ı banaguzel demiş senın için.oda guzelmı kıskanıyor barız bellı.bırde daha sevgılıyken aile içinde olman ve onun evlıyken senınle bu kadar ılgılı olmaları canını sıkabılır ılgıyı sadece kendısınde ıstıyor gıbı.buyuk eltı abla eltı olacak yanı.veyahut kız kardeş akraba falan varsa planlanmış bır şey varsada senı istemeyebılır.başıma geldı ordan bılıoyorum =)
Bana göre saygısız biri böyle tiplere gıcık olurum yılan gibi sen her adımı atarsın insan gibi davransırsın o rahat rahat düşüncesizce karşılık verir birde aptal yerine koyar. En iyisi hiç sallama selam ver geç otur. Ama baktın kv yanında sana ilgili alakalı sende çak lafı ins ta beni engellemişsin şekerim şurda da sana yazdım cvp bile vermedin hayırdır de direk yüzüne vur hiç kaçırma sonra birikir birikir daha kötü olursun. Şakayla karışık güzel güzel dizdir lafları. Ama baktın o da sana pas vermiyor bir havalarda o zaman yomuş gibi davranKızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
İlk defa yüz yüze gelicez..
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Benden 5 yaş büyük kendisi. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)
Merhaba demet'cim ben 3bucuk senelik evliyim benim ablam eltimin oturdugu binaya tasinda 2013de bende gidip geldikce eltim beni gözüne kestirmiş tabi kaynvalidem büyük kaynm flan demis erhana birini bul buda bni görünce ablama demis tanistiraallm bunlari neyse tanıştık o günden buyana surekli benle atışıp küsüyo neyse bu 2016da 2ci cccuga hmile kaldi kalktı bana dediki herkes senden beklerken benden oldu byle bi laf olurmu ya bu arada ccugum yok gecen hic bisey yokken benle knusmama karari aldi bugnde grdum whatsaptn engellemis yapsın ama ona ippleri veren bendim her dedigine tm diyip geciyodum oda karslı sana tek tavsiyem cnm tavrını koy nerde ne yapcağını bil herseyini anlatma ben öyle yaptm smdi beni eziyolar 2eltimde allahm görsün bisey demiyorum kaynanam bile onlarn ne olduğunu biliyo bni haklı grüyoKızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
İlk defa yüz yüze gelicez..
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Benden 5 yaş büyük kendisi. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)
Düğüne çağırdılar tabiki. Ben gidemedim babamdan dolayı. Bizimde nişanımız şubatta olucak kısmetse.
Olayları anlatmak kolay olsun diye kayınvalide ve elti kavramlarını kullandım, bunu anlayın lütfen yani :)
Hiç kendi kendine gelin güvey olucak birisi değilim zaten her şey ortada bence
Evet yaşım 23. Üniversitemi bitirdim, öğretmen oldum, çalışmaya başladım. Aradan 1 sene geçti ve bir kaç ay sonra da nişanlıcam bence normal ilerliyorum :) Takipten çıkarmam hoş olmasa bile, onun yaptıklarının yanında..
Selam ver gec bukadar... sen ne gelinlerisin nede eltisisin. Oda ayni şeyi düşünüyordur muhtemelen.... Hizmetide o yapain mevlütte. Ben zaten söz nişan dahi olmadan birbirlerinize gelip gitme olayınıda anlamış değilim cok sacma...Hayır düğünlerine katılmadım.
Kayınvalide ve elti kavramlarını da olayları anlatmak kolay olsun diye kullanıyorum
Mevlütte yüz yüze geliceğimiz için nasıl davranacağımı bilemedim sadece
aynen öyle ortada birşey yok yok mevlüt yok elti... ne alaka... ben nişanlıyken kvdemin evine bukadar girip cıkmadım. Biraz ağir ol konu sahibiMuhtemelen evli olmadığınız için kaale almamış sizi, çiğ bir insan belli ki
Uzak durun ayrıca yerinizde olsam o mevlüte de gitmem, evlenmeden bu kadar samimiyet iyi bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?