- 7 Kasım 2016
- 237
- 454
- 53
- Konu Sahibi Anjina Pectoris
-
Şimdiden tutumlu olmayı öğrensin , artık ekmek aslanın ağzında değil taaaa kuyruğunda .
Bende tam bu düşüncedeyim. Zor kazanılıyor. Ama maddiyatçı olduğumu düşünmesin diye artık üzerine de gidemiyorum.
Bence karışma.. evlenince düzelir. Ben de bekarken kuruş atmazdım kenara yer içer gezerdim , aldığımın fiyatına bile bakmazdım. Eşim nişanlı iken müdahale etmeye kalksa canım sıkılırdı. Keza düğünden sonra herşeyi kredi ile yaptığımız için ister istemez kısıldı harcamalarım. Varken harcayıp yokken tutumlu olabilir pekala...
Evlendikten sonra devam ederse uyarırsınız ama şimdi çok gereksiz...
Yaza evleneceksiniz inşallah , ev var ,eşyalar alınacak ,eksik gedik bitmez kolay kolay , bunun müsriflikle alakası yok ki ,bunlar düşünülmesi gereken şeyler .
Cimri insanın tam zıddı müsrif insan ikisi ile de hayat geçmez...
Nişanlınız böyle olmaya devam ederse çok kullanılır...
Yıllar sonra bir bakmışsınız elde avuçta hiçbir şey yok...
Siz plan yapın eve alınacaklar eşyalar vs. Siz kontrol edin başka yol düşünemedim...
Müsrüf değildir müsriftir o, müsrüf olsa duramazdın.
Muhtemelen evlendikten sonra da aynen devam edecek.
Neye harcıyor? Kenarda düğün yapacak kadar yeterli bir paranız yoksa düğün tarihi nasıl kararlaştırılır aklım almıyor doğrusu. Ben önce bunu sorgulardım.
şimdi istediği kadar harcasın nasılsa evlenince öyle bir lüksü olamayacak
Dayım seninkinden, harcar eder ay sonuna para yetişmez ondan bundan borç ister ki esi de çalışıyor yani. Müsrif insan biraz zor düzelir
Bu tipler malesef düzelmiyor. Kendi eşimden biliyorum. 11 yıllık evliyi hala aynı. Tek benim zorlamamlada olmuyor malesef. Canı istediğini istediği an yapar sadece kendine değil bana çocuklarına ve çevresindeki herkese karşıda aynı. Yedirir içirir gezdirir ama ay sonunu zor getirir. Malesef ben artık konuşmaktan bıktım. Düzeleceğide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?