Müstakbel eltim...

6 senelik iliskim ve birde mustakbel eltim var. Kendisini birkez kendi dugununde bir kac kezde gelinlik bakmak icin bizde kaldiginda gordum, erkek arkadasimla beraber yaşıyoruz.
Cocuklari olacak diye gidip hediye aldik, kv adayim ile yolladik.
Aramam, sormam, mesaj atmam. Nitekim oda oyle

Mesafenizi korumaya çalışın. Henuz siz gelin değil, gelin adayisiniz

banlanan üyeniz geri geldi yuppiiii ama iyi konuda banlandım çocukları sevmeyene haddini bildirdim

Daha evlenmemişsiniz ki elti Kv falan yok ortada .
Burcu biraz asosyal biri sanki .
Engelleme vs hoş olmamış . Tanışmadığınız birini de sosyal medyadan eklemeniz doğru olmamış . Sonuçta arkadaşlık yapmak istemiştiniz ama o sıcak kanlı biri olmayabilir .
Bence normal davranın .

Beni yanlış anlamayın ama daha evli değilsiniz simdiden bu kadar samimi olmak nasıl sizin tercihinizse onun sizle samimi olmamak istememesi bunu da gayet net bi şekilde göstermesi de onun tercihi. Aileden şöyle böyle gördüm demişsiniz de ortada bi ciddiyet yokken kayinvalideye mevlide gitmeyi de doğru bulmaz aynı gelenekler. Demekki geleneksellik kafasından çıkmanız gerekiyor. Selam verin maksimum daha samimiyete lüzum yok

Bence olması gerektiği gibi davran tavır almaya gerek yok kendini fasulyeden nimet saymasın diye düşünüyorum

Daha seneye nişan olacakken bu kadar karışmak fazla samimiyet değil mi yahu?
İki mesaja da cevap vermediği halde evine gitmek istemen de tuhaf. Burcu da seni merak ediyor demiş sevgilinin annesi bence abartmış kız seni merak etse sana cevap verirdi geri takip atardı. Ha madem mevlüde gideceksin soğuk bi merhaba de geç.

Daha yüzyüze tanışmadan engellemeler filan hiç hoş olmamış.

Sizin davranışlarınızda bir abartı da görmedim.
Madem daha sevgili değilken de tanıyordunuz valideyi filan,normaldir.

Elti kişisini görünce selamlaşın geçin.
Biraz da o size gelsin bakalım.
Ne saçma,ne var yani ne olur insanca yaklaşsa?
Anlayamıyorum gerçekten bu "elti" havasını.

Ben anlamadım böyle eski turk filmlerindeki hülya koçyiğit gibi tavirlara ne gerek var?

Kv sana burcu da seninle görüşmek istiyor deyince, deseydin ya ben yazdim 2 defa cevap vermedi. Şöyle böyle oldu. Saklamayi hakettiğini sanmiyorum.

Normalde daha evlenmeden aile içine girilmesini hoş bulmuyorum ama mevluttekileri bile tanıyor olduğuna göre bayağı eski komşu falansınız diye düşündüm.
Kv seni tanıyorsa zaten söylersen anlar. Boşuna da böyle çabalara girişmez. Belki de kız çağırsın sana ayip olmasin diye illa demet sana gelmek istiyor hadi çağıralım moduna girmiştir haspam burcu da onu cok onemsiyorsun sanacak.

Mevlitte de merhaba de geç. Bence seni kiskaniyor. Madem diğerlerini de tanıyorsun başlarıyla gül konuş geç. Belki bu burcu kimseyle arası değildir. Bi havayı görmüş olursun.

Sende aynısı yap. Kaynana adayının yanında yüzüne gül arkasını dönünce umursama. Orda da ne yaparsa aynısını yap. Yüz verme. Onun gibilere gök görmemiş derler. Yani kendini üstün gören ama aslında seviyesiz insan,adam yurduna konulmayan. Dengesiz

siz evlenmediğiniz için henüz size ciddiye almamış gibi geldi bana.bence sizde evlenmeden bu kadar iç içe olmayın kimseyle.

Konu sahibi belliki iyi niyetli bir insansın.
Ama insan ilişkilerinde ben mutlaka karşılıklı adım ilişkisine inanırım.
Yanı sen ona zaten mutluluklar diye mesaj atmışsın cevap vermiş mi hayır vermemiş.
Senin bu noktadan sonra asla bir adım atmaman gerekiyordu çünkü karşı taraf sana cevap vermemiş.
Geçmiş olsun mesajın evet iyi niyetli ama gereksiz karşı tarafın bi tarafını kaldırmış sadece.

Bir de ben yüz yüze tanimadigim insanlari sosyal medyadan eklemeye karşıyım sen fazla istekli görünmüşsün.
Bir de üstüne kv demetle sana gelcez filan demiş ooo iyice kalkmış totosu.

Senin yerinde olsam sizli bizli konuşurdum abla dahi demezdim bir süre mesafeli olurdum.
Ilk tanışmada da elini sıkar merhaba der geçerdim yanına oturmamaya gayret ederdim fazla muhatap olmazdım.
Artık adım atma sırası onda bekle ve ağır ol derim sadece.

Siz çok erken gelin güvey olmuşsunuz.
Onun davranışları da hoş değil tabii. Hele engellemesi beni benden aldı

Senin eltiyle benim elti ayni. Tek fark ben evliyim o sevgilisiydi bi iki aya nisani olacak. O da biz evlenince ne bir hayirli olsun dedi ne bir sey. Kendisine kaynimla soz nikah hediyesi gonderdim tesekkur bile etmedi yazip. Bir meseleleri olmustu kaynim yengem konussun teselli etsin demis ( samimi degiliz ama neden istedi bilmiyorum ) kiz istemedi sanirim 2 kere no istedik gondermedi kaynim geri. Aile ile mesafeli duruyor desem degil surekli kvde gayet rahat bi tip. Benle yarisiyor desem benden kucuk kardesim yasinda. Yani demem o ki bazi insalarin karakteri oyle yobaz oluyorlar. Sen de mevlute gidersen selam ver tanis sonra isine bak.

Ortada söz yok nişan yok kaynana adayı seni niye çağırdı, , Allah göstermesin yarın öbürgün bişey olup ayrıldığınızda oraya gittiğinle kalacaksın, kayınvalidem de beni daha sevgiliyken kaynımın düğününe çağırmıştı gitmedim, sizin yerinizde olsam gitmem,

Yıllarca aynen böyle yaşadım ilişkilerimi. Sevgililerimin aileleriyle görüştüm ettim, evlerine girdim çıktım, anneleriyle çarşı pazar gezip ablalarıyla bahar temizliği bilmemne yaptım, ne oldu peki? ilişkimi yıprattım, kendimi enayi gibi kullandırttım. En güzel yaşlarınız bırakın elalemi, kendi sevgilinize bakın. Mevlüdü bırakın gidin sevgilinizle baş başa çimlerde piknik yapın. Şimdi 31 yaşındayım, 7 aylık nişanlıyım. Görümcemin biriyle bugün 2. kez telefon görüşmesi yaptım. O da nişanlım askerde, hani ondan haber var mı diye aradı. Eminim ki arkamdan bu gelin pek soğuk pek gudubet diyorlardır =)) Halbuki gerçekten çok sıcakkanlıyım sadece dilim yandı. Hiç eltidir görümcedir kaynanadır çekemem, sevdiceğimle aşkımızı yaşayalım bana yeter sülalesi de sülalem de gözümde yok =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…