- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Aynen biraz önce yeğeni aradı. Biz geldik, ev tuttuk, iş arıyoruz dedi. Müsait olursak görüşürüz dedik. Olay kapandı sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasina esen nasil dovmeci olacakBen de aynısını söyledim. Yok dediler. Dövmeci dükkanı açacaklarmış. Tecrübe yok. Çizim yeteneği yok. Sermaye yok.
Hahahah bebek arabasi olayina cok guldum, dogru degildir benceKonu nerede sacmalasacak diye takipteydim, yine yaniltmadiniz. Bu kadar hakliyken ve onlarca argumana ragmen net bir sekilde refuze etmeyip kacak dovusme yolunu secmissiniz.
Esiniz mi kendisine, siz mi kendinize benzettiniz bilemem. Gerci uyumuyor diye bebege kosu bandı alip bebek arabasiyla uzerinde uyutmaya calismaniz tum zamanlarin 1 numarasidir.![]()
Konu nerede sacmalasacak diye takipteydim, yine yaniltmadiniz. Bu kadar hakliyken ve onlarca argumana ragmen net bir sekilde refuze etmeyip kacak dovusme yolunu secmissiniz.
Esiniz mi kendisine, siz mi kendinize benzettiniz bilemem. Gerci uyumuyor diye bebege kosu bandı alip bebek arabasiyla uzerinde uyutmaya calismaniz tum zamanlarin 1 numarasidir.![]()
Issız güçsüz öğrenci bile olmayan iki ergene sözleşme imzalayıp evini vermiş evsahibi he mi? Günlük kiralık bı yerdir tuttuk dedikleri yer. En fazla 3 gün yeter paraları. Ev işi hala çözülmüş değil bence. İş bulma kısmı da allaha emanet...hadi hayırlısıAynen biraz önce yeğeni aradı. Biz geldik, ev tuttuk, iş arıyoruz dedi. Müsait olursak görüşürüz dedik. Olay kapandı sanıyorum
Şu piyasada 12 saatten kısa süre içinde evleri gezip işsiz güçsüz halleriyle birini tuttularsa bu şansa bir piyango bileti yakışır.Aynen biraz önce yeğeni aradı. Biz geldik, ev tuttuk, iş arıyoruz dedi. Müsait olursak görüşürüz dedik. Olay kapandı sanıyorum
Gelir gelmez bulmaları, yerleşmeleri ve iş aramaya çıkmaları da tam mucize.Issız güçsüz öğrenci bile olmayan iki ergene sözleşme imzalayıp evini vermiş evsahibi he mi? Günlük kiralık bı yerdir tuttuk dedikleri yer. En fazla 3 gün yeter paraları. Ev işi hala çözülmüş değil bence. İş bulma kısmı da allaha emanet...hadi hayırlısı
aynen insanlarin yuzlerine tatli konusup arkalarindan burada salliyorlar en nrfret ettigim insan tipiisguzarlik yapican madem niye burada konu aciyosun yalan soylemek insanlara daha kolay geliyor herhalde iki dakika dik durup dogruyu soyleyemeyip kacak dovus secen insanlar midemi bulandiriyor benim ya.
Babamın arkadaşının kızı kazandı ben de haldır haldır apart araştırıyorum onlar gelmeden seçenekleri azaltayım diye. Valla tebrik edelim kendilerini ben hala içime sinen bir yer bulamadım.Tüm konuların o kadar tuhaf bağlanıyor ki. Bana tepki çekmemek için biraz uyduruyorsun gibi geliyor. Ben de Eskişehir’de yaşıyorum.!Üniversite caddesine yakın bir konumda oturuyorum. Şu an o kadar çok kiralık daire yok bir çünkü tercihler açıklandı zaren talep çok. İkincisi 1 oda 1 salonlar şu an ortalama 1.500den gidiyor. O da minimumu. Daha bunun bir kira da depozitosu var. 3000 eder yarı yarıya desen Asgari ücretli adam 1500 TL verdi kazanamayan çocuğuna ev tuttu yani. Hepsini geçtim hangi emlakçıymış o iki işsiz güçsüze yanlarında annesi babası yada kefili yokken ev tutacak. Aparatlar da yıllık 30-40 bin bandında gidiyor en ucuzu. O da taksitle aylık 4 bin ediyor. Nereye verecekler bu paraları
Öğrenci ev kiralarken hele çift kat dikkat ederler emlakçılar. Ya annesi babası yanında olsun kefil olsun isterler. Mümkünsüz yani dediği. İki adam gelecek biri okullu biri okulsuz, yanlarında kefil yok bir şey yok he tamam buydun anahtar dediler yani.Babamın arkadaşının kızı kazandı ben de haldır haldır apart araştırıyorum onlar gelmeden seçenekleri azaltayım diye. Valla tebrik edelim kendilerini ben hala içime sinen bir yer bulamadım.
Ayni durumun bi farklisindayim suan gercekten cok zor ne kadar yuzsuz dusuncesiz insanlar var bence direk her yerden engelleyin zaten hayatinizda cokta bi onemi yokmus zira size 1 gunlugune bile gelip kalsa yuz bulup surekli gelecektir bence muhabbeti kesmelisinizBen, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.
Konunun başında yazmıştım. Günlük kiralık ev diye.Yani annemlerde kalmaları yerine günlük ev kiralayan birinin numarasını bulup göndermiştik. Şu anda üç beş gün için tutmuşlar. Geceliği kişi başı 100 tl denIssız güçsüz öğrenci bile olmayan iki ergene sözleşme imzalayıp evini vermiş evsahibi he mi? Günlük kiralık bı yerdir tuttuk dedikleri yer. En fazla 3 gün yeter paraları. Ev işi hala çözülmüş değil bence. İş bulma kısmı da allaha emanet...hadi hayırlısı
Şu anda günlük kişi başı 100 tl ye tutmuşlar. Babası 1000 tl gönderirim demiş, dedesi de 1000 tl göndeecekmiş. İkisi de iş bulacakmış. Ben 2 ay süre veriyorum. 2 ay sonunda geri dönerTüm konuların o kadar tuhaf bağlanıyor ki. Bana tepki çekmemek için biraz uyduruyorsun gibi geliyor. Ben de Eskişehir’de yaşıyorum.!Üniversite caddesine yakın bir konumda oturuyorum. Şu an o kadar çok kiralık daire yok bir çünkü tercihler açıklandı zaren talep çok. İkincisi 1 oda 1 salonlar şu an ortalama 1.500den gidiyor. O da minimumu. Daha bunun bir kira da depozitosu var. 3000 eder yarı yarıya desen Asgari ücretli adam 1500 TL verdi kazanamayan çocuğuna ev tuttu yani. Hepsini geçtim hangi emlakçıymış o iki işsiz güçsüze yanlarında annesi babası yada kefili yokken ev tutacak. Aparatlar da yıllık 30-40 bin bandında gidiyor en ucuzu. O da taksitle aylık 4 bin ediyor. Nereye verecekler bu paraları
Konunun başında yazmıştım. Günlük kiralık ev numarası gönderdik diye. Günlüğü kişi başı 100 tl den üç beş günlüğüne tutmuşlar. O arada ev ve iş bakacaklarmışÖğrenci ev kiralarken hele çift kat dikkat ederler emlakçılar. Ya annesi babası yanında olsun kefil olsun isterler. Mümkünsüz yani dediği. İki adam gelecek biri okullu biri okulsuz, yanlarında kefil yok bir şey yok he tamam buydun anahtar dediler yani.
Annesinin babasının başına bela edecek çünkü çocukları. Kendi evi mi orası. Belki kadının evini soyacaklar belki siddet uygulayacaklar belki daha beteri olacak. Sizin yorumunuz cok alakalı gerçektenne alaka anlayamadım. neden yorum sahıbı anne babasını zor durumda bıraksınki. alakasız bir yorum olmuş. şunu unutmayın fazla tevazu suistimali doğurur. günlerdir burada konuşulan konunun tek bir mantıklı yolu vardı. ama nedense eşiniz ve siz en zor ve mantıksız yolu seçtiniz. annem babam bu duruma uygun bakmıyor deyip geçecektiniz. şimdi siz sanıyormusunuz ki bu iş daha burda biter. o çocuk artık oraya geliyor. kendi anne babası da baksın başının caresine demiş. bakamadığında ilk aradıkları siz olacaksınız. bir de diyorsunuz ki gayet politik hallettik. o yuzden mi telefonlarınızı kapatmayı düşünüyorsunuz :))))))