Ben de aynısını söyledim. Yok dediler. Dövmeci dükkanı açacaklarmış. Tecrübe yok. Çizim yeteneği yok. Sermaye yok.Sizin oralarda manitası mı var nedir?
Biz kendimize zar zor yatacak yer ayarladık. Çekyatları falan birleştirdik. Anamın ayaklar davul gibi şiş. 2 dk ayakta zor duruyor. Ve bu insanlar bu durumları biliyorDirekt başka alternatif bul, ev sahipleri misafir ağırlamak için uygun değil diyin gitsin, kırılırsa kırılsın, müsait değil dedikten sonra ne zaman olur falan..ne gerek var çocuk olduğu için anlamamıştır belkide ama bir de arkadaşıyla,kendi zaten yabancı
Aklıma yaşlı insanların yanına yerleşip başlarına bir şey getiren genç adamlar geldiHepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Peki eşiniz neden bunu bu şekilde ifade edemiyor?Biz kendimize zar zor yatacak yer ayarladık. Çekyatları falan birleştirdik. Anamın ayaklar davul gibi şiş. 2 dk ayakta zor duruyor. Ve bu insanlar bu durumları biliyor
Vardır bir bit yeniği. Ergen çığırması bu, hormon kokuyor. Hiç kafama takmaz, dehletirdim eşime. Kapıya dayanacak hali yokBen de aynısını söyledim. Yok dediler. Dövmeci dükkanı açacaklarmış. Tecrübe yok. Çizim yeteneği yok. Sermaye yok.
Biz de evdeyiz Allahtan.Aklıma yaşlı insanların yanına yerleşip başlarına bir şey getiren genç adamlar geldi
Arada abimin hatrı olmasa diye başlıyor cümleleriPeki eşiniz neden bunu bu şekilde ifade edemiyor?
Lafı dolandırmaya gerek yok ki ev müsait değil diye.
Ayıp oğlum öyle şey mi olur desin dümdüz.
Bana mesaj atan, soran yok ki. Hep eşimi arıyorlar. Benim telefonumda numaraları bile yok. Benimki de onlarda yok. Bana soran olsa, ben söylerim aslında dümdüzAçık açık yazın 'annemin evi minicik, o zor sığıyor. Kabul edemez' diye. Otuz aydır size hayırlı olsun bebeğiniz telefonu acmayan insanlara ne kibarligi
Evin yolunu dahi bilmesin bu çöreklenir ailenizin başına allah korusun belli normal değil.Aynen öyle. Ergen kafa anlamıyor. Ergene kırmadan nasıl anlatılır. Sınavı kazanmış olsa yine bir derecede. Böyle anne babaya rest çekip, zaten zor geçiniyorlar, işsiz güçsüz ayru bir ev açma ısrarı beni iyice sinir ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?