- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.897
- 158
- Konu Sahibi Anjina Pectoris
-
Konuşmanın sonunu "senin paran benim param mı var" diyerek bitirince nedense aklıma o kendi parasını savurmaya devam edecekmiş de senin kazandığınla ev geçindirecekmişsiniz gb geldi.
Ortada planlanan bir düğün varsa düğüne kadar bırak gönlünce harcasın gb birşey olamaz bence. Ee o gönlünce harcasın sen gönlünce harca düğün neyle olacak? Bence bunun oluru düğünden önce bir düzeni tutturmaya çalışmak. Sonradan "ee ben böyleyim bilerek evlendin" geyiği yapmasın
Boyle bir insana guvenip evlenemem. Parayi dibine kadar harcayip bitirmek bana hep ters gelmistir. Bunun acil ihtiyaci var, hastaligi var, carti curtu var.
Sen calisiyor musun?
Tutumlu olmayı bir şekilde öğretin , evlenince sıkıntı yaşarsınız. Benim eşim de öyle ve biz totomuzu doğrultamıyoruzzzMerhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşıldığı üzere nişanlım fazla para harcayan bir insan. Bugün eline para geçse yarını düşünmez. Şimdi diyeceksiniz ki sanane adam çalışıyor, istediği gibi harcasın. Fakat şöyle bir durum var biz yaza Allah nasip ederse düğün yapmayı düşünüyoruz. Elimizde çok bir birikimimiz yok. Ve ailelerden destek almadan yapacağız. Kendisi eli açık biri sadece kendisine değil bana karşı da parasını asla sakınmaz.
Her neyse, yine bir mesele oldu ve ben uygun bir dille düğün yapacağımızı ve paraya ihtiyacımız olacağını, biraz daha az harcama yaparak birikim yapmamızı, sorumluluklarımızın olduğunu söylemeye çalıştım. Bunu yaparken biraz fazla konuşmuş olmalıyım ki bana şaka yollu cırcır etme dedi güldü. Bende düşündüm , o kadar çalışıyor gönlünce harcasın. Sonra ona dedim; kendi paran, istediğin şekilde harca ben karışmıyorum. Senin paran benim param mı var deyip tavır yaptı. Şimdi ben bu adamla napiyim yahu?
Asıl konu biz evlendiğimizde sorumsuz bir insan mı olur? Böyle devam ederse afedersiniz de biz totomuzu nasıl doğrulturuz?
Acaba ben mi abartıyorum karışmasam mı ? Bi akıl verin bacılar..
Müsrüf; Sünepe, kötü giyimli, pasaklı
Müsrif; Savurgan
Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşıldığı üzere nişanlım fazla para harcayan bir insan. Bugün eline para geçse yarını düşünmez. Şimdi diyeceksiniz ki sanane adam çalışıyor, istediği gibi harcasın. Fakat şöyle bir durum var biz yaza Allah nasip ederse düğün yapmayı düşünüyoruz. Elimizde çok bir birikimimiz yok. Ve ailelerden destek almadan yapacağız. Kendisi eli açık biri sadece kendisine değil bana karşı da parasını asla sakınmaz.
Her neyse, yine bir mesele oldu ve ben uygun bir dille düğün yapacağımızı ve paraya ihtiyacımız olacağını, biraz daha az harcama yaparak birikim yapmamızı, sorumluluklarımızın olduğunu söylemeye çalıştım. Bunu yaparken biraz fazla konuşmuş olmalıyım ki bana şaka yollu cırcır etme dedi güldü. Bende düşündüm , o kadar çalışıyor gönlünce harcasın. Sonra ona dedim; kendi paran, istediğin şekilde harca ben karışmıyorum. Senin paran benim param mı var deyip tavır yaptı. Şimdi ben bu adamla napiyim yahu?
Asıl konu biz evlendiğimizde sorumsuz bir insan mı olur? Böyle devam ederse afedersiniz de biz totomuzu nasıl doğrulturuz?
Acaba ben mi abartıyorum karışmasam mı ? Bi akıl verin bacılar..
Rica ederim. 7 Numara hakkında bilgim yok sadece bu konuda takıntılıyım biraz.7 numara da bir replikti. O yüzden o şekilde kullandım sayın tdk hanım efendi :) yinede arasındaki farkı bilmiyordum teşekkür ederim :))
Rica ederim. 7 Numara hakkında bilgim yok sadece bu konuda takıntılıyım biraz.
Bilgilendirme amaçlı yazdım, kötü niyet yoktu
Cırcır etmenereye harcıyor bu önemli
Tutumlu olmayı bir şekilde öğretin , evlenince sıkıntı yaşarsınız. Benim eşim de öyle ve biz totomuzu doğrultamıyoruzzz
Yazın düğününüz varsa şimdiden esyaları alın.o ödemeye baslasın hem ödemiş olursunuz.
Garanti evinize kuruldugu günden itibaren baslıyor.benim düğünüm mayısta herseyi aldık yavas yavas ödüyoruz.garantileri eve gelince baslayacak sekilde anlastıkBende böyle diyordum ama eşyaların garanti süresinden gidecek erken alırsak diye düşündüm.
Garanti evinize kuruldugu günden itibaren baslıyor.benim düğünüm mayısta herseyi aldık yavas yavas ödüyoruz.garantileri eve gelince baslayacak sekilde anlastık
Yoo yanlış anlamayın, kötü niyetli olduğunuzu hiç düşünmedim bile. Bende şaka amaçlı yazdım sizde alınmayın :)
Tabiki de. Her zaman tartışmıyoruz ama çok büyük bir problem. Bir de bebeğimiz var.Bu yüzden tartışmalarınız oluyor mu peki ? Yani büyümeye müsait bir problem mi
Neye harcıyor? Kenarda düğün yapacak kadar yeterli bir paranız yoksa düğün tarihi nasıl kararlaştırılır aklım almıyor doğrusu. Ben önce bunu sorgulardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?