- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Uşş geldin beya bizde merak ettik te konu içine balıklama daldin hayırdırbanlanan üyeniz geri geldi yuppiiii ama iyi konuda banlandım çocukları sevmeyene haddini bildirdim
özlüyorum burayı napıyım kullandığım tek sosyal platform burasıUşş geldin beya bizde merak ettik te konu içine balıklama daldin hayırdır
siz evlenmediğiniz için henüz size ciddiye almamış gibi geldi bana.bence sizde evlenmeden bu kadar iç içe olmayın kimseyle.Kızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
İlk defa yüz yüze gelicez..
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Benden 5 yaş büyük kendisi. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)
Kızlar merhaba. Daha önceki konumdan bilen bilir beni uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesiyle çok iyiyiz. Sevgilimin abisi ekim ayında evlendi, evlendiği kız Kars'tan buraya geldi evlenince işte. Kızla yüz yüze hiç görüşmedim, sosyal medyadan görüyorduk birbirimizi. Neyse kızın babasının bir rahatsızlığı olmuştu ben yine internetten geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim fakat bana cevap yazmamıştı gördüğü halde. Bir defa da evlendiklerinde mutluluklar dilemiştim yine karşılık vermemişti.
Geçen kayınvalidemle buluştuk, kayınvalidem bana dedi işte seni Burcu'yla tanıştırmak çok istiyorum gibisinden.. Burcu da seni tanımayı çok istiyor, ay bir gün Demetle görüşsek keşke çok merak ediyorum internetten gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kız falan filan diyor dedi...
Bende olur dedim, ben bir ev hediyesi bakayım o zaman hem hayırlısı olsuna gideriz hemde tanışmış oluruz dedim. Hiç bana cevap vermediğini filan söylemedim kimseye.
Neyse kayınvalidemde olur dedi ben Burcuya söyliyim o zaman dedi hafta içi bir gün gideriz dedi.
Aradan bir kaç gün geçti, çarşıya çıkıcaktım hediye bakmaya dedim ki önce kayınvalidemi arıyım sorıyım hangi gün gidicez ona göre alırım hediyeyi diye düşündüm. Aradım kayınvalidemi, kızım Burcuya söyledim ama abimler gelir mi acaba falan filan dedi, bende hiç üstelemedim açıkçası dedi. Bende boşverin belki işi vardır dedim hiç bozulmamış gibi göründüm. Müsait olduğumuz hafta çağırırız demiş (kendisi çalışmıyor), bu muhabbetin üzerinden 2-3 hafta geçti, çağırmadı hiç. Kayınvalidem de bişey diyemiyor, bende üstelemiyorum falan diyor. Sonra ben sevgilimden öğrendim abileri filan da gelmemiş. Ben pek takılmadım aslında ama biraz garip geldi, bizim ailede şöyledir; eğer biri size gelmek istiyorsa ve müsait değilsek bir şekilde mutlaka o insan çağırılır bir kaç gün içerisinde. Ben böyle gördüm.
Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı. Bende 2-3 gün sonra onu takipten çıkardım o bana yollamadığı için. Dün farkettim ki beni engellemiş.
Neyse, şimdi asıl konu, cuma günü kayınvalidemde mevlüt var. Beni de çağırdı gidicem, eltimde orda olucak.
İlk defa yüz yüze gelicez..
Daha önce anlattığım gibi cevap vermeme durumları olmuştu, şimdi de bunlar işte.
Sizce nasıl davranmalıyım kendisine? Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem , hele ki sevgilimin ailesinden birine. O yüzden arada kaldım.
Benden 5 yaş büyük kendisi. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?