Anlıyorum ama henüz erken bunlar için. Biraz geride dursun. O olmadan önce de idare ediyordunuz sonuçta.
Şu anda asıl sorun elti bence. Çok sinir bir mevzu. İnşallah engel olursunuz valla ben gerildim burada :)
Sizin begemdiğiniz de gayet iyiymiş bence kabul etmeyin 13 bin neredeyse üç katı. Kibarca reddedin kısmetse balayında gideriz o otele falan deyin. Ben de kendimi kötü hissederdim.
Astoria 2 cocuklu biri olarak eltimle tatil dusunuyorum. Onun da iki cocugu var, cocuklar icin daha keyifli olur diyoruz. Ama bu hali bile beni geriyor. Hesap odemesi, kahvalti saati, osu busu hep sorun olurmus gibi geliyor ki cocuk olunca zaten insanin cok secme sansi da olmuyor.
Aman diyorum tatil icin, yakma basini.
Erkek arkadasinin tavri kendince centilmence olabilir. Ama boyle devam ederse sorunlar yasarsiniz.bunu ona guzelce anlatman lazim. Sen rahat edemezsin ki bu kadar maddi olarak verici biriyle, kimse edemeZ. Dengeyi kurmali, yoksa bir sure sonra sen borc oder gibi gereksiz gereksiz seyler almaya baslarsin ona. Bu da hic keyifli olmaz.
Çok kazanıyorsa size yardımcı olmak istiyordur, fazla abartmasa iyi ama kendi kendine " yaa ben onun iyiliğine yapıyorum yaranamiyorum" tarzında düşünüyor olabilir. Bırakın yapsın o zaman diyeceğim de ben de hiç hoslanmazdim düşünüyorum da. Ayy bilemedim karşı taraf da kötü niyetli gelmedi , size de hak verdim arada kaldım.
Ben de hakimiyet kurmaya çalışma durumu goremedim, doktordu hatırladığım kadarıyla. İyi kazandığı için sevdiği kadına yardım etmek isteyen bir bey gördüm.Olunacak, onlarla gitmemiz mümkün değil. Kız gereksiz ısrarcı hem benim yüzüme söyledi hem erkek arkadaşımın. Arkadaş bulalım da bunlara gitsinler başımızdan hahsjsjs.
Tabi canım, 2.5 vermek dahi zorlar beni kaldı ki 6 küsür veremem. Erkek arkadaşım karşılayabilecek düzeyde ama ben de şimdiden istemiyorum bunu. Evlenince paramız bir olacak diyor ama evli değiliz şu an.
Yok ya insanları tanımıyorum bile doğru dürüst, tamam çok kibarlar, iyi eğitimliler de her şey o değil ki. Evlendikten sonra bile kibarca muhabbet etmekten öteye gitmeyiz diye düşünüyorum ama kız benimle inatla arkadaş hatta kanka olmak istiyor. Evet altta kalmamak için ben de şimdiden saçmalıyorum, yemeğe alıyorum sürekli sigarasını falan alıyorum bazen. Şimdiden saçmasapan bir duruma dönüştü :/ Tatilin altından kalkamam zaten öderse hepsini.
Ben de aradayım, kötü niyetli olduğunu, hakimiyet kurmaya çalıştığını hissetsem ilişkiyi bitirirdim inanın. Ama öyle bir durum gerçekten yok.
Birde tatil konusunda benim aklima baska sey takildi , ikinizin zevki bu karar farkli mi ?
Bana gore bir cift arasinda tatil konusunda anlasmazlik varsa hayata baska acilardan bakiyorlardir , bu durum uzerinde de dusunmeni tavsiye ederim
ha bak ben o "zaten kardeşine bakıyorsun,ev geçindiriyorsun, kiranı ödeyeyim" kısmını kaçırmışım. bak açık konuşayım belki tepki alırım ama ailesinden bunları gören, yani o "zenginlik" olayını hamuruna iyi yediren adamlarda kötü niyet olmuyor. yani şahsen ben de erkek arkadaşın olsam bozulurdum acaba bana güvenmiyor ileride lafını edeceğimi mi düşünüyor derdim. yani kira, benzin, mutfak masrafı gibi zorunlu ihtiyaçlar hariç istediğini ödesin. mesela bence tatili de o ödeyebilir, atıyorum sen de gittiğiniz yerde bir şeyler yaparsın. belki de bu zamana kadar hep ultra lüks tatil yaptı, orta segmentten hoşlanmayacak olabilir yani ikinizin de eğlenmesi lazım.
ben bu doktoru çok sevdim o yüzden adamı cidden savunacağım Astoria
Ay sen karşılasın mı diyorsun ilk defa bunu diyen sensin iyi mi :) Konuştum kuşum, çok konuştum bozuluyor ne varmış bana destek olmasında, sevgililik zaten buymuş o zaman ben ona niye sevgilim diyormuşum, maddi manevi her koşulda destek olmasını gerektirirmiş. E lüks tatile de gitmeyiverelim onda da destek olma deyince bozuluyor balkona falan çıkıyor saçmasapan
Ama bu buyuk fark isteKuşum beğenmediği otel Voyage öyle söyleyeyim isim verdim ama. Var gerisini sen düşün.
Hahaha fark ettim burada onu çok seven bir kitle var bilse çok mutlu olurdu :) Ya iyi güzel de ben onun harcamalarına denk asla harcama yapamam, benden de öyle bir talebi olmaz tabi ki ama benim de içim rahat etmez. Ne olacak 5-6 bin liralık otele gitse ve seçtiğim otel de gayet güzel yani. Bir de odaları falan da standart seçmiyor bilmem ne suite falan ya olmasın bilmem ne suite ben istemiyorum, ben otobüste büküle büküle uyumuş insanım çadır tatiline bile okeyim. Ama dediğin gibi o hep lüks tatiller yapmış, ondan sanırım.
Çok erken değil mi ailesinden insanlari yakindan tanimak için daha çocuğun tüm huylarini bilmiyorsun üstelik tatilde insanlar kafa dinlemek ister kisa süreli bir sey neden maaile gidilmek zorunda çok yenisiniz biraz gereksiz geldi bana ... kontrolcü bir yapi sezdim karşi taraf ve ailesinde aşırı meraklilik...
Ben olsam beni paranın görkeminden havalara uçacak kadınlardan mı saniyorsun derdim sanırım.
Kira odeme teklifi falan abartı buldum..
Yani senin tatil tercihin iki kişi 5bin gayet makul görünüyor.
13 bin falan 1 aylık ilişkide beni de kötü hissettirecek bir tercih olurdu.
Allah yokluk göstermesin böyle insanlar yokluk durumunda delirir gibi geliyor bana.
Bence açıkça ilişkide istediğin düzeni konuş. Zengin olması farketmez. Ben arada benim de harcamalar yaptığım ilişkide rahat hissedebilirdim ancak. Aksi hiç bana göre değil. .
Elti ile tatil için ise çok çok erken. Neden böyle uçuyorlar anlamadım.
Mutluluklar dilerim..
İşte sen o bir durum olmayacağı için gerileceksen
Mesela bu sefer olmasa da bir başka sefer elti ile gitmeyi kabul edeceksin
O para verip tatile götürüyor kaç seferdir ben bir Eltime olur demedim deyip vicdan yapacaksın
Bu daha beter
Onun para ile yaptığı cömertliği diyeyim sen hep psikolojik olarak ödeyeceksin zira sende o kadar para olmayacak
Bu da yıpratacak seni
Tereciye tere sattım ama buradan böyle görünüyor
:)) tribini yesinler.
Her şeyi değil ama tatili olabilir bence.
İçinden gelen bir hediye gibi düşün.
Ara sıra böyle jestleri garipsemiyorum ben.
Sevgilisiniz yahu, arkadaşınla gittiğin tatil gibi olmayıversin.
Düzenli ve sürekli olması rahatsız eder, ara sıra izin ver adamın da gazı alınmış olur :) tatil de böyle olur işte.
ha bak ben o "zaten kardeşine bakıyorsun,ev geçindiriyorsun, kiranı ödeyeyim" kısmını kaçırmışım. bak açık konuşayım belki tepki alırım ama ailesinden bunları gören, yani o "zenginlik" olayını hamuruna iyi yediren adamlarda kötü niyet olmuyor. yani şahsen ben de erkek arkadaşın olsam bozulurdum acaba bana güvenmiyor ileride lafını edeceğimi mi düşünüyor derdim. yani kira, benzin, mutfak masrafı gibi zorunlu ihtiyaçlar hariç istediğini ödesin. mesela bence tatili de o ödeyebilir, atıyorum sen de gittiğiniz yerde bir şeyler yaparsın. belki de bu zamana kadar hep ultra lüks tatil yaptı, orta segmentten hoşlanmayacak olabilir yani ikinizin de eğlenmesi lazım.
ben bu doktoru çok sevdim o yüzden adamı cidden savunacağım Astoria
ben otobüste büküle büküle uyumuş insanım çadır tatiline bile okeyim
Ya ben yıllık iznimin bir kısmıyla kardeşimi tatile götürdüm, şimdi de Astorianın cebinden çıkmasın demiş olabilir o yeni aklıma geldi. Ama yine de bu kadar lüks tatilin altında kalmak beni üzer, bir de ne olur ne olmaz kimseye kefil olamam yarın bir gün sana şu kadar para harcadım der. Belli olmaz ki yani şu an için asla bu kafada değil ama insanlar nasıl değişebiliyor burada da görüyoruz. Eline çok fırsat vermek de istemiyorum açıkçası, belki fazla gereksiz düşünüyorumdur.
Ama bu buyuk fark iste
Yani bir erkek karsidaki kadin kalk cadirda kalalim demiyorsa kadinin istesigi yere gitmeli
Bu adamin hic mi iliskisi olmamis omru boyunca?
Ver telefonunu ben anlatiyim ona
Ayol hep doktoru savundum bastan beri ama beni hayal kirikligina ugratti bu tatil mevzusuyla
Sancılı bir ilişkiden sonra bunun keyfini çıkar derim ☺ evet rahatsız edici bir durum özellikle ortada nişan mişan bir ciddiyet yokken. Sizi sahiplenmek istiyor ama Allah korusun yarın öbür gün ayrılirsanız her yaptığını kafama kakar. Düzgün bir dille konuşun.
Elti adayı da bence sizi yalniz bırakmak istemediği icin gelmek istiyor en baştan kinuşun bence bazıları yuvarlak kelimelerden hoşlanmıyo
Astoria, bence erkek arkadaşın konuşsun abisiyle. İlk tatilimiz olacak, özel olsun falan desin. Eylülden önce de onlarla haftasonu yakın bir yere gidebilirsiniz. Sen teklif edersen istemiyormuşsun gibi de olmaz.
Yardım konusunda da rahatsız olduğunu dile getirdiğin halde ısrarcıysa sen de her ay bütçene göre bir hediye alıp sevgiline verebilirsin. İçin rahatlar bi nebze.
Mutlu olmana sevindim bu arada :)
bana kızma ama siz acaba bu işi biraz aceleye mi getirdiniz? ne bileyim sanki uzun bir flört dönemi olsa bu tarz şeyler de konuşulur ona göre yol çizilirdi. mesela benim sevgilim çıkıp şu an bana "ben kamp tatiline okeyim" dese bi durur düşünürüm biz ömrümüz boyunca bu tatil derdini çekicez mi diye. kötü olmuş bu ya, iki tarafın da adım atması lazım. doktoru kınadım o da biraz ılımlı olmalı.
Öyle biriyse onun karaktersizliği olur.
Değilse de ona haksızlık :) kötü hissettirir epey.
Orta yolu bulun madem.
Senin istediğin yere gidin, o ödesin gibi...
Yada daha salaş bir tatil istediğini söyle, ona da değişiklik olur :)
Bu arada Gangsta onu düzelteyim hava atarak, ezerek, hmmm paramla döverim seni haaa şeklinde yaklaşmıyor kesinlikle. Ama nasıl desem sanki garibanmışım gibi, durumu yok oraları da görsün, kardeşi öğrenci dur benzinini ben koyayım da cebinden para çıkmasın. Bu stil davranıyor ama saçma ve rahatsız edici oluyor. Yoksa asla hakimiyet kurma gibi bir düşüncesi yok öyle olsa zaten ilişkiyi bitiririm ben. Elti zaten direkt yüzüme söyledi yav ilk buluşmada tatile gidelim beraber heyooo diye çocuğun bana taşımasına gerek kalmadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?