Müstakbel eltim...

yorumlara sonradan baktımda ne kadar ıyı nıyetlı eltıymıiş hiç masum gelmedi bana
ı bana

Bana göre saygısız biri böyle tiplere gıcık olurum yılan gibi sen her adımı atarsın insan gibi davransırsın o rahat rahat düşüncesizce karşılık verir birde aptal yerine koyar. En iyisi hiç sallama selam ver geç otur. Ama baktın kv yanında sana ilgili alakalı sende çak lafı ins ta beni engellemişsin şekerim şurda da sana yazdım cvp bile vermedin hayırdır de direk yüzüne vur hiç kaçırma sonra birikir birikir daha kötü olursun. Şakayla karışık güzel güzel dizdir lafları. Ama baktın o da sana pas vermiyor bir havalarda o zaman yomuş gibi davran

Merhaba demet'cim ben 3bucuk senelik evliyim benim ablam eltimin oturdugu binaya tasinda 2013de bende gidip geldikce eltim beni gözüne kestirmiş tabi kaynvalidem büyük kaynm flan demis erhana birini bul buda bni görünce ablama demis tanistiraallm bunlari neyse tanıştık o günden buyana surekli benle atışıp küsüyo neyse bu 2016da 2ci cccuga hmile kaldi kalktı bana dediki herkes senden beklerken benden oldu byle bi laf olurmu ya bu arada ccugum yok gecen hic bisey yokken benle knusmama karari aldi bugnde grdum whatsaptn engellemis yapsın ama ona ippleri veren bendim her dedigine tm diyip geciyodum oda karslı sana tek tavsiyem cnm tavrını koy nerde ne yapcağını bil herseyini anlatma ben öyle yaptm smdi beni eziyolar 2eltimde allahm görsün bisey demiyorum kaynanam bile onlarn ne olduğunu biliyo bni haklı grüyo

Doğulu olarak şunu söyleyebilirim biraz dışardaki insanlara karşı soğukluk vardır nasıl diyim 8 kardeşiz herşey saygı çerçevesinde çok seviyoruz birbirimizi fakat canım cicim yoktur belliki kızda böyle kendinizi şuan için kıyaslamayın benim 3 eltim var 1 i senin dedigin gibi ben herkese diyorum eşim dahil sevmiyorum kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Kaldıki senin o mevlüde gitmen gerekir bizim kültürümüzde davete icabet etmek gerekir sadece eltinle degil bütün insanlarla arana mesafe koy emin ol böyle çok rahat

Cocuk gbi istek yolluyorsunuz o da size yollamayinca aliniyorsunuz. Bu ne simdi?
Yollamak zorunda degil.
Nisanli bile degilsiniz suan sadece gelin adayisiniz.
Seviyeli davraniyor belliki.
Hakli bence.
100puan verdim bayene.

Bu arada o mustakbel olmuyor siz oluyorsunuz.

Mustakbel: gelecek zamanda beklenen, olmasi beklenen anlamindadir.

O direk eltilige terfi etmis zaten evlenerek.
:)

Şubat geçti seneye şubatı diyosun 1 sene var daha sadece nişan aşamasına gelmenize
mevlütte falan işin yok bak kız kendini ağırdan satıyo sende ekleme yazma etme fazla üsteliyosun

tatlım ayları mı karıştırdın acaba, şubatta nişanlanıcam demişsin biz şu an marttayız yani bu senenin şubatı geçti sen kısmetse 2019 şubatında yani 1 sene sonra nişanlanacaksın bikaç ay sonra değil

Zaten evlenince görümce, elti, kayınvalide tayfasıyla yeterince muhattap olacaksınız. Daha sevgiliyken içli dışlı olmak bana saçma geliyor.

Sizde bi söz nişan yapın.
Bu elti siz henüz evli olmadığınız için sizi aileden biri gibi görmüyor.
Kendince daha nişanlı bile değil neden bu kadar ailenin içinde diye düşünüyor olabilir.

Senin hatan. Ne kadar sevsen de o insanları sanki seni ailelerine almak zorundalarmış da sana karşı cephe oluşmuş gibi tavır alamazsın. Adın evin erkek çocuğunun kız arkadaşı olduğu müddetçe bu böyle.

Kimse "BELKİ" ileride etlim olabilir diye sana iyi davranmak zorunda da değil, evine davet etmek zorunda da değil. Kadın belli ki kayınvalidesine ters birşey söylememek için tabi olur tanışalım dedi. Senin şimdi bunun için erken inşallah ileride bol bol konuşur tanışırız diyen kişi olman gerekirdi. Bu kadar aile içi ilişkilere müdahil olman ileride çok büyük problemler yaşamana sebep olacak eğer olursa...

Sevildiğin yere sık gidip gelme, muhabbetin kalkar, itibarın kalmaz demişler tavsiye ederim
Bu iş arada kalmaya gelirse her kv resmi gelini seçer seneye nişanı planlanan müstakbel gelini değil, şimdiden kredini bitirme, 9 sene flört üstüne evlenmiş olarak söylüyorum bunu, eltim benden tam 1 sene önce evlendi, görücü usulü oldu bakarsak eşimin ailesi de beni ondan 8 sene önce tanıdılar öyle böyle adım dillerindeydi, ama o resmi gelinleri oldu, ben sadece nikahlarına gittim ısrarlı davetleri üzerine, kına gecesine vs gitmeme annem izin vermedi ne alaka diye, nikahta tebrik ettim takılarını taktım sonra eşimle (o zamanki sevgilim) çıktık sinemaya gittik

gelipte merhaba hoşgeldiniz derse konuşursun
fazla da uzatmazsın bence sonuçta evin gelini o ve
o senle ilgilnenmek zorunda yani misafirlerle muhatap olmazsa sende
muhatap olmazsın olur biter bişey demene gerek yok.

siz neden evlenmıyorsunuz ,

çok muhatap olma tanış ve sohbet etmek için çaba sarfetme

Bence çok üstüne gitme artık. Belli ki ortada resmî bir sıfat olmadığı için seni takmıyormuş gibi davranıyor. O seninle konuşmadıkça sen de konuşma Mevlüt’te. Eğer konuşmazsa o suçlu olur. Hizmet Edeceğim diye kendini parçalama bırak o çalışsın mutfakta.

Hayır düğünlerine katılmadım.
Kayınvalide ve elti kavramlarını da olayları anlatmak kolay olsun diye kullanıyorum
Mevlütte yüz yüze geliceğimiz için nasıl davranacağımı bilemedim sadece
Selam ver gec bukadar... sen ne gelinlerisin nede eltisisin. Oda ayni şeyi düşünüyordur muhtemelen.... Hizmetide o yapain mevlütte. Ben zaten söz nişan dahi olmadan birbirlerinize gelip gitme olayınıda anlamış değilim cok sacma...

Muhtemelen evli olmadığınız için kaale almamış sizi, çiğ bir insan belli ki
Uzak durun ayrıca yerinizde olsam o mevlüte de gitmem, evlenmeden bu kadar samimiyet iyi bir şey değil
aynen öyle ortada birşey yok yok mevlüt yok elti... ne alaka... ben nişanlıyken kvdemin evine bukadar girip cıkmadım. Biraz ağir ol konu sahibi

Yazılmış çizilmiş. Ben de benzer şeyler yazcam belki ama yazmak istedim yine de. Öncelikle büyüklere saygı, yardım, hürmet farklı kavramlar sevgiliyken kayınvalideyle sevgi yumağı, pıtırcığı olmak farklı bir olay. Çok birliktelik tez ayrılık getirir derler ya keşke sevgili olduktan sonra çocuğun annesiyle olan ilişkinizi ona göre sürdürseydiniz. Umarım evlilikten sonra da böyle güzel devam eder ilişkiniz. Unutmayın siz şimdi o eve misafir olarak giriyorsunuz. Sevgilinizin annesi size göstermek istediklerini gösteriyor. Evlendikten sonra o evin adamı olacaksınız ve herşey sizin önünizde yaşanacak. Şöyle diyeyim en basitinden, ben sevgiliyken kayınvalidem benim önümde pijamalarla bile gezmezdi kadın şu an ben onlardayken veya onlar bendeyken bi anda odasından çıkıp banyoya donlu külotlu geçebiliyor. Eltiye gelecek olursak sizden 5 yaş büyük birine abla demek şart değil. Ben yeri geliyor 10 15 yaş büyüğe bile abla demiyorum. Çünkü abla lafı direkt hakimiyeti ona vermek gibi bir duruma sebep olabilir bazı hallerde. Sizinki de böyle bir durum bence. Hazır daha önce hiç yüzyüze gelmemişsiniz lütfen ilk tanıştığınızda burcu abla demeyin. Burcu deyin. Abla cıss unutmayın. Mevlütte de karşılaştığınızda yine unutmayın ki siz sevgilisiniz o gelin. Siz misafirsiniz o evin adamı bi yerde. Hizmette yardım edebilirsiniz tabi ki ama bence misafirliğe gidilen bir yerde hizmete yardım edilmez. Ben nasıl bana gelen misafirin hizmete karışmasına izin vermiyorsam gittiğim evde de hizmet etmem hizmet beklerim. (Haddimi ve sınırımı aşmadan, ev sahibi zaten gereğini yapar. Kastım ayaklarımı yıkamak, ev sahibini kırbaçlamak vb değil) o nedenle elinize bir iki tabak alıp içeri getirmek farklı eltiyle mutfakta çarpışmak, hayıııırrrr o çayı ben doldurcam tarzında hareketlerle boş bardaklara atlamak farklı birşey unutmayın. Sosyal medya konusuna gelince o konuda haklı olabilirsiniz. Siz incelik edip mesaj atmışsınız ama o cevap vermemiş. Aranızdaki fark burdan sonra ortaya çıkar eğer 13 yaşındaki ergenler gibi bunu bir olay haline getirirseniz hemen hemen aybı ayara düşersiniz. Yok bunu unursamadan ilk tamışmanızda "ben x memnun oldum tanıştığımıza" der geçerseniz sıfır ima, laf sokma ile farkınızı belli edersiniz. Mümkünse bu sosyal medya olayları yaşanmamış gibi bir düşünceyle yapın ilk tanışmayı, önyargısız halde. Zamanla eltinin gerçek niyetini zaten daha iyi anlarsınız.

Eltin benimkinin bir degisik versiyonu. Daha yakin zamanda acilmis bir konum var onunla ilgili. Sebepsiz yere soguk duruyorsa yuksek ihtimalle kiskaniliyorsun cunku aileye yeni giren her zaman bunu yasar maalesef. Bence mevluta gitme. Her ne kadar sevgilinin ailesini seviyor da olsan sevmek baska dvmli evlerine girip cikmak baska.

Orda tanıştırılınca, merhaba nasılsın de geç bence, o konuşmazsa sen de konuşma başka bir şey. Silmeler, engellemeler var ortada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…