Aaa hep yaparim
Biri beni takip eder ama ben onu etmem
Esimin akrabalarina yaparim genelde
E herhaldeboşuna yazmadım profilime o yazıyı diyon:))
Hiç muhabbetiniz yokken böyle davranması tuhaf olmuş.Belki sizin bilmediğiniz ama sizinle ilgili bişey olmuştur bi konu geçmiştir ondan size tavır almıştır.Kızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
İlk defa yüz yüze gelicez..
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Benden 5 yaş büyük kendisi. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)
Ya da tam tersi. Aile içinde sevdiklerinden bahsediyorlarsa sürekli hafif bi kıskançlık olmuş olabilir.çünkü sevgilimden önce ailesiyle tanışıyorduk diyor. Belli ki konu sahibini aileden görüyorlar. Bu bile yeterSoğuk bir tepki göstermesi hoş olmamakla beraber şu anda sizi "sizin istediğiniz dozajda" ciddiye almaması da hakkıdır. Şu anda kaç yıllık ilişkiniz olursa olsun hiç bir resmiyetiniz yok. Bir de bu işlerde ailenin yani onun eşinin bakış açısı da çok siner müstakbel eltine. Yani abisi sizi ciddiye almıyorsa o da almaz, bence bu duruma şüpheci de olsa bir de bu açıdan bakmanızı öneririm. Başka çetrefillikler de olabilir sizi aile içerisinde andıklarında.
Ya da tam tersi. Aile içinde sevdiklerinden bahsediyorlarsa sürekli hafif bi kıskançlık olmuş olabilir.çünkü sevgilimden önce ailesiyle tanışıyorduk diyor. Belli ki konu sahibini aileden görüyorlar. Bu bile yeter
Hiç birşey den bahsetme güzelce giyin hanım hanım otur ve gel Mevlüt te bir merhaba denir yemek dağıtılır işim var der yardım eder çıkarsın seni kıskanmış orda bir sürü müstakbel eşinin ailesinden kişi olacak o kızın oyununa gelip kavgacı konumuna düşme o gün senin gününKızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Ben ailemden ve yaşadığım Karadeniz kültüründen de bu şekilde gördüm. Bizde yaşça büyüklere "hizmet"değil "yardım" edilir. Bundan da kimse gocunmaz. Çok şükür elimiz ayağımız tutuyor, yaşlı insanlara yardım edince de hiç bir yerimiz eksilmez.ah siz kızlar,sevgiliyken erkek evinden çıkmazsınız evlenince kaçacak delik ararsınız.
evli olsanız bu mevlüt için, çalışan insanim kaynanam mevlüte çağırdı şimdi birde hizmet bekler ne yapsam da gitgmesem diye konu açardın.
sahi sen şimdi gidince bir de hizmet de edersin.
Ay evlenmeden kayınvalideler eltiler havada uçuşuyor bu ne yahu ayrıca seni kaale almayan kadına amma takmışsın enteresanKızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Valla okuyunca bunu dusunmustum.ne guzel dile getirdin.ellerine saglikah siz kızlar,sevgiliyken erkek evinden çıkmazsınız evlenince kaçacak delik ararsınız.
evli olsanız bu mevlüt için, çalışan insanim kaynanam mevlüte çağırdı şimdi birde hizmet bekler ne yapsam da gitgmesem diye konu açardın.
sahi sen şimdi gidince bir de hizmet de edersin.
iki erkek annesiyim,gelinlerim benim yarım kadar olsalar şükrederim.Ben ailemden ve yaşadığım Karadeniz kültüründen de bu şekilde gördüm. Bizde yaşça büyüklere "hizmet"değil "yardım" edilir. Bundan da kimse gocunmaz. Çok şükür elimiz ayağımız tutuyor, yaşlı insanlara yardım edince de hiç bir yerimiz eksilmez.
Sahi, siz kaynananıza gitmeyip, bide kaynana olduğunuzda, gelinim hiç gelmiyor diye kızı kötülersiniz..
kk da bu mihvalde binlerce konu var.tabii bu gelinleri de destekleyen binlerce yorumcu.Valla okuyunca bunu dusunmustum.ne guzel dile getirdin.ellerine saglik
Kızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Şimdiden yarış da başlamış ben daha çok görüşürüm en çok ben yakınım önce ben vardım en iyi gelin benimBana da kayınvalidem anlatmıştı babasının durumlarını. Ondan daha çok ailedeyim diyebilirim. Onlar nişanlıyken bile kayınvalidem benimle daha çok görüşürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?