Müsait olmadığımızı daha nasıl anlatabiliriz

Bir arkadaşım ünide starbucks ilk meşhur olduğunda starbucks bardaklarına ücretli çizim yapıyordu. Ücretsiz başladı talep çoğalınca ücretliye çevirdi. Sonra suni deri üzerinde dövme makinasıyla denemeler yaptı. Bunu arada okulda da yaptı ki pratik yaptığı gözüksün. Yakın arkadaşlarına yapmaya başladı sonra da adını duyurdu.
Ve her sövmeci der resim yapmaktan çok farklıdır dövme yapmak diye. Çizim yeteneğinden de ayrı bir olay.
Yetenek+sermaye+ismini pratik+ ismini duyurma+ başta müşteri olacak bir çevre lazım. Tutturamayacağı çok bariz. Eşiniz arkadaş gibi konulup işin olmayacağını da anlatmalı bence yoksa diğer yorumda atılan gibi dövmeler yapacak.
Konuya gelecek olursam eşinizin ama denmeyecek cevaplar vermesi lazım. Net ve direkt cevaplar. Yoksa anlamaz yani tutturur da tutturur

Şimdilik yok. Bugün aramadılar. Yani henüz aramadılar. Eşim, abimi arayacağım dedi. Ama ne zaman bilmiyorum

Neden bahane üretiyorsunuz ki. Açıkça doğruyu söyleyin. Ne münasebet yahu
Adamların sizinle bi bağı yok ki işleri düşünce yazmışlar. Siz niye ayıbı düşünüyorsunuz. Açıkça burası olmaz ailem yaşlı sorumluluk alamaz iş bulunca ev bulunca gelsin diyip kestirip atın zaten olmayan bir iletişimde ilişkide ayıp olmaz

Hiç görüşmüyorsunuz, hatta tanımıyorsunuz bile. Ve sizde değil, annenizde kalacak. Ne alaka yahu, o kadar saçma ki, insan bundan daha saçma bir şey olamaz herhalde diyor. İki yıldır çocuğunuz için bir kere hayırlı olsun dememişler aile olarak, ne yüzle arıyorlar hayret bir şey.

Hepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
O derece hadsizse terslesenizde kötü etkilenmez muhtemelen bu, ev müsait değil, istiyorsan gel otelde öğretmen evindee va kal, diyin ve ilgilenmeyin bence. İnsanaları hiç, yoktanndarlayan, insanlara çok, kızıyorum

Tövbeler olsun.
Ya ne alaka ?
Düşünüyorum.
Eşimin yeğeni benim annemlerde kalmak istese höst derim.
Ay aşırı saçma teklif edilmesi bile aşırı saçma ya :))
Hiç umursamam annem babam yaşlı bile demem ya.
Hayır dikkate bile almam.
Niye eşiniz aciklama gereği duyuyor ki ?
Siz delirdiniz sanırım desin geçsin.

İ
Ben, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.
İnsan abisinin kayınvalidesinde kalmak ister mi ya. Fazla el. Bence topu ailenize atın. Evde yer olmadığı için annem kabul etmiyor o istemiyor gibi.

Onlardan ses çıkmadı. Yarın ararlar diye düşünüyoruz. Şöyle karar verdik. Gelsinler terminalden alırız, karınları açsa doyururuz,1+1 günlük kiralık dairelerin olduğu çarşı, üniversite oraya yakın yerler var. Geceliği 100 tl. Hatta bende var numaraları. Oraya götürürüz. İsterlerse bir ay kalsınlar. Bizden bu kadar diyeceğiz

Onlardan ses çıkmadı. Yarın ararlar diye düşünüyoruz. Şöyle karar verdik. Gelsinler terminalden alırız, karınları açsa doyururuz,1+1 günlük kiralık dairelerin olduğu çarşı, üniversite oraya yakın yerler var. Geceliği 100 tl. Hatta bende var numaraları. Oraya götürürüz. İsterlerse bir ay kalsınlar. Bizden bu kadar diyeceğiz
Gelin buraya biz alırız ederiz falan da demeyin bence. Burda kalamam param yok virt zırt deyip sizin basınıza ekşirler bence. Ya da parasını size ödetirler her ay bu da kotu bi seçenek

Ben, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.
Direk anne ve babanızın yaşlı olduğunu,evinizin de müsait olmadığını söyleyin kırılıp gucenirlerse de kendileri bilir. Diğer konu ise daha bir absürt gerçekten çocuğun amcası size hayırlı olsun demedi mi tebrige gelmediler mi çocuk için.Aranizda sizin bilmediğiniz bir sorun mu var acaba

Tövbeler olsun.
Ya ne alaka ?
Düşünüyorum.
Eşimin yeğeni benim annemlerde kalmak istese höst derim.
Ay aşırı saçma teklif edilmesi bile aşırı saçma ya :))
Hiç umursamam annem babam yaşlı bile demem ya.
Hayır dikkate bile almam.
Niye eşiniz aciklama gereği duyuyor ki ?
Siz delirdiniz sanırım desin geçsin.
Kesinlikle ben de aynısını düşündüm kayınbiraderimin çocuğu ve benim annemler🤨Kv'nin bile yılda bir kez belki bir araya geldiği dünüründe dıdısının dıdısı ne iş?

Hıc bı zamN deyın oyle yuzsuzluge boyle cevap

Back
X