Ben, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.