Müsait olmadığımızı daha nasıl anlatabiliriz

Ebeveyn imzası nedir? Orası yurt vs mi? Evse 1500 tl ye ev mi olur? İmza kefillik için olmasın?

Ebeveyn imzası nedir? Orası yurt vs mi? Evse 1500 tl ye ev mi olur? İmza kefillik için olmasın?
Öğrenciler fatura kilitleyip basıp gittiği için ebeveyn görmeden kiraya vermeyen ev sahipleri var.

1500 TL ye izbe bir yerde 1+1 ev bulmuş olabilirler ama yurt imkansıza yakın. 4 kişilik odalar bile 2000den kapı açıyor kişi başı.

Ben de öyle düşünüyorum. Büyük ihtimalle 1+1 kötü bir ev buldular. Ev sahipleri de kendilerini garantiye almak istiyor haklı olarak

En son ev tutmuşlardı. 1500 kira, 1500 depozito. Ev sahibi sözleşme getirmiş. Kefil istemiş. Eşimi aradı. Sen imza atar mısın diye. O ara biz şehirdışına çıkmıştık. Ev sahibi saat 17.00 ye kadar demiş. En son evi görmek istemişler, ev sahibi göstermemiş. Önce sözleşme falan demiş. Bunlardan vazgeçmişler. Dolandırıcı diye. Biraz araştırdım. Eskişehir de bu aralar bu tarz dolandırıcılık çokmuş

Artık ayak bastılar oraya ucu sizede dokunacak. Şimdi evsizde kaldılar

Artık ayak bastılar oraya ucu sizede dokunacak. Şimdi evsizde kaldılar
Hiç görüşmedik. Çarşamba akşamı dönmüşler. Üniversite kaydı yaptıran arkadaşı yurtta kalmaya karar vermiş. Eşimin yeğeni de hayalkırıklığı yaşayarak geri dönmüş. Birkaç yere iş de sormuş. Ama umduğu gibi olmamış.

Konu sahibi aldığı tepkilerden yalan yazıyor. Yalan söyleyenler detay çok verir şimdiye kadar yorumlara sinirlenmesi lazımdı hemen ev tuttular deyince hikaye yazıyor araştırıp. İlgi budalası hasta birisin

Konu sahibi aldığı tepkilerden yalan yazıyor. Yalan söyleyenler detay çok verir şimdiye kadar yorumlara sinirlenmesi lazımdı hemen ev tuttular deyince hikaye yazıyor araştırıp. İlgi budalası hasta birisin
Siz gerçekten iyi misiniz?Hemen ev tuttular yazmadım. 2 gece günlük kiralık bir evde kaldılar dedim. Üniversiteyi kazanan çocuk kaydını yaptırmış. Daha sonra 1500 tl ye bir yerden ev bulmuşlar.S.... com da kendini Emlakçı olarak tanıtan biriymiş. Adamla buluşmuşlar. Sözleşme getirmiş. Gerisi yukarıda yazdığım gibi. Pazartesi sabah gelip çarşamba akşamı dönmüşler. Mümkün olduğunca bahane uydurduk. Hiç görüşmedik. Burdaki insanlar hiç açık kapı bırakmayın dediler. Aynen öyle yaptık. Ev işi de biraz tesadüf oldu. Adamın evi göstermeden sözleşme imzalatmaya kalkması. Üniversiteyi kazanan çocuk yurtta kalmaya karar vermiş. Eşimin yeğeni de büyük ihtimalle kızgın ve kırgın bir şekilde şimdilik Eskişehir hayalini ertelemiş. Hayalleri olan bir insan için böyle bir hayalkırıklığına üzüldüm. Keşke elimizden birşey gelseydi ama mantıklı hiçbir yeri yoktu. Ayrıca sanal alemde neden sinirleneyim. Tanımadığım, karakterini, hayat görüşünü bilmedim insanlar. Klavyede yazı yazmak çok kolay.Yazılan hiçbir şey için duygularımın olumlu yada olumsuz etkilenmesine müsaade etmem

Sürekli arayan sizde kalsın diye telefonlar edilen bir ortamda sessiz sedasız geri dönmeleri inandırıcı olmayan
Sanıyorum anladılar bizim gönüllü olmadığımızı. Diyorum ya hiç görüşmedik. Eşim hiç aramadı ne yaptınız diye. Ararsam fırsat yaratmış olurum dedi. Belki umduğu gibi çıkmadı. Onun kafasında daha farklı olay sıralaması vardı. Biz de kalacak, ev iş arama için biz yardımcı olacaktık. İnanın bilmiyorum. Ev için kefil olacaktık. Depozito, Emlakçı ücreti büyük ihtimalle yanlarında yoktu. Eşimin yardımcı olmasını umuyordu belki. Çarşamba akşamı dönmüşler. Onlar dönüyoruz diye de aramadılar.Eşim abisinden öğrendi.

Ayy yok ya ev müsait bile olsa ne alaka.Açık açık söyleyin.Kabul edemeyiz diye kusura bakmasın kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…